Sunday, July 17, 2016

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΦΥΛΩΝ (βίντεο)


blackbably_simulators-2
Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Είναι γεγονός πλέον, οι λευκοί έφηβοι θα ετοιμάζονται ψυχολογικά για να φέρουν στον κόσμο παιδιά της μαύρης φυλής. Αν οι άνθρωποι που ανήκουν στη λευκή φυλή δεν είναι ακόμη θυμωμένοι με αυτά που συμβαίνουν τότε θα έπρεπε. Αυτοί οι οποίοι μισούν τους λευκούς είναι πολύ απασχολημένοι να αναποδογυρίζουν τις ισορροπίες στις χώρες και να τις διαστρέφουν μέρα με τη μέρα. Θέλουν να μετατρέψουν τη λευκή φυλή σε μια αποδυναμωμένη, ποδοπατημένη μειονότητα, εντελώς διεστραμμένη. Γιατί; Επειδή απλώς μπορούν. Ξέρουν ότι μπορούν να φωνάξουν τη λέξη «ρατσιστής» αν κάποιος από εμάς μιλήσει.

Το Ιταλικό Ναυτικό έχει επιβεβαιώσει ότι μια νέα και έντονη ροή μεταναστών από την Λιβυκή ακτή λαμβάνει χώρα και πάνω από 4.000 μετανάστες διασώθηκαν πριν μερικές βδομάδες.
Η αίσθηση της ξέφρενης μουσουλμανικής μαζικής μετανάστευσης έγινε – σύμφωνα με τον πατέρα της ΕΕ, Κουντενχόβε – Καλλέργη και τον πρώην Γάλλο πρόεδρο, Σαρκοζί– για την επιμιξία και την εξαφάνιση της λευκής φυλής, για να έχουν οι άνθρωπο 16% λιγότερο IQ και να αποφευχθούν οι φυλετικές εντάσεις σε μια επερχόμενη παγκόσμια κομμουνιστική ατζέντα 21.
Έτσι, μπορούν οι Illuminati-Ιησουίτες κυβερνήτες να πετύχουν το μασονικό τους θέλημα φτάνοντας σε ένα από τα τελικά σενάρια της αποστολής τους: τη μείωση της ανθρωπότητας σε 500 εκατομμύρια.
Φυσικά είναι οι Εβραίοι αυτοί που πρέπει να οδηγήσουν σε αυτήν την πολυπολιτισμικότητα διότι:

ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails