Saturday, July 30, 2016

Οι τζιχαντιστές δημιουργούν τη νέα γενιά «καμικάζι» με παιδιά από τη Βρετανία

Πάνω από 50 παιδιά γεννημένα στην Αγγλία εκπαιδεύονται στο χαλιφάτο - Σχεδόν 31.000 γυναίκες χρησιμοποιούνται για την «παραγωγή» παιδιών, που θα συνθέσουν την επόμενη μέρα της οργάνωσης

Όσοι πιστεύουν ότι η τρομοκρατία του Ισλαμικού Κράτους μπορεί να εξαφανιστεί μέσα σε μία νύχτα, αν πληγούν οι υποδομές και τα ηγετικά στελέχη της οργάνωσης, απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Οι τζιχαντιστές έχουν κηρύξει Ιερό Πόλεμο σε όλους τους «αλλόθρησκους» και είναι διατεθειμένοι να θυσιάσουν γενεές ολόκληρες ανθρώπων, ακόμη και παιδιά, προκειμένου να επικρατήσουν. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που έχει επιβεβαιωθεί και προκαλεί τρόμο σε όλη την υφήλιο, το Ισλαμικό Κράτος έχει συγκεντρώσει πάνω από 50 παιδιά Βρετανών τζιχαντιστών, τα τα οποία εκπαιδεύει σε ειδικά στρατόπεδα στη Συρία και στο Ιράκ, δημιουργώντας τη «νέα γενιά» καμικάζι αυτοκτονίας.

Πρόκειται στην ουσία για μία παραλλαγή του μέτρου των Γενίτσαρων, που εφάρμοζε στις κατακτημένες περιοχές της η Οθωμανική Αυτοκρατορία. Η οργάνωση, η τόλμη και αδίστακτη προσέγγιση των τζιχαντιστών προκαλεί τρόμο σε όλον τον πλανήτη, καθώς τα μέλη του Ισλαμικού Κράτους που έχουν γεννηθεί σεν ευρωπαϊκές χώρες και φέρουν όλα τα δικαιώματα τουν Ευρωπαίου πολίτη, έχουν στρατολογηθεί να «ζευγαρώσουν», να δώσουν απογόνους και αυτοί, από την παιδική τους κιόλας ηλικία, να εκπαιδευτούν στο μίσος εναντίον όσων δεν ασπάζονται τις θρησκευτικές τους απόψεις. Σκοπός τους θα είναι να σκοτώσουν όσους περισσότερους «αλλόθρησκους» μπορούν, θυσιάζοντας την ίδια τη ζωή τους.

Η εκπαίδευση ξεκινά από την ηλικία των τεσσάρων ετών. Τα στοιχεία παρουσιάζονται και στην έκθεση της Europol, η οποία χαρακτηρίζει την έκταση του συγκεκριμένου σχεδίου ως «ιδιαιτέρως ανησυχητική». «Στην προπαγάνδα του, ο ISIS έχει δείξει πολλές φορές ότι εκπαιδεύει την επόμενη γενιά ξένων βομβιστών αυτοκτονίας, οι οποίοι θα μπορούν να διασπάσουν τα μέτρα ασφαλείας στα ευρωπαϊκά και όχι μόνο κράτη», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, ορισμένοι θα επιστρέψουν στις γενέτειρές τους και θα διαιωνίσουν τη δομή της οργάνωσης, οργανώνοντας δίκτυα στρατολόγησης και οικονομικής ενίσχυσης. Κάποιοι άλλοι εκπαιδεύονται για να γίνουν βομβιστές αυτοκτονίας. Τουλάχιστον 50 παιδιά από τη Βρετανία βρίσκονται και περνούν από εκπαίδευση στο χαλιφάτο, ενώ, σύμφωνα με έγκυρη πληροφόρηση εκ των έσω της Europol, σχεδόν 31.000 γυναίκες εγκυμονούν παιδιά τζιχαντιστών, τα οποία προορίζονται να δημιουργήσουν την επόμενη γενιά της οργάνωσης, σε όλα τα επίπεδα. Τα κορίτσια θα γίνουν νύφες, τα αγόρια μαχητές και «καμικάζι».

Σε διάφορα βίντεο του ISIS παρουσιάζονται παιδιά να μιλούν άπταιστα αγγλικά και να απειλούν με μαζικούς θανάτους, ενώ δεν είναι λίγοι οι τζιχαντιστές που υμνούν στο διαδίκτυο τον Αλλάχ, που τους χάρισε ένα υγιές παιδι, προκειμένου να το εντάξουν στην τρομοκρατική ομάδα.

Οι μυστικές υπηρεσίες στην Ευρώπη βρίσκονται σε κατάσταση υψίστου συναγερμού, καθώς όπως έχεθι διαπιστωθεί από τις επιθέσεις στο Παρίσι και στις Βρυξέλλες, οι τζιχαντιστές που έδρασαν δεν ταξίδεψαν από τη Συρία, αλλά ήταν Γάλλοι, Βέλγοι και Βρετανοί πολίτες, γεννημένοι σε αυτές τις χώρες.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails