Saturday, July 30, 2016

ΑΛΒΑΝΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΦΙΛΕΝΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΒΙΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΗΛΙΚΗ ΚΟΡΗ ΤΗΣ!!!


Στα δίχτυα της αστυνομίας έπεσε 30χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης, που διατάχθηκε το περσινό Νοέμβριο από τον ανακριτή Κέρκυρας, για ανθρωποκτονία 57χρονης και ασέλγεια κατά ανήλικης.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο φερόμενος δράστης, που είχε διαφύγει της σύλληψης, στις 16 Νοεμβρίου του 2015, στο σπίτι όπου διέμενε με την 27χρονη ημεδαπή σύντροφο του και την 57χρονη μητέρα της, ύστερα από διαπληκτισμό με την 57χρονη, της προκάλεσε πολλαπλά χτυπήματα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της. Επιπλέον, σύμφωνα με καταγγελία, τον Σεπτέμβριο, του ίδιου χρόνου, είχε ασελγήσει στην ανήλικη κόρη της συντρόφου του.

Ο 30χρονος συνελήφθη στον μεθοριακό σταθμό Μαυροματίου Θεσπρωτίας, μετά από πολύμηνη αστυνομική έρευνα, από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, ενώ στις έρευνες συμμετείχαν και αστυνομικοί του τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων καθώς και του αστυνομικού τμήματος Κέρκυρας. Ο 30χρονος οδηγήθηκε στον ανακριτή Κέρκυρας.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails