Friday, July 15, 2016

ΠΕΦΤΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ISIS...NEO ΧΤΥΠΗΜΑ (Για 2 χιλιόμετρα σκότωνε αθώους ανθρώπους!! Δείτε βίντεο: Η πορεία του φορτηγού που σκόρπισε το θάνατο στη Νίκαια)

Παγκόσμιο σοκ προκαλεί το νέο τρομοκρατικό χτύπημα στη Γαλλία από το Ισλαμικό Κράτος. Μόλις λίγους μήνες μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι που έβαψε με αίμα το Μπατακλάν και κατά την οποία σκοτώθηκαν 132 άνθρωποι, η Γαλλία ζει ακόμη μια "μαύρη" νύχτα μετά το μακελειό στη Νίκαια, όπου φορτηγό παρέσυρε πεζούς τη νύχτα της Εθνικής Εορτής της χώρας.
Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, με την λεωφόρο Προμενάντ ντεζ Ανγκλέ όπου έγινε το χτύπημα να έχει βαφτεί στο αίμα προκαλούν φρίκη και ανατριχίλα.
Το φορτηγό με το οποίο έγινε το τρομοκρατικό χτύπημα από τους Ισλαμιστές, όπως παραδέχθηκε και ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ ήταν γεμάτο με όπλα και χειροβομβίδες. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως το φορτηγό, πριν ξεκινήσει την τρελή κούρσα του, επιτάχυνε.
Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, ο οδηγός έχει πέσει νεκρός από πυρά αστυνομικών, ενώ λέγεται ότι συνεργός του διαφεύγει της σύλληψης.
Ο οδηγός, πριν πέσει νεκρός από πυρά αστυνομικών και αφού παρέσυρε όσους ανθρώπους μπορούσε, βγήκε από το φορτηγό και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως, σκορπώντας το θάνατο και τον πανικό.
Πηγές της αστυνομίας, μιλώντας σε τοπικά ΜΜΕ, είπαν ότι ο οδηγός της νταλίκας ζούσε στη Νίκαια, είχε καταγωγή από την Τυνησία και ήταν 31 ετών.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails