Sunday, July 17, 2016

ΤΗΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ


blood-on-bible-2
Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Οι φρικαλεότητες των μουσουλμάνων δεν έχουν κανένα τέλος. Ένα τρομερό περιστατικό έλαβε μέρος πρόσφατα στην Αμπούζα, την πρωτεύουσα της Νιγηρίας. Μουσουλμάνοι φανατικοί μαχαίρωσαν και σκότωσαν την 42χρονη Eunice Elisha, μια μητέρα επτά παιδιών η οποία ήταν χριστιανή πάστορας καθώς κήρυττε το λόγο του Θεού σε μια περιοχή της Αμπούζα.

nigerian-pastor-mrs-elisha-eunice
Σύμφωνα με αναφορές τις αστυνομίας μαχαιρώθηκε στο στομάχι και στο πόδι και ύστερα αποκεφαλίστηκε. Οι δολοφόνοι της την άφησαν στη λίμνη αίματός της και προσεκτικά τοποθέτησαν το κομμένο κεφάλι της επάνω στη Βίβλο.
Ο σύζυγός της, ο πάστορας Olawale εξέφρασε την βαθύτατη λύπη και σοκαρισμό του για το θάνατο της συζύγου του καθώς όπως ισχυρίστηκε δεν είχε διαφορές με κανέναν στη γειτονιά. Τα παιδιά της αφότου έμαθαν για το περιστατικό είναι συντετριμμένα καθώς θα μεγαλώσουν χωρίς τη μητέρα τους στο πλευρό τους.
nigerian-pastor-family-1
Παρόλα αυτά ο πραγματικός λόγος της δολοφονίας της όπως αποκαλύφθηκε ήταν λόγω της ύπαρξης ενός τζαμιού στη γειτονιά όπου κήρυττε η Elisha όπου οι μουσουλμάνοι ήταν δυσαρεστημένοι με το χριστιανικό της λόγο. Τότε άρχισαν να την προειδοποιούν να αποσυρθεί από το κήρυγμά της διότι σύμφωνα με τις αντιλήψεις τους δεν κήρυττε την πραγματική αλήθεια για το Θεό (δηλαδή τον Αλλάχ).
Αρχικά προσπάθησαν στέλνοντας έναν μουσουλμάνο κληρικό σπίτι της, να τη δηλητηριάσουν μαζί με τον ένα της γιο. Αφότου όμως δεν τα κατάφεραν αποφάσισαν να τη σκοτώσουν με αυτόν τον φρικτό τρόπο. Αν και η αστυνομία έχει αρχίσει έρευνες για την εντόπιση των υπόπτων έχει διαπιστωθεί ότι πιθανότατα αυτοί έχουν τραπεί σε φυγή.
Η βιαιότητα των μουσουλμάνων όμως δεν σταματάει εκεί. Στην Ανατολή υπάρχουν πολλές μουσουλμανικές οικογένειες οι οποίες έχουν σκλάβους στα σπίτια τους λόγω του ότι η σκλαβιά επιτρέπεται στο Ισλάμ. Τις περισσότερες φορές τους φέρονται με βασανιστικό τρόπο. Μια μουσουλμανική οικογένεια για παράδειγμα, πριν λίγο καιρό κρέμασε ανάποδα την μαύρη δούλα τους από την Αιθιοπία και τη χτυπούσαν δυνατά με μαστίγιο.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails