Saturday, July 2, 2016

Ο Mark Zuckerberg υπερασπίζεται τα «ανοιχτά σύνορα» και δεν θέλει τείχη, αλλά χτίζει τεράστιο τείχος γύρω από την ιδιοκτησία του στην Χαβάη


Ο Mark Zuckerberg έχει δηλώσει ότι είναι αντίθετος στο να χτιστεί ένα τείχος στα σύνορα ΗΠΑ – Μεξικού για να κρατήσει έξω τους παράνομους αλλοδαπούς. Ωστόσο, δεν είναι καθόλου αντίθετος στο να χτιστεί ένα τείχος για να εμποδίσει τους γείτονες να βλέπουν την παραλία. 


Ο δισεκατομμυριούχος δημιουργός του Facebook και φανατικός λίμπεραλ, Mark Zuckerberg, επιτέθηκε στο σχέδιο του Donald Trump για την κατασκευή ενός τείχους ασφαλείας γύρω από τα νότια σύνορα των ΗΠΑ, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο. Ο Trump θέλει τον τοίχο για να αποφευχθεί η ασταμάτητη ροή των παράνομων μεταναστών. Αλλά o Zuckerberg δεν φαίνεται να είναι ενάντια στους τοίχους όταν αυτοί εξυπηρετούν τους (ιδιοτελείς) σκοπούς του.

Ο Zuckerberg επιτίθεται στον Trump:



Ο κύριος Zuckerberg μας λέει ότι δεν πρέπει να οικοδομήσουμε τοίχους, γιατί θα πρέπει να «επιλέξουμε την ελπίδα και όχι το φόβο» και ότι θα πρέπει να «χτίσουμε γέφυρες και όχι τείχη». Μισό λεπτό. Νομίζω ότι ο κύριος αυτός επέλεξε το «φόβο» στηΧαβάη.


Διαβάζουμε στην εφημερίδα ‘West Hawaii Today’:

Για χρόνια, στο Kilauea του Kauai, ο κ. Hall, κάτοικος της περιοχής, μπορούσε να απολαύσει τη θέα στον ωκεανό και το αεράκι ενώ περπάταγε στον δρόμο Koolau. Ξαφνικά, μερικές εβδομάδες πριν, εργάτες άρχιζαν να χτίζουν ένα τείχος που συμβαίνει να ανήκει στον ιδρυτή του Facebook, Mark Zuckerberg.


«Το συναίσθημα είναι ασφυκτικό», λέει ο Hall. «Είναι πραγματικά λυπηρό το γεγονός ότι κάποιος ήρθε και αγόρασε ένα τεράστιο κομμάτι γης και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να κρύψει την θέα που απολάμβαναν όλοι στην περιοχή εδώ και χρόνια».

Ο Hall είπε ότι το τείχος εκτείνεται κατά μήκος του δρόμου Koolau και είναι περίπου έξι πόδια ψηλό. Είπε ότι το προβλεπόμενο μήκος και η ολοκλήρωσή του είναι ασαφή. Πολλαπλές προσπάθειες με τον Shawn Smith, ο οποίος πούλησε μερικά από τα αξίας 200 εκατομμυρίων δολαρίων 700 και στρέμματα στον δισεκατομμυριούχο, ήταν ανεπιτυχείς.



Έτσι, ο Mark Zuckerberg δηλώνει ότι είναι αντίθετος στο να χτιστεί ένα τείχος στα σύνορα ΗΠΑ – Μεξικού για να κρατήσει έξω τους παράνομους αλλοδαπούς, αλλά δεν είναι καθόλου αντίθετος στο να χτιστεί ένα τείχος για να εμποδίσει τους γείτονές του να βλέπουν την παραλία. Ενδιαφέρουσα αντίληψη των πραγμάτων, έτσι; 

Όπως όλοι οι διάσημοι λίμπεραλς που φωνάζουν για τον «έλεγχο των όπλων», και θέλουν οι άνθρωποι να μην έχουν καθόλου όπλα για να προστατεύσουν τους εαυτούς τους, αλλά οι ίδιοι έχουν να τους φρουρούν πάνοπλους σωματοφύλακες.

ΚΟ: Φραγκίσκος και Κλούνει, μεταξύ άλλων διάσημων λίμπεραλς, έχουν δηλώσει την «αντίθεσή» τους στα τείχη, αλλά οι ίδιοι  ζουν (πολυτελώς) ασφαλείς πίσω ψηλά τείχη! 'Έπεσες από τα σύννεφα;; 


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ πηγή κι εδώ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails