Thursday, July 14, 2016

Τα κατάφεραν. Πέφτει συνεχώς το ΙQ στην (πολυφυλετική) Ευρώπη

Ένα μικρό άρθρο από τη Novopress, που βασίζεται σε ένα μεγαλύτερο άρθρο της γαλλικής εφημερίδας Le Monde, αποκαλύπτει ότι το IQ των ευρωπαϊκών εθνών που έχουν δεχθεί μαζική μετανάστευση έχει μειωθεί. Τι έκπληξη.

Σχετίζεται η μαζική μετανάστευση με την μείωση του μέσου όρου του δείκτη νοημοσύνης στην Ευρώπη; Η Le Monde πρόσφατα έκανε αναφορά σε μια μελέτη που έγινε το 2015 από δύο ειδικούς στις νευροεπιστήμες, τον Edward Dutton και τον Richard Flynn, Φινλανδό και Βρετανό, αντίστοιχα, και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Intelligence, υπό τη διεύθυνση του Αμερικάνου ψυχολόγου Richard Haier. Ενώ ο μέσος όρος IQ των Ευρωπαίων φαίνεται ότι αυξάνεται συνεχώς σχεδόν ολόκληρο τον 20ο αιώνα, γίναμε μάρτυρες στη δεκαετία του 1990, μιας αντιστροφής της καμπύλης και για την τελευταία δεκαετία μιας επιταχυνόμενης μείωσης του μέσου όρου δείκτη νοημοσύνης σε όλη την Ευρώπη.

Οι δύο ερευνητές παρουσιάζουν έναν ορισμένο αριθμό πιθανών αιτιών. Αναφέρουν το ρόλο των ενδοκρινικών διαταρακτών που περιέχονται στα τρόφιμα μας, τα ναρκωτικά, τόσο τα σκληρά όσο και τα μαλακά, την πτώση της εκπαίδευσης ή ακόμα και το χαμηλό ποσοστό γεννήσεων μεταξύ των ανθρώπων με υψηλό δείκτη νοημοσύνης. Οι δύο ερευνητές, επίσης, δεν διστάζουν να υποδείξουν την μαζική άφιξη αφρικανικών πληθυσμών στην γηραιά ήπειρο.

Το έργο τους επιβεβαιώνει μια μελέτη του 2013, που διεξήχθη από έναν Δανό ερευνητή ο οποίος εξέτασε διεξοδικά τις δοκιμές των υπηρετούντων στον στρατό στη χώρα του που δείχνουν ότι ο μέσος όρος IQ των μη Ευρωπαίων ήταν 86,3 σε σύγκριση με το 100 για όσους ήταν Δανοί.

Στη Γαλλία, μεταξύ των ετών 1990 και 2009, ο μέσος όρος IQ μειώθηκε από 102 σε 98, μια μείωση τεσσάρων μονάδων σε είκοσι χρόνια, η οποία, σύμφωνα με την Le Monde, «είναι τεράστια»

Σημειώνουμε ότι ο μέσος όρος IQ συνεχίζει να αυξάνεται στη Φινλανδία, μια χώρα χωρίς μαζική μετανάστευση, και ότι οι δοκιμές PISA (Πρόγραμμα Διεθνούς Αξιολόγησης Μαθητών) τοποθετούν τη Φινλανδία στην κεφαλή των χωρών του ΟΟΣΑ στην απόδοση του εκπαιδευτικού συστήματος.

Σύμφωνα με την wikipedia για τις υψηλές επιδόσεις στα αποτελέσματα των δοκιμών PISA 2012:

- Τα αποτελέσματα δείχνουν διακριτές ομάδες υψηλών επιδόσεων στα μαθηματικά: οι χώρες της Ανατολικής Ασίας, με τη Σαγκάη, πετυχαίνουν τα καλύτερα αποτελέσματα με 613, με το Χονγκ Κονγκ να ακολουθεί, και μετά την Ιαπωνία, την Ταϊβάν και τη Νότια Κορέα. Μεταξύ των Ευρωπαίων, το Λιχτενστάιν και η Ελβετία έχουν τις καλύτερες αποδόσεις, με την Ολλανδία, την Εσθονία, τη Φινλανδία, την Πολωνία, το Βέλγιο, την Γερμανία, την Αυστρία να σημειώνουν αποτελέσματα στα μαθηματικά που δεν διαφέρουν σημαντικά στατιστικά μεταξύ τους. Το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιρλανδία, η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία ομοίως συγκεντρώνουν αποτελέσματα κοντά στο μέσο όρο του ΟΟΣΑ 494, με τις ΗΠΑ να ακολουθούν με 481.

Ο συνδυασμός της μαζικής μετανάστευσης «μη αφομοιούμενων» αλλοδαπών, η απροθυμία ή η αδυναμία των παιδιών των «μειονοτήτων», το «προοδευτικό» σύστημα εκπαίδευσης που καταστρέφει τα πάντα και η αντι-ευρωπαϊκή αντι-λευκή πολιτική ορθότητα που απαγορεύει τους εκπαιδευτικούς να διδάξουν την αλήθεια σχετικά με τις ικανότητες των μαθητών, δημιουργούν ένα άχρηστο εκπαιδευτικό σύστημα που στοιχίζει στους φορολογούμενους δισεκατομμύρια, αποδυναμώνει το ηθικό σθένος των εθνών και έχει ως αποτέλεσμα την αδυναμία εκ μέρους αυτών των «μορφωμένων» πολιτών της πρόληψης προσωπικών, κοινωνικών και ιατρικών καταστροφών, της ερμηνείας γεγονότων, της ανάπτυξής τους ως ανθρώπινα όντα και πάνω απ’ όλα της ανάληψης της ευθύνης για τις πράξεις τους και τις ελλείψεις τους.
Για όσους δεν θυμούνται, η πεμπτουσία του σχεδίου Coudenhove- Kalergi για τη Γενοκτονία των λαών της Ευρώπης:

Στο βιβλίο του «Praktischer Idealismus», ο Kalergi δηλώνει ότι οι κάτοικοι των μελλοντικών "Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης" δεν θα είναι οι παλαιοί λαοί της Γηραιάς Ηπείρου, αλλά ένα είδος υπανθρώπων που θα προέρχονται από επιμιξία. Δηλώνει ξεκάθαρα, ότι θα πρέπει οι λαοί της Ευρώπης να διασταυρωθούν με ασιατικές και έγχρωμες φυλές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα πολυεθνικό κοπάδι χωρίς ποιότητα και εύκολα ελεγχόμενο από την άρχουσα τάξη. Η δε νέα φυλή αριστοκρατίας (ελίτ) θα είναι η εβραϊκή.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails