Thursday, July 14, 2016

ΕΡΕΥΝΑ...Αμερικανός Συγγραφέας: Η σφαγή της Σρεμπρένιτσα ήταν μια γιγάντια πολιτική απάτη

Ιούλιος 11, 2016.
Ο διάσημος Αμερικανός συγγραφέας Δρ Έντουαρντ Χέρμαν (Edward Herman)  μίλησε με τη «Φωνή της Ρωσίας» (Sputnik), στο δημοσιογράφο Τζον Ρόμπλς (John Robles),  σχετικά με τα γεγονότα που είναι γνωστά ως Σφαγή της Σρεμπρένιτσα, που αποτέλεσε και το πρόσχημα για την ‘ανθρωπιστική’ εισβολή στην πρώην Γιουγκοσλαβία και διαχωρίζεται από την ‘επίσημη’ εκδοχή που ανέκαθεν προωθείται από τη Δύση.

Ο Δρ Χέρμαν αποκαλύπτει ότι η δολοφονία των Βόσνιων Μουσουλμάνων στρατιωτών στη Σρεμπρένιτσα (το πρόσχημα της Δύσης) ήταν σε απάντηση στη δολοφονία των πάνω από 2.000 Σέρβων πολιτών, κυρίως γυναικών και παιδιών, στην περιοχή.
Δημοσιογράφος: Η πρώτη μου ερώτηση είναι για την «Σφαγή της Σρεμπρένιτσα» και τον τρόπο με τον οποίο χειραγωγήθηκε από ΜΜΕ. Μπορείτε να μας πείτε, ή να μας δώσετε κάποιες ιδέες, για αυτό;
Χέρμαν: Η Σφαγή της Σρεμπρένιτσα, πραγματικά  βάζω εισαγωγικά στη φράση αυτή, επειδή στην πραγματικότητα υπήρξαν πολλές σφαγές στην περιοχή της Σρεμπρένιτσα, η μία πριν από τον Ιούλιο του 1995,  όπου υπήρξε τεράστιος αριθμός Σέρβων που σκοτώθηκε από τους Μουσουλμάνους, τους Βόσνιους Μουσουλμάνους, δυνάμεις των οποίων βγήκαν από τη Σρεμπρένιτσα.
Μια εκτίμηση είναι ότι υπήρχαν περισσότεροι από 150 Σερβικά χωριά που αφανίστηκαν εντελώς και μια μελέτη δίνει πραγματικά τα ονόματα  2.383 Σέρβων πολιτών που σκοτώθηκαν μεταξύ του 1992 και του Ιουλίου του 1995. Μέχρι τότε εμείς θα αποκαλούμε αυτό «Η Πρώτη Σφαγή της Σρεμπρένιτσα».
Δημοσιογράφος: Πρέπει γίνει σαφές αυτό, αυτοί ήταν Σέρβοι, που είχαν σκοτωθεί.
Χέρμαν: Ναι! Μιλάμε για 2.383 Σέρβους πολίτες που σκοτώθηκαν πριν από τον Ιούλιο του 1995. Και ο Σερβοβόσνιος Στρατός ανέλαβε την Σρεμπρένιτσα τον Ιούλιο του 1995, και υπήρξαν  θάνατοι και εκτελέσεις μετά από αυτό. Και αυτό είναι που ονομάζει η Δύση « Η Σφαγή της Σρεμπρένιτσα», αλλά στην πραγματικότητα, αυτό είναι κυρίως ένα πολιτικό κατασκεύασμα.
Οι αριθμοί των εκτελεσμένων εκεί είναι πιθανώς της τάξεως  μεταξύ 500 και 1000. Με άλλα λόγια, λιγότερος από το ήμισυ του αριθμού των Σέρβων πολιτών που σκοτώθηκαν τον Ιούλιο του 1995.
Και οι Δυτικοί ισχυρίζονται ότι  8.000 άνδρες και αγόρια εκτελέστηκαν στη σφαγή της Σρεμπρένιτσα, αλλά σημειώστε ότι όλοι αυτοί ήταν άνδρες, όλοι άνδρες,  όλοι στρατιώτες, ενώ αυτοί που οι 2.383 Σέρβοι πολίτες που σκοτώθηκαν συμπεριλάμβανε έναν μεγάλο αριθμό γυναικών και παιδιών.
Μιλάμε για εκτελέσεις στη δεύτερη Σφαγή , ουσιαστικά ένοπλων ανδρών. Και φυσικά  δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι ήταν 7.000 ή 8.000,  άνδρες ή έφηβοι που σκοτώθηκαν. Οι σοροί στους τάφους προσθέτουν κάτι σαν 2.500.
Πολλοί από τις σορούς ήταν θάνατοι από μάχες. Μια από τις ομορφιές  της προπαγάνδας του δυτικού συστήματος είναι ότι όλα τα σώματα που βρέθηκαν μετά τον Ιούλιο του 1995, που υπολογίζονται ότι έχουν εκτελεσθεί, ακόμη κι αν γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ένας μεγάλος αριθμός σκοτώθηκε στις  μάχες.
Υπενθύμιση
Χέρμαν: Επίσης, ένα άλλο σημαντικό γεγονός για τη σφαγή  της Σρεμπρένιτσα είναι ότι όλες αυτές  οι δολοφονίες  των  Σέρβων έλαβαν χώρα σε μια περιοχή που υποτίθεται ότι ήταν ‘ασφαλές καταφύγιο’. Η Σρεμπρένιτσα ήταν ένα ασφαλές μέρος,  ένα ασφαλές καταφύγιο. Υποτίθεται ότι ήταν αποστρατικοποιημένη, αλλά ποτέ δεν ήταν.
Έτσι, οι Βόσνιοι Μουσουλμάνοι στρατιώτες είχαν τη δυνατότητα στη Σρεμπρένιτσα να σκοτώσουν  Σέρβους πολίτες. Αυτό αγνοείται τελείως από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης. Είναι σαν να ήρθαν τον Ιούλιο οι Σέρβοι και άρχισαν να σκοτώνουν  αυθαίρετα.
Εξάλλου, ο επικεφαλής του  στρατού των Ηνωμένων Εθνών στην περιοχή, ένας Γάλλος αξιωματικός,  ονόματι Φιλίπ Μοβιόν, ρωτήθηκε από το γιουγκοσλαβικό δικαστήριο «γιατί οι Σέρβοι το έκαναν αυτό;»
Είπε ότι ήταν απολύτως πεπεισμένος ότι το έκαναν γιατί ο διοικητής των Βόσνιων μουσουλμάνων της Σρεμπρένιτσα,  έκανε το ίδιο στους Σέρβους πριν  από τον Ιούλιο του 1995.
Αυτό δήλωσε ο επικεφαλής του Στρατού των Ηνωμένων Εθνών, αλλά δεν θα το δείτε αυτό στον δυτικό Τύπο!
Με άλλα λόγια, η πρώτη σφαγή ήταν αυτή που οδήγησε στη μικρότερη δεύτερη σφαγή και συγκεκριμένα των ενήλικων στρατιωτών, γράφει το δημοσίευμα.
--
The Hellenic Information Team

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails