Monday, February 8, 2016

Φρίκη στη Σκύρο: Πακιστανός ασέλγησε σε 11χρονο κοριτσάκι

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Σκύρου από την σύλληψη ενός Πακιστανού που ασέλγησε σε βάρος ενός 11χρονου κοριτσιού, μέσα στο κατάστημα που διατηρεί η σύζυγός του.
Το περιστατικό σημειώθηκε πρωινές ώρες του Σαββάτου (14/2/2015) στην περιοχή Χώρα της Σκύρου, όταν το παιδί επισκέφθηκε το κατάστημα, για να παίξει με τα παιδιά τους. Πρόκειται για επιχείρηση που ασχολείται με απεντομώσεις - μυοκτονίες και η Ελληνίδα ιδιοκτήτρια είναι σύζυγος του 40χρονου Πακιστανού.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 40χρονος ξεμονάχιασε την ανήλικη σε γραφείο και την χάιδεψε στα γεννητικά της όργανα, πάνω από τα ρούχα της. Το μικρό κοριτσάκι που κατάφερε να ξεφύγει, πήγε κλαίγοντας στους γονείς του και τους ανέφερε το περιστατικό.
Ο 40χρονος Πακιστανός  έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν, ότι προσέγγιζε ανήλικα κορίτσια.
Οι γονείς του κοριτσιού  υπέβαλλαν μήνυση εναντίον του Πακιστανού, ο οποίος συνελήφθη στις 15/2 στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ωστόσο η υπόθεση πήρε αναβολή και εκδικάστηκε σήμερα (20/2) στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας.
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η σχηματισθείσα δικογραφία αρχικά δεν είχε κακουργηματικό χαρακτήρα, κάτι που άλλαξε κατά την διάρκεια της δίκης.
Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες στην απολογία του, τονίζοντας ότι πλησίασε πράγματι την 11χρονη γιατί την μπέρδεψε με την κόρη του,  ενώ στην συνέχεια επιτέθηκε φραστικά κατά των γονέων του κοριτσιού.
Τελικά, με απόφαση του Εισαγγελέα, το δικαστήριο διέταξε την προσωρινή κράτησή του και ανέθεσε την υπόθεση στον Ανακριτή Χαλκίδας, ο οποίος θα αποφασίσει αν ο κατηγορούμενος προφυλακιστεί.
Ο 40χρονος πήρε τριήμερη προθεσμία για να απολογηθεί και μέχρι τότε θα κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας.
Πηγή: eviazoom.gr


Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/astynomiko-reportaz/story/559082/friki-sti-skyro-pakistanos-aselgise-se-11xrono-koritsaki#ixzz3zbVVZ5CM

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails