Thursday, July 14, 2016

Βερολίνο: Moυσουλμάνος έβαλε φωτιά στα μαλλιά γυναίκας γιατί ... δεν φορούσε μαντίλα (φωτό, vid)

Αντιμέτωπη με πρωτόγνωρες καταστάσεις και εγκλήματα βρίσκεται η κοινωνία της Γερμανίας, καθώς, πλέον, σε καθημερινή βάση, καταγράφονται περιστατικά επιθέσεων και ενεργειών θρησκευτικού εξτρεμισμού, τα οποία, μέχρι πρότινος, ήταν αδιανόητα για τον σύγχρονο δυτικό πολιτισμό.


Χαρακτηριστικό είναι το σκηνικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας στον ηλεκτρικό του Βερολίνου. Ένας άνδρας πιθανόν μουσουλμανικής καταγωγής, εντόπισε μία γυναίκα, που πιστεύεται πως ήταν επίσης μουσουλμάνα, ή τουλάχιστον έτσι αντιλήφθηκε εκείνος και αφού παραφύλαξε, πυρπόλησε τα μαλλιά της, λέγοντας πως θα έπρεπε να φοράει μαντήλα, όπως ορίζει ο θρησκευτικός νόμος για τις γυναίκες.
Ακολούθησε πανικός, καθώς τα μαλλιά της κοπέλας τυλίχτηκαν στις φλόγες και κινδύνευε να καεί το κεφάλι της. Αμέσως έπεσαν πάνω της άλλοι επιβάτες, οι οποίοι έσβησαν τη φωτιά στα μαλλιά της κοπέλας.

Ο άνδρας εξαφανίστηκε μέσα στο πλήθος, ωστόσο οι κάμερες του υπόγειου σιδηρόδρομου κατέγραψαν το πρόσωπό του και η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες και το βίντεο, ζητώντας πληροφορίες για τον εντοπισμό του. Σύμφωνα με τη γερμανική αστυνομία, ο ίδιος άνδρας είναι ύποπτος για μία ακόμη επίθεση σε γυναίκα, την προηγούμενη εβδομάδα και θεωρείται επικίνδυνος, ακόμη και υποψήφιος για τρομοκρατική ενέργεια.

βιντεο εδω

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails