Thursday, November 29, 2018

Μαροκινοί στην Νεάπολη Κοζάνης παρενοχλούσαν Ελληνίδες και τους έστειλαν στο νοσοκομείο

Μαροκινοί στην Νεάπολη Κοζάνης παρενοχλούσαν Ελληνίδες και τους έστειλαν στο νοσοκομείο
Τα ξημερώματα της Παρασκευής προς Σάββατο, και γύρω στις 4:00 το πρωί, στον Πεζόδρομο της Νεάπολης, δημιουργήθηκε σοβαρό επεισόδιο με μετανάστες και ντόπιους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο Μαροκινοι οι οποίοι διαμένουν σε Δομή της Καστοριάς, είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Άρχισαν τότε να παρενοχλουν, κοπέλες ντόπιες που εκείνη την ώρα έφευγαν από μαγαζί που διασκέδαζαν.

Μάλιστα όπως υπάρχουν μαρτυρίες, ήταν ιδιαίτερα επιθετικοί και με επικίνδυνες διαθέσεις.
Η κοπέλα η μία, κάλεσε σε βοήθεια κι όπως ήταν φυσικό ανταποκριθηκαν πολίτες της Νεάπολης που εκείνη την ώρα διασκέδαζαν. Ακολούθησε διαπληκτισμος κι αντί να ζητήσουν συγνώμη έγιναν περισσότερο εριστικοί καθώς κι επιθετικοί.
Αποτέλεσμα ήταν να πιαστούν στα χέρια κι ο ένας από αυτούς να διακομιστεί στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο και συνοδεία αστυνομίας, κι ο άλλος να συλληφθεί.
Το ερώτημα που προκύπτει είναι : Γιατί δεν είχε η Τοπική κοινωνία ενημέρωση για το συμβάν; Γιατί αποσιωπήθηκε; Γιατί ενώ καθημερινά η Νεάπολη είναι πέρασμα τέτοιων αλλοδαπών, δεν έχει γίνει κάποια ενημέρωση. Σχεδόν κάθε μέρα συλλαμβάνονται κι οδηγούνται στο Τμήμα Μεταναστών είτε νόμιμοι είτε παράνομοι μετανάστες. Δεν θα έπρεπε να ενημερωθούν οι πολίτες για το τι συμβαίνει;
Και κάτι τελευταίο. Η κοπέλα αυτή που παρενοχληθηκε είχε την τύχη να είναι σε κεντρικό σημείο και με κόσμο. Αν ήταν δέκα μέτρα παραπάνω ή κι ακόμα σε έναν παράδρομο μόνη της, τι θα γινόταν; Προς την Αστυνομία και το Τμήμα Μεταναστών.
Κύριοι οφείλετε να ενημερώσετε την Τοπική κοινωνία της Νεάπολης για το συμβάν της Παρασκευής προς Σάββατο. Να μας πείτε πως και γιατί έχουμε συνεχόμενες επισκέψεις μεταναστών. Κι αν πρέπει να αισθανόμαστε ασφαλείς .
Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018 Τσικρελη Τραϊανη

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails