Thursday, February 25, 2016

ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ; - Ανακοινώθηκε η κατασκευή από τον Ελληνικό Στρατό δύο μουσουλμανικών πόλεων των 10.000 ατόμων έκαστη στην... Μακεδονία!


του Γιάννη Πετρίδη
Πλημμυρίζει η Βόρειος Ελλάδα από μουσουλμάνους πρόσφυγες και λαθρομετανάστες: Δύο ολόκληρες πόλεις 10.000 ατόμων εκάστη θα φτιάξει ο Ελληνικός Στρατός στις περιοχές Γιαννιτσών και Κιλκίς για να μείνουν όσο χρειαστεί (πόσο;) οιπρόσφυγες κι οι λάθρο που έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα, επιβεβαώνοντας για άλλη μια φορά σχετικές πληφορίες του pronews.gr για την κατασκευή επιπλέον "Κέντρων Φιλοξενίας"!

Την ανακοίνωση έκανε πριν λίγο ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Π.Καμμένος. Ο Ελληνικός Στρατός θα κατασκευάσει τις νέες μουσουλμανικές πόλεις και τα ερωτήματα που ανακύπτουν πλέον είναι τεράστια και άπτονται της παραμονής της χώρας στον έλεγχο του γηγενούς ελληνικού πληθυσμού ή θα περιέλθει πλέον σταδιακά ο έλεγχος σε Αραβες ή Αφγανούς μουσουλμάνους;.
Το ότι κατασκευάζονται δύο πόλεις, ακριβώς επάνω στα σύνορα με την Βουλγαρία, λίγα χιλιόμετρα από την συμπαγή βουλγαρική τουρκική μειονότητα και φυσικά την ελληνική μουσουλμανική μειονότητα με τους εξτρεμιστές να παραμονεύουν, δεν ανησυχεί κανέναν στην κυβέρνηση; Και ποια είναι η θέση των κομμάτων της αντιπολίτευσης; Δέχονται καταστάσεις επιεικώς επικίνδυνες για την ασφάλεια της χώρας;
Mετά από λίγο η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, ενέκρινε την κατ' εξαίρεση διάθεση από το Αποθηκευτικό Κέντρο Θεσσαλονίκης 2.058 σκηνών των 6 ατόμων και 500 σκηνών των 4 ατόμων, «προκειμένου να χρησιμοποιηθούν ως προσωρινά καταλύματα φιλοξενίας των μεταναστών και προσφύγων».
 
Τις σκηνές θα παραλάβουν οι Ειδικές Δυνάμεις, ενώ οι τις υπόλοιπες μέχρι τα 20.000 θα τις διαθέσει απ'ευθείας ο Στρατός. Αναζητούνται και κοντέϊνερ σε ολόκληρη την χώρα.
 
Όπως εξήγησε, o υπουργός Εθνικής Αμυνας βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη έργα σε τέσσερις περιοχές του νομού Κιλκίς, όπου θα γίνουν οι συνοικίες της πόλης  και συγκεκριμένα στον παλιό αεροδιάδρομο κοντά στη Νέα Καβάλα, στον παλιό αεροδιάδρομο κοντά στο χωριό Χέρσο, στο παλιό στρατόπεδο Παπαδάκη στο Δροσάτο και στο παλιό στρατόπεδο Κοκκινώρη, κοντά στο χωριό Κεντρικό.
 
Το παλιό στρατόπεδο Φιλιππάκου στα Γιαννιτσά θα γίνει και αυτό ο νέος τόπος των ταλαιπωρημένων προσφύγων και των λαθρομεταναστών που δεν μπορούν πλέον να πάνε στην Γερμανία.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails