Sunday, July 24, 2016

ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ!!! ΒΡΙΣΤΕ ΑΦΟΒΑ ΧΡΙΣΤΟ – ΠΑΝΑΓΙΑ – ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ! ΔΕ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! – ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!

Παράλληλα με τις προσπάθειες για την αντιμετώπιση του ρατσισμού και της ρητορικής του μίσους, η Πολιτεία οφείλει να λαμβάνει μέτρα για την πλήρη κατοχύρωση της ελευθερίας της έκφρασης.
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων γνωστοποιεί πως η αποποινικοποίηση του εγκλήματος της βλασφημίας έχει τεθεί υπό την κρίση της
Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής για την αναθεώρηση του Ποινικού Κώδικα. Τη θέση αυτή θα εκφράσει προσεχώς και κατά την εξέταση της χώρας μας από την Επιτροπή των ΗΕ για την Εξάλειψη των Φυλετικών Διακρίσεων (3-4 Αυγούστου στη Γενεύη).
Κατά το Ποινικό Δίκαιο, η ποινή προϋποθέτει την τέλεση πράξης. Ο προσδιορισμός της τελευταίας χωρεί με στάθμιση των εμπειρικών – αποδείξιμων αποτελεσμάτων της. Ωστόσο, στην περίπτωση της βλασφημίας λείπει οποιαδήποτε αποδείξιμη ενώπιον δικαστηρίου βλαπτική συνέπεια της πράξης. Επομένως, η έννοια του εγκλήματος δεν διακρίνεται.
Η παραπάνω είναι η ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης.
Μας πάνε σε αιματοκύλισμα και ιερό αγώνα για να σώσουμε την πατρίδα μας ή είναι ιδέα μας;

1 comment:

Anonymous said...

Ας αρχίσουμε λοιπόν να βρίζουμε όλη τον Μουχαμέτη, να κατουράμε Κοράνια, να ζωγραφίζουμε σκίτσα α λα Charlie Hebdo και μετά βλέπουμε…

Αυτό βέβαια οι Έλληνες δεν θα το κάνουν, γιατί είναι συνετός λαός…

Όμως κάποιος βαλτός (false flag) θα το κάνει και κάποιοι δήθεν τζιχαντιστές τρομοκράτες (επίσης false flag) θα εκτελέσουν καμμιά 20αριά αθώους σε καμμιά παραλία, ωστε το σήριαλ που βλέπουμε σε Γαλλία και Γερμανία να παιχτεί κι στην Ελλάδα με ελληνικούς υπότιτλους.

Από πού παίρνουν τις νομοθετικές ντιρεκτίβες τους οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και ο Πάκης; Από τον Ολάντ και την Μεγάλη Ανατολή της Γαλλίας;

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails