Wednesday, February 17, 2016

ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΣΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ


991366
Τα… παράπονά της κάνει μια από τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, η ομάδα «Sylvia Rivera, για ένα κινηματικό Thessaloniki Pride», για τα βάσανα των «λεσβιών, γκέι, τρανς προσφύγων», που είναι «εγκλωβισμένοι» στην Ειδομένη και πέφτουν θύματα ξυλοδαρμών και βιασμών από τους φανατικούς της Σαρία ομόθρησκους τους. Ιδού:

«Περιστατικά με lgbtiq πρόσφυγες συμβαίνουν καθημερινά στην Ειδομένη, σύμφωνα και με τις μαρτυρίες εθελοντριών και εργαζομένων στο πεδίο. Πρόσφατα έφτασε ένα 17χρονο αγόρι από το Πακιστάν που είχε βιαστεί από μεγάλη ομάδα συνομηλίκων του, λόγω του σεξουαλικού του προσανατολισμού. Το αγόρι αυτό έχει εγκλωβιστεί στη χώρα μας, επειδή ανήκει στις εθνικότητες που δεν επιτρέπεται να περάσουν τα σύνορα προς την Ευρώπη, «γιατί δεν έχουν πόλεμο στη χώρα τους». Επίσης, Ιρανή μητέρα πήρε τον τρανς γιο της και τη λεσβία κόρη της μαζί με την κοπέλα της και το παιδί της και ήρθαν στην Ειδομένη, όπου και ξυλοκοπήθηκαν από ομοεθνείς τους, όταν έπεσε η μαντίλα της μιας και φάνηκαν τα αγορέ μαλλιά της…».
Οι λοιπές συνιστώσες γιατί άραγε βγάζουν το σκασμό; Φοβούνται μην τυχόν και εκτεθούν οι προστατευόμενοί τους;

1 comment:

ΝΙΚ said...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΦΟΥΣΤΗΔΕΣ ΝΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΟΥΜΕ.ΜΑΘΑΝΕ ΠΩΣ ΠΗΔΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails