Saturday, July 30, 2016

Ο Ερντογάν πιο Χυδαίος και Κομπλεξικός δεν Γίνεται – Κάνει το Πατρικό του Γκιουλέν Δημόσιες Τουαλέτες!

Γράφει ο Χρήστος Βαλκάνιος

Τι λόγια μπορείς άραγε να χρησιμοποιήσεις, όταν κάποιος ανεξάρτητα με την εχθρότητα που μπορεί να έχει με τον αντίπαλο του, προκειμένου να τον εκδικηθεί μετατρέπει σε τουαλέτα την Πατρική του κατοικία … Εδώ μισητοί αντίπαλοι σε πολέμους και υπήρχε αναγνώριση και στοιχειώδης σεβασμός.
Έτσι, σε μια απίστευτη κίνηση προβαίνει ο Ταγίπ Ερντογάν. Όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα, ο Ερντογάν μετατρέπει το πατρικό σπίτι του Φετουλάχ Γκιουλέν που είναι στο χωριό Κορκοκού στην επαρχία Ερζουρούμ της Τουρκίας, σε δημόσιες τουαλέτες.

Ο αυτοεξόριστος στις ΗΠΑ  Γκιουλέν, έζησε τα παιδικά του χρόνια σε μια μονοκατοικία του Κορκοκού. Αίσθηση προκαλεί η δήλωση Τουρκάλας δημοσιογράφου, η οποία στην προσπάθεια της να διασταυρώσει την είδηση, ρώτησε τον περιφερειάρχη της περιοχής για να της επιβεβαιώσει τη νέα απόφαση Ερντογάν, αφού στην αρχή όπως δήλωσε, νόμιζε ότι της έκαναν πλάκα.
Θεωρούμε ότι ο Ερντογάν με αυτή την πράξη του, δείχνει πλέον εντελώς ανήθικος και εξαιρετικά κομπλεξικός, μια ενέργεια που αν τελικά πραγματοποιηθεί θα τον κατατάξει στον πάτο της χυδαιότητας …
Χρήστος Καλογερόπουλος – Βαλκάνιος
Στρατηγικός Αναλυτής
Εξειδικευμένος σε Θέματα Διεθνούς Ασφάλειας
στη ΝΑ Μεσόγειο

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails