Wednesday, November 21, 2018

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: «Έρχονται Ρώσοι και Σέρβοι τουρίστες στην Χαλκιδική και μας πειράζουν οι Αφγανοί;»


1
Όπως δήλωσε στο «Κόκκινο Θεσσαλονίκης» η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής Κατερίνα Ιγγλέζη τις αντιδράσεις ξεκίνησαν δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Πολυγύρου.

Όπως ανέφερε  η κ. Ιγγλέζη, «με την προτροπή δυστυχώς κάποιων δημοτικών συμβούλων του δήμου Πολυγύρου έχει δημιουργηθεί ένα πολύ έντονο θέμα στην περιοχή για να μην πάνε στο σχολείο αυτά τα παιδιά», καθώς «θεωρούν ότι δεν πρέπει να συσχετιστούν με τα δικά τους παιδιά, ότι δεν είναι εμβολιασμένα, πράγματα μη αληθή».

«Δεν συνάδουν τα πράγματα αυτά με τον πολιτισμό του 21ου αιώνα» δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πως «μιλάμε δυστυχώς για αντιδράσεις που έχουν ξεκινήσει από δημοτικούς συμβούλους που διοικούν τον δήμο». Αναφορικά με την στάση του δημάρχου η κ. Ιγγλέζη ανέφερε πως ο ίδιος έχει δηλώσει ότι δε συμφωνεί με τις αντιδράσεις, ωστόσο «ο δήμαρχος θα πρέπει να μαζέψει όλη αυτή την κατάσταση που υπάρχει διότι δικοί του δημοτικοί σύμβουλοι δημιουργούν όλα αυτά τα θέματα».
Και ήρθε και η κορυφαία δήλωση!!
«Η Χαλκιδική δέχεται κάθε χρόνο εκατομμύρια τουρίστες, γιατί μας πειράζει το διαφορετικό; Δεν μας πειράζουν οι Σέρβοι, οι Ρώσοι και οι Ολλανδοί αλλά μας πειράζουν οι Αφγανοί;» διερωτήθηκε χαρακτηριστικά η κ. Ιγγλέζη. «Δεν είναι η πλειοψηφία που αντιδρά, αλλά αυτοί που αντιδρούν δημιουργούν μεγάλο ντόρο» απάντησε η ίδια σε σχετική ερώτηση, και διαβεβαίωσε ότι «τα παιδιά θα ενταχθούν στα σχολεία γιατί έτσι πρέπει να γίνει, γιατί το επιτάσσει ο νόμος και αυτά έχουμε συμφωνήσει με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ».
Παράλληλα διαπίστωσε ότι όσα έχουν ακουστεί δημόσια εμπίπτουν και στον αντιρατσιστικό νόμο.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails