Thursday, July 14, 2016

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ: ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»


gabriel
Έκκληση τους ιδιοκτήτες των 30 μεγαλυτέρων εισηγμένων εταιρειών της Γερμανίας, να μιμηθούν το παράδειγμα των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων της χώρας και να προσλαμβάνουν μόνο «προσφυγάκια», έκανε ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ  Ο Γκάμπριελ τόνισε ότι η Γερμανία «βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των προσπαθειών ενσωμάτωσης των προσφύγων και των μεταναστών στην Ευρώπη, μετά την άφιξη μόνο πέρυσι 1 και πλέον εκατομμυρίου ανθρώπων, κυρίως υπηκόων κρατών όπου μαίνονται ένοπλες συρράξεις, όπως η Συρία, το Ιράκ ή το Αφγανιστάν».

Σύμφωνα με μια έρευνα της Frankfurter Allgemeine Zeitung, οι 30 εταιρείες του δείκτη DAX έχουν προσλάβει όλες μαζί μέχρι σήμερα 54 «προσφυγάκια» —οι 50 εκ των οποίων έχουν προσληφθεί από τη Deutsche Post, τα γερμανικά ταχυδρομεία.
Και τι θα απογίνουν οι ντόπιοι εργάτες, αν προσλαμβάνονται μόνο «προσφυγάκια»; Και τι τους νοιάζει, τους κατά τόπους υπηρέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων; Ας… μεταναστεύσουν κι αυτοί με τη σειρά τους στην Ασία και την Αφρική!

1 comment:

ΝΙΚ said...

ΤΟ 4ο ΡΑΙΧ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ.ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΜΕ ΜΑΝΤΗΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΕΛΛΟ ΣΑΚΑΤΗ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails