Thursday, July 14, 2016

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΕ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΕΣ.


kopela-viasmos-580x392

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου
 Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε. Οι «καημένοι», «δυστυχισμένοι», «βασανισμένοι», «θλιμμένοι» «πρόσφυγες», μόλις σιτιστούν καλά και αναπαυθούν καλά, ελέω των ευρωπαϊκών κρατών που τους δέχονται και τους φιλοξενούν, αντί να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους γονυπετείς και με ταπεινότητα, λόγω του ότι πολιτισμένες χώρες, έστω και άνευ της θέλησής τους, τους άνοιξαν τα σύνορα και τους περιθάλπουν, κυριαρχούν τα ζωώδη ένστικτά τους, ίδιον των κοινωνιών και των πολιτισμών που μας κουβαλήθηκαν και θέλουν να απαυτώσουν.

«Νέο φαινόμενο» λοιπόν κυριαρχεί σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες –όπως χαρακτηρίζεται από μυστική έκθεση που διέρρευσε η αστυνομία του γερμανικού κρατιδίου της Κάτω Σαξονίας- που είναι οι ομαδικές σεξουαλικές επιθέσεις λαθρομεταναστών (γιατί στην ουσία λαθρομετανάστες είναι, ούτε πρόσφυγες, ούτε μετανάστες, αφού κανείς δεν τους κάλεσε και κανείς εν κατακλείδι δεν τους θέλει) στις δημόσιες πισίνες.
Σημειωτέο, δεν ομιλούμε πλέον για μεμονωμένες επιθέσεις, αλλά για ομαδικές. Όπως αναφέρει η αστυνομική έκθεση της Κάτω Σαξονίας,  «Οι ομαδικές σεξουαλικές επιθέσεις που έχουν καταγγελθεί είναι νέο φαινόμενο» και προσθέτει: «Αυτό το είδος του εγκλήματος είναι αξιοσημείωτο επειδή συνήθως τα σεξουαλικά εγκλήματα γίνονται από άτομα που δρουν μόνα τους. Πρόκειται για μια νέα μορφή εγκληματικότητας».
Βλέπουμε λοιπόν ότι οι βάρβαροι και οι απολίτιστοι, όχι μόνο αδιαφορούν για τους νόμους και τους κανόνες των κοινωνιών, χάρις των οποίων ακόμη συνεχίζουν και αναπνέουν, αλλά και εκφράζουν την απόλυτη περιφρόνηση απέναντι στον δυτικό πολιτισμό, απέναντι στα ευρωπαϊκά ήθη και στα έθιμα.
Στους διαβολότοπους από τους οποίους μας κουβαλήθηκαν, οι γυναίκες δεν διαφέρουν από τα ζώα και όπως στα ζώα έχουν την απόλυτη εξουσία, έτσι και τις γυναίκες μπορούν να τις χτυπούν, να τις εξευτελίζουν, να τις δολοφονούν και να τις βιάζουν όποτε θέλουν.   
Επίσης διαπιστώνουμε ότι όλοι αυτοί οι πολιτισμικά υποδεέστεροι  (τονίζουμε το πολιτισμικά, για να μην κατηγορηθούμε, ότι υβρίζουμε, επιπλέον είναι κάτι το αναμφισβήτητο σύμφωνα με τις πράξεις τους) πλέον δρουν στις ευρωπαϊκές χώρες οργανωμένα και βάσει σχεδίου, με απώτερο σκοπό να σπείρουν τον τρόμο, τον πανικό, να εκφυλίσουν τις αρχές και τους κανόνες της συντεταγμένης Πολιτείας και να επιβάλλουν τέλος την παρουσία και τη δράση τους.
Το ζητούμενο είναι τι προτίθεται να πράξει απέναντι σε αυτή την πρόκληση και τις άλλες που σίγουρα θα ακολουθήσουν η δυτική κοινωνία, η οποία δυστυχώς ταλανίζεται δέσμια, μιας νοσηρής ιδεολογίας φυλετικής και πολιτισμικής ταύτισης που οδηγεί σε ένα άκρατο ισοπεδωτισμό και εξιλεώνει και εκλογικεύει μέσω μιας αδικαιολόγητης αντιρατσιστικής θεώρησης, την όποια εγκληματική ενέργεια εκ μέρους των κάθε λογής τριτοκοσμικών.
Ως πρώτη ενέργεια η ευρωπαϊκή νομοθεσία όσον αφορά τις σεξουαλικές επιθέσεις, έγινε αυστηρότερη κλείνοντας διάφορα παραθυράκια που υπήρχαν. Αλλά αυτό αγαπητοί, είναι άκρως ανεπαρκές. Διότι δεν αποθαρρύνει σε καμία περίπτωση τους επίδοξους τριτοκοσμικούς βιαστές. Διότι σε τι μπορεί να τους πτοήσει η φυλάκιση σε δυτικού τύπου φυλακές με τρία γεύματα την ημέρα και φυσιολογικές συνθήκες κράτησης και διαβίωσης. Ούτε ως ελεύθεροι στις χώρες τους δεν περνούν τόσο καλά. Επιπλέον ας μην ξεχνάμε τους διάφορους νοσηρούς αριστερούς και ακροαριστερούς δικηγόρους που θα τους συνδράμουν νομικά και θα προσπαθήσουν να τους βοηθήσουν να πέσουν όσο το δυνατόν στα «μαλακότερα».  
Τα μέτρα πρέπει να είναι ουσιαστικά, αποτελεσματικά και αμείλικτα. Χωρίς πολλές διατυπώσεις και χωρίς πολλά μα και μου, άμεση επιβίβαση των σιδηροδέσμιων ενόχων σε αεροπλάνο και επιστροφή από εκεί που ήρθαν. Για εγκλήματα κατά ζωής, πρέπει να επιβάλλονται βαριές ποινές φυλάκισης που να περιλαμβάνουν καθημερινή χειρωνακτική εργασία σε δημόσια έργα έτσι ώστε να μην σιτίζονται εις βάρος της κοινωνίας.
Στην Χώρα του Τσίπρα και του Καμένου ακόμη δεν έχουν αρχίσει να εκδηλώνονται ομαδικές απόπειρες βιασμών. Ή δεν έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας.
Αλλά επειδή είναι βέβαιο ότι δεν θα αργήσουν, θεωρούμε ότι η άθλια κυβέρνηση των δοσίλογων και εθνομηδενιστών, ως πρώτο μέτρο θα καθιερώσει την δωρεάν διανομή προφυλακτικών, στους λαθρομετανάστες. Φθάνει φυσικά να τους εξηγήσει τη χρήση τους, γιατί σίγουρα σχεδόν όλοι από αυτούς θα θεωρήσουν ότι πρόκειται για μπαλόνια. Εκτός και αν μέσα σε όλα τα άλλα δικαιώματα που τους αναγνωρίζουν από τη στιγμή που θα πατήσουν το πόδι τους στα Χώματά μας, τους αναγνωρίσουν και το δικαίωμα του κορεσμού της ερωτικής ανάγκης, οπότε πιθανά στρατευμένες «συντρόφισσες», κινούμενες από το «ιδεώδες» της «πολυφυλετικότητας» και του «διεθνισμού», να τους ανακουφίζουν θεωρώντας ότι επιτελούν επαναστατικό έργο. Όσο υπερβολικό και κακεντρεχές και αν ακούγεται είναι συγχρόνως και πολύ πιθανό, με βάση αυτού που συνέβη πριν λίγα χρόνια, όταν νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώθηκαν εμπρός στο δικαστικό μέγαρο της Ερμούπολης για να υποστηρίξουν τον Πακιστανό βιαστή και παρολίγο δολοφόνο Αχμέντ Βακάς, 

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails