Saturday, November 24, 2018

Αγριος ξυλοδαρμός 19χρονου στρατιώτη από 15 «αγνώστους» επειδή φορούσε το εθνόσημο!


Ένα πρωτοφανές περιστατικό για το Ηράκλειο Κρήτης καλούνται να εξιχνιάσουν οι διωκτικές Αρχές (κρατική Ασφάλεια) μετά την επίθεση που δέχτηκε ένας 19χρονος Ηρακλειώτης στο κέντρο της πόλης.




Ο νεαρός Ηρακλειώτης, ο οποίος κατά πληροφορίες είναι στρατιώτης, έκανε το… λάθος να κυκλοφορήσει σε κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου φορώντας μπλούζα με εθνόσημο, καθώς ήταν εξοδούχος και, όπως τονίζουν αστυνομικές πηγές, δεν είχε προλάβει να φορέσει πολιτικά ρούχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 19χρονος βρισκόταν με την παρέα του στην οδό Χορτατσών για να πιει τον καφέ του όπως αναφέρει η εφημερίδα "Πατρίς".

Η ώρα ήταν 9.30 το βράδυ όταν ξαφνικά εμφανίστηκαν μπροστά του 15 άτομα νεαρής ηλικίας που είχαν φροντίσει να καλύψουν τα πρόσωπά τους με κουκούλες και επιτέθηκαν χωρίς λόγο στον 19χρονο.

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, η παρέα των 15 αρχικά τού ζήτησε να βγάλει τη μπλούζα του και να τους την παραδώσει.

Όταν ο 19χρονος αρνήθηκε, εκείνοι τον απείλησαν, τον εξύβρισαν, τον χτύπησαν προκαλώντας του σωματικές βλάβες και φεύγοντας του έσκισαν την μπλούζα που φορούσε.

Ο 19χρονος υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων στην Αστυνομία, ωστόσο όπως ανέφεραν αστυνομικοί «η αναγνώριση των δραστών είναι δύσκολη, καθώς δεν διακρίνονταν τα πρόσωπά τους».

Οι 15 νέοι και νέες που κατηγορούνται για την επίθεση έφυγαν προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails