Thursday, February 18, 2016

ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ REAL NEWS! “ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ”


2016-02-14_214627«Θέλω πριν φύγω από τη ζωή να μάθει και ο τελευταίος Έλληνας πόσο μετανιωμένος αισθάνομαι για τη συμμετοχή μου σε μια  εγκληματική οργάνωση που “ξέπλενε” μίζες από εξοπλιστικά προγράμματα…» κατέληξε ο Ζήγρας!
Ο εξάδελφος του Άκη Τσοχατζόπουλου αποκαλύπτει ότι έχει καταθέσει στοιχεία αλλά και ονόματα «μιζαδόρων». «Μετά την αποφυλάκισή μου έδωσα στοιχεία στους ανακριτές και τους εισαγγελείς. […] Στοιχεία που δεν μπορώ να δώσω στη δημοσιότητα. Αυτό που μπορώ όμως να πω είναι πως δόθηκαν μίζες στον εξάδελφό μου για τις προμήθειες των τζιπ ΕΛΒΟ-Mercedes, των τζιπ Hummer, των Zuzana, των Leopard», είπε μεταξύ άλλων.

«Ο άνθρωπος που γνώριζε τα πάντα και τους πάντες, ο Καμπούρογλου, δήθεν αυτοκτόνησε, ενώ διαφεύγει ο υπ’αριθμόν ένα γνώστης των διαδρομών του χρήματος, ο κύριος Φουάντ», πρόσθεσε. «Θέλω πριν φύγω από τη ζωή να μάθει και ο τελευταίος Έλληνας πόσο μετανιωμένος αισθάνομαι για τη συμμετοχή μου σε μια εγκληματική οργάνωση που “ξέπλενε” μίζες από εξοπλιστικά προγράμματα…» κατέληξε ο Ζήγρας. Η ομολογία Ζήγρα είναι πραγματικά κόλαφος για το καταρρέον Πασόκ. Ήδη δύο υπουργοί του εμπλέκονται σε μίζες εκατομμυρίων και το άλλοτε κραταιό κόμμα που κυβέρνησε την Ελλάδα βρίσκεται στο όριο της πολιτικής εξαφάνισης. Η Χαριλάου Τρικούπη τρέμει τις αποκαλύψεις το ίδιο και ο Σαμαράς που συνεχίζει να καλύπτει τον Βενιζέλο, οι εξελίξεις έρχονται με καταιγιστικό ρυθμό και θα σύντομα θα σημάνει το τέλος της αμαρτωλής συγκυβέρνησης που πνίγεται κυριολεκτικά από τα σκάνδαλα.
►Αλήθεια με την ομολογία του Ζήγρα περί εγκληματικής οργάνωσης τι θα γίνει άραγε;
►Ακόμα να συλλάβουν τον Βενιζέλο τον Σημίτη και τον Παπανδρέου;
►Τι κάνει η Κλάππα;
►Τι κάνει ο Δένδιας;

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails