Thursday, July 28, 2016

«Της Κολωνίας» έγινε στη Βρέμη: Δεκάδες σεξουαλικές επιθέσεις Αφγανών σε νεαρές Γερμανίδες σε μουσικό φεστιβάλ



Η Κολωνία και η εφιαλτική Πρωτοχρονιά του 2016 αναβίωσαν πάλι στην Γερμανία καθώς στο διεθνές μουσικό φεστιβάλ που διεξάγεται στη Βρέμη, γνωστό ως Breminale, σηειώθηκαν ομαδικές σεξουαλικές επιθέσεις, από Αφγανούς «πρόσφυγες».
Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για 24 υποθέσεις, μετά από καταγγελίες που έγιναν από νεαρές Γερμανίδες που είχαν πάει στο φεστιβάλ για να διασκεδάσουν. 
Σύμφωνα με την εισαγγελία της Βρέμης, έχουν ήδη ταυτοποιηθεί πέντε ύποπτοι, όλοι Αφγανοί, ηλικίας 17 και 18 ετών.


Το κυρίως κύμα των επιθέσεων έλαβε χώρα λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, όταν στη σκηνή βρισκόταν το πανκ συγκρότημα «Alltag» δηλαδή δεν περίμεναν ούτε καν το σκοτάδι.
Η μπάντα δέκοψε το live καθώς είδαν μπροστά τους στο φως της ημέρας τις σεξουαλικές επιθέσεις των ισλαμιστών «προσφύγων» και τους ζήτησαν να σταματήσουν αυτό που κάνουν!
Δύο από τα θύματα περιέγραψαν το τι τους συνέβη.
«Καθόμουν κοντά στην σκηνή όταν δέχτηκα επίθεση από δύο άτομα ηλικίας περίπου 17 με 18 ετών. Διακρίνοντας την πλατεία, αντιλήφθηκα ότι το ίδιο συμβαίνει σε πολλά άλλα κορίτσια. Τουλάχιστον 30 γυναίκες δέχθηκαν επίθεση εκείνη τη στιγμή»
Κάτι ανάλογο είχε συμβεί σε μουσικό φεστιβάλ στη Σουηδία, όπου και εκεί οι σεξουαλικές επιθέσεις,των «προσφύγων» έγιναν στα φανερά. Στην περίπτωση εκείνη είχαν αναφερθεί τουλάχιστον 40 επιθέσεις.
Σημειώνεται ότι τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία περίπου 1000 μουσουλμάνοι άνδρες, οι περισσότεροι πρόσφυγες και μετανάστες, επιδόθηκαν σε σεξουαλικές επιθέσεις και κλοπές γύρω από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό. Η τοπική αστυνομία μίλησε για πρωτοφανείς στα χρονικά εγκληματικές πράξεις.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails