Tuesday, July 19, 2016

Τρόμος στη Γερμανία: 17χρονος ισλαμιστής φωνάζοντας “Αλλάχ Ακμπάρ” επιτέθηκε και τραυμάτισε 19 άτομα με τσεκούρι


Κραυγάζοντας «Αλλάχ ακμπάρ», 17χρονος «κατατρεγμένος πρόσφυγας» κρατώντας μαχαίρι και τσεκούρι, εισέβαλε σε τρένο στην περιοχή του Βίρτσμπουργκ στη Γερμανία και επιτέθηκε σε ανυποψίαστους επιβάτες τραυματίζοντας σοβαρά 19 άτομα, προτού πέσει νεκρός από τα πυρά της αστυνομίας!

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν γερμανικά μέσα ενημέρωσης, ο 17χρονος αφγανός είχε εισέλθει ασυνόδευτος στη Γερμανία και είχε καταθέσει αίτηση ασύλου. Καθώς μάλιστα αναφέρεται, φιλοξενούνταν τις τελευταίες δύο εβδομάδες από μια οικογένεια, ενώ πληροφορίες του γαλλικού πρακτορείου επισημαίνουν ότι στο σπίτι του δράστη βρέθηκε σημαία του ισλαμικού κράτους.

Ο αφγανός επιτέθηκε με ιδιαίτερη μανία κατά των επιβατών της αμαξοστοιχίας, τραυματίζοντας σοβαρά τουλάχιστον 19 άτομα, ενώ μετά την επίθεση επιχείρησε να διαφύγει αλλά εντοπίστηκε από άνδρες των ειδικών δυνάμεων της γερμανικής αστυνομίας οι οποίοι βρίσκονταν τυχαία στην περιοχή και τον πυροβόλησαν όταν αποπειράθηκε να επιτεθεί και σ' εκείνους.
Καθίσταται σαφές ότι ολόκληρη η Ευρώπη έχει εισέλθει στην εποχή του ισλαμικού τρόμου. Υπεύθυνες για την διαμορφωθείσα κατάσταση είναι οι κυβερνήσεις-μαριονέτες και η πολιτική της Ε.Ε., οι οποίες και αφήνουν τους ευρωπαϊκούς λαούς έρμαιο στην εγκληματική διάθεση των νοσηρών ισλαμικών εγκεφάλων.
Κι ενώ οι ευρωπαϊκοί λαοί βιώνουν τη φριχτή πραγματικότητα του πολυπολιτισμικού ολέθρου, η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ, η ΝΔ και το σύνολο των κομμάτων του «δημοκρατικού» τόξου, επιμένουν σε μια εγκληματική πολιτική στο λαθρομεταναστευτικό ζήτημα, πολιτική η οποία οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην έκρηξη της ισλαμικής τρομοκρατίας και στην Πατρίδα μας!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails