Sunday, July 17, 2016

Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΕΩΣ ΤΟ 2099 ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!!


Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΕΩΣ ΤΟ 2099 ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!
Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, Μια άκρως απόρρητη Κρατική Συνθήκη που υπογράφηκε στις 21 Μαΐου 1949 για να περιορίσει την κρατική κυριαρχία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας έως το 2099... «Η Μυστική Κρατική Συνθήκης της 21ης Μαΐου 1949 κατατάχθηκε από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών στην κατηγορία «αυστηρά απόρρητο».

Στο έγγραφο αυτό καθορίστηκαν οριστικά οι βασικές επιφυλάξεις των νικητών για την κυριαρχία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας μέχρι το έτος 2099, κάτι το οποίο σήμερα κατά πάσα πιθανότητα δεν γνωρίζει σχεδόν κανείς . Η συμφωνία αυτή προέβλεπε ότι: 1. Ο κάθε καινούριος καγκελάριος έχει υποχρέωση να υπογράψει µε τις ΗΠΑ τη λεγόμενη Κάντσλερακτε, ένα απόρρητο έγγραφο, το περιεχόμενο του οποίου δεν γνωρίζει κανένας.
[Το φθινόπωρο τού.1969 ο καγκελάριος Βίλλυ Μπράντ έπαθε την πλάκα της ζωής του (δεν το ξερε μέχρι τότε) όταν οι 3 πρέσβεις Γαλλίας, Μ. Βρεταννίας και Αμερικής του φέραν να υπογράψει αυτό το χαρτί! Το ομολογεί ο ΕΓΚΟΝ ΜΠΑΑΡ (δεξί χέρι του Μπράντ) στα απομνημονεύματά του με τίτλο »Mein Deutschland«.Τού εμπιστέυτηκε λοιπόν ο Βίλλυ Μπράντ, πως μόλις ορκίστηκε, έσκασαν μύτη οι 3 κατακτητές με αυτό το χαρτί (στην πραγματικότητα ΤΡΙΑ είναι). Η Γερμανία ΔΕΝ έχει σύνταγμα αλλά ένα λεγόμενο Grundgesetz, δηλαδή συλλογή Βασικών Νόμων. Ο Μπράντ κατάπιε την γλώσσα του, λέει ο συνεργάτης του Εγκον Μπάαρ, όταν του φέρανε να υπογράψει τα χαρτιά (3 είπαμε) ΥΠΟΤΑΓΗΣ!
Τότε του είπανε οι ξένες δυνάμεις πως αυτά τα χαρτιά τάχανε υπογράψει καί οι προηγούμενοι κακγελάριοι Κόνραντ ¨Αντεναουερ, Λούντβιχ Ερχαρτ καί Κουρτ Γκέορκ Κίσινγκερ.] 2. Οι ΗΠΑ θα ελέγχουν ολοκληρωτικά όλα τα γερμανικά ΜΜΕ όπως: ραδιόφωνο, τηλεόραση, εφημερίδες, περιοδικά, τυπογραφεία και εκδόσεις και ακόµα τηλεφωνικές επικοινωνίες, το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη μουσική, εκπαιδευτικά προγράµµατα κλπ. μέχρι το… 2099!
3. Όλα τα αποθέματα χρυσού της Γερμανίας θα φυλάσσονται στις ΗΠΑ, στα υπόγεια της FED! Το German Marshall Fund είναι ένα αμερικανικό λόμπι που ιδρύθηκε μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο για ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ τους πιο «κατάλληλους» πολιτικούς που θα αναλάμβαναν ηγετικές θέσεις στην Γερμανία και για να τους εποπτεύει.
«ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΤΩ»
Ο πρώτος Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Λόρδος Ismay, διατύπωσε λακωνικά το βασικό δόγμα του ΝΑΤΟ: «το ΝΑΤΟ ιδρύθηκε για να κρατά τους Ρώσους έξω, τους Αμερικανούς μέσα και τους Γερμανούς κάτω». «ΓΕΡΜΑΝΟΙ= ΔΕΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ» Ο εβραίος Richard Cohen, αρθρογράφος της «Washington Post», δήλωσε στις 18 Ιουλίου 1990 λίγο διαφορετικά το κεντρικό δόγμα του ΝΑΤΟ: «Δεν πρέπει να θεωρούμε το ΝΑΤΟ ως μια αμοιβαία συμμαχία. Στην πραγματικότητα, είναι σαν ένα ΛΟΥΡΙ ΣΚΥΛΟΥ με το οποίο κρατιούνται τα ηνία της Γερμανίας. Καταλαβαίνετε σίγουρα τι εννοώ».
ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
Τα τελευταία χρόνια τα ΜΜΕ της Γερμανίας, (που όλοι ξέρουν ότι είναι σε εβραϊκά χέρια), ξέρασαν χιλιάδες τόνους κακίας και ανθελληνισμού στην Γερμανία. Το ίδιο συνέβη στην Αγγλία, στις ΗΠΑ, στο Ισραήλ, στην Τουρκία. Τον ελληνικό λαό, διεφθαρμένο τον ανεβάζουν και διεφθαρμένο τον κατεβάζουν. Τα διεθνή ιουδαϊκά ΜΜΕ δημιούργησαν ένα ιδιότυπο ανθελληνικό ρατσισμό σε όλο τον κόσμο, κατασκευάζοντας το ρατσιστικό πρότυπο ενός έλληνα πονηρού, ανίκανου και τεμπέλη, που αξίζει τον χλευασμό και την αιώνια τιμωρία.
ΟΙ ΔΥΟ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΙΟΥΔΑΙΚΕΣ
Μια δεξαμενή σκέψης στη Γερμανία είναι η Atlantik-Brücke (Atlantic Bridge – Ατλαντική Γέφυρα). Βασικά μέλη της είναι: ο πρώην υπουργός Άμυνας Karl-Theodor zu Guttenberg, ο Ομοσπονδιακός Πρόεδρος Christian Wulff και ο αντίπαλός υποψήφιος του για την προεδρεία Gauk. Ταμίας της Ατλαντικής Γέφυρας είναι ο σιωνιστής τραπεζίτης Max M. Warburg. Άλλη σημαντική οργάνωση είναι η Deutsche Gesellschaft für auswärtige Politik (DGAP) η Γερμανική Εταιρεία Εξωτερικής Πολιτικής. Εκεί θα βρείτε ονόματα όπως η Angela Merkel, ο Wolfgang Schäuble, ο Eckart von Klaeden, ο Karl-Theodor zu Guttenberg, ο Peter Ramsauer, Η DGAP ενισχύεται οικονομικά από την σιωνιστική τράπεζα Oppenheim, από το σιωνιστικό Ίδρυμα Oppenheim-Stiftung, από την Deutsche Bank (επικεφαλής της οποίας ήταν μέχρι τώρα ο σιωνιστής Josef Ackermann).
Οι ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΙ
Από τους 8 μεταπολεμικούς Γερμανούς καγκελάριους (Αντενάουερ, Έρχαρντ, Κίζινγκερ, Μπραντ, Σμιτ, Σρέντερ, Κολ, Μέρκελ), που διόρισαν οι κατακτητές εβραιοαμερικανοί στην Γερμανία, τουλάχιστον οι τρεις ήταν εβραίοι.
ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ (ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΓΚΑΟΥΛΑΪΤΕΡ) ΒΙΛΥ ΜΠΡΑΝΤ
Ο εβραίος καγκελάριος της Γερμανίας Βίλλυ Μπραντ (πραγματικό όνομα Ελίας Φαραάμ) μπήκε το 1945 στην Γερμανία (στην δήθεν πατρίδα του) με την στολή του αμερικανού αξιωματικού του στρατού κατοχής, των αμερικανών κατακτητών της Γερμανίας, σφάζοντας, λεηλατώντας και βιάζοντας γερμανίδες. Μετά 20 περίπου χρόνια οι Αμερικανοί τον διόρισαν καγκελάριο (Γκαουλάιτερ) της Γερμανίας.
ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ (ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΓΚΑΟΥΛΑΪΤΕΡ) ΧΕΛΜΟΥΤ ΣΜΙΤ.
Αφού είδαν το γενεαλογικό δένδρο του Σμιτ οι εβραιοαμερικανοί κατακτητές, τον επέβαλαν σαν καγκελάριο της δυτικής Γερμανίας. Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΜΙΤ:«Όποιος έχει (άλλο) όραμα, να πάει σε ψυχίατρο». Ένα είναι το όραμά μας: ο Coudenhove Kalergi.
ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ (ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΓΚΑΟΥΛΑΪΤΕΡ) ΑΝΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ
Προσφάτως, κυκλοφόρησε στην Γερμανία ένα βιβλίο με τον τίτλο «Άνγκελα Μέρκελ- Η Καγκελλάριος και ο κόσμος της», στο οποίο ο Γερμανός δημοσιογράφος Stefan Kornelius κάνει μια εμπεριστατωμένη έρευνα στο γενεαλογικό δένδρο της Μέρκελ, και αποκαλύπτει ότι ο πατέρας της ήταν Πολωνός και το πραγματικό του όνομα ήταν Kazmierczak. Όταν μετανάστευσε από την Πολωνία στην Γερμανία, το άλλαξε επί το γερμανικότερο σε Kasner. Ο δημοσιογράφος δεν μας δίνει περισσότερες πληροφορίες, και οι λόγοι, είναι μάλλον προφανείς
Το επίθετο Kazmierczak προέρχεται από το όνομα Kazimierz, μία ιστορική συνοικία της Κρακοβίας, γνωστή γιατί αποτέλεσε το κέντρο της εβραϊκής κοινότητας της πόλης από τον 14ο αιώνα. Πολλοί Ιουδαίοι λοιπόν της Πολωνίας έπαιρναν το επίθετο τους από τα αρχικά αυτής της συνοικίας.Η Εβραία Άνγκελα Μέρκελ (οπως αποκαλύψαμε εμείς πρώτη φορά στην Ελλάδα!) Εδώ και πολλά χρόνια οι πράκτορες και "ευφυείς" έλληνες δημοσιογράφοι και οι ηλίθιοι, ξεσήκωσαν μία (ψεύτικη και χαζή) αντιγερμανική καμπάνια, για την πολιτική της Εβραιοπολωνέζας Μέρκελ, εναντίον της χώρας μας. Κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ότι ο Γερμανικός λαός, μετά την ήττα του το 1945, δεν είναι ελεύθερος, δεν ορίζει ο ίδιος την μοίρα του και η διορισμένη Εβραιοπολωνέζα Μέρκελ, είναι στην θέση της Καγκελαρίου από τους εβραιοαμερικανούς για δύο λόγους:
α. για να υπερασπίζεται την σταθερότητα του χρηματιστηριακού και οικονομικού – τραπεζικού κεφαλαίου. (Τσώρτσιλ: Θα κάνουμε την Γερμανία μία παχιά χήνα, αλλά ανίκανη χήνα).
β. για να συνεχίσει και να επιταχύνει την καταστροφή της γενετικής κληρονομιάς του γερμανικού λαού μέσω της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης.Και όσοι θέλουν να δουν τι εκαναν στην κατεχόμενη πια Γερμανία εδω για Γερά στομάχια! τόσα χρονιά κοροϊδεύουν ομαδικά όλοι!.

2 comments:

ΝΙΚ said...

ΓΙΑ ΤΟ 4ο ΡΑΙΧ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ?ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΛΟ ΣΑΚΑΤΗ ΤΙΠΟΤΑ?

Anonymous said...

Σε έτσουξε ΝΙΚ αγόρι μου?Για ποιό τέταρτο Ράιχ μιλάς?Των Εβραίων?Ο σακάτης υπάλληλός τους είναι.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails