La famille du tueur de Nice aurait reçu 100.000 euros quelques jours avant la tuerie
Σύμφωνα με ένα βρετανικό tabloïd η οικογένεια του τρομοκράτη μακελάρη της Νίκαιας του Mohamed Lahouaiej-Bouhlel δέχθηκε ένα σημαντικό ποσό λίγες ημέρες πριν τη σφαγή στη Νίκαια.Ο αδερφός του δολοφόνου δηλώνει έκπληκτος από αυτό το ποσό.

Η οικογένεια του δολοφόνου που είναι εγκατεστημένη στη Τυνησία αποκάλυψε δια του αδερφού του ότι ένα ποσό της τάξης των 100.000 euros τοςυ στάλθηκε από τον Mohamed Lahouaiej-Bouhlel,το οδηγού του φορτηγού που έσπειρε το τρόμο.Τα χρήματα στάλθηκαν κάποιες μέρες πριν το μακελειό στη Nice αναέφερε το site του  DailyMail.co.uk. Τα 100.000 euros στάλθηκαν με δέματα μέσω φίλων που έμεναν στη γεννέτειρα πόλη του τρομοκράτη την Msaken στην Tunisie. « έστειλε χρήματα με παράνομο τρόπο.Έδωσε 100.000 euros σε γνωστούς του στην Tunisie. », διευκρίνισε ο Jaber, ο αδερφός του Mohamed Lahouaiej-Bouhlel. Ο  αδερφός παραδέχθηκε ότι έμεινε έκπληκτος από το ποσό αφού η οικογένεια είχε συνηθίσει να δέχεται πολύ πιο μικρά ποσά.
Επίσης το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη της επίθεσης και ο γάλλςο υπουργός των εσωτερικών ο Bernard Cazeneuve δήλωσε ότι φάινεται πως ριζοσπαστικοποιήθηκε γρήγορα. Πρόκειται για « μια επίθεση νεόυ τύπου  » που διαπράχθηκε από άτομα ευαίσθητα στο μήνυμα της Daesh που δεσμεύονται σε πράξεις ακραία βίαιες χωρίς απαραίτητα να συμμετείχαν σε μάχες χωρίς απαραίτητα να εκπαιδεύθηκαν « , υπογράμμισε ο υπουργός.
dimpenews.com