Sunday, February 14, 2016

«Πρόσφυγες» κλέβουν ποδήλατο και κακοποιούν Ολλανδέζα(βιντεο)Επομένως αφήστε τους «ευπαθείς» να παίξουν…

Πρώτη φορά που βλέπουν χιόνι οι απόγονοι των πιθήκων με λίγη παραπάνω νοημοσύνη! και ρατσιστές ειναι αυτοί που λένε τα μη πρόβατα των Εβραίων ρατσιστές! απο πότε έχει καταδικαστεί η ελεύθερη σκέψη? και όχι εβραιοαποβλακωση? ….άπλετος χρόνος για να περνάνε καλά με τα επιδόματα τους….

κανένα σεβασμός…και πλήρης ατιμωρησία από τους αστυνομικούς….είναι ένα ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ!
Βέβαια ο «μόνος κίνδυνος» που αντιμετωπίζουν τα Ευρωπαϊκά κράτη, ως γνωστών σε όλους, είναι αποκλειστικά οι………Ναζί (παλαιοναζί και νεοναζί) και οι Φασίστες (παλαιοφασίστες και νεοφασίστες) αφου ήταν ο μόνος εχθρός των Εβραίων !άρα και όλου του κόσμου ο "σατανάς" Χίτλερ τα φταίει ολα!(άσχετα που γλίτωσε την Γερμανία απο την εβραϊκή λαίλαπα και την δημοκρατία τους- της Βαϊμάρης,και εκαναν άλμα 50 χρονιά μπροστά σε όλους τους τομείς! )!, ακομα και σημερα ναζιστική ευρωπαϊκή ένωση (οπως τους λένε τα μιασματα των Εβραίων κομμουνιστές)όταν την δημιούργησαν οι Εβραίοι!και η γερμάνια έχει κομμουνιστικη αριστερα τύπου ΣΥΡΙΖΑ απο το 1945!
Ω ναι! η βλακεία της μάζας πέρα απο παντελώς ανιστόρητη και αμόρφωτη έχει σπάσει το φράγμα του φωτός!(αλήθεια γιατι οι αριστεροί και κομμουνιστες υπερασπίζονται με τόση λυσσά ολα τα σχεδία της ελίτ και τους λαθρο;)

Με κατι τέτοιες φώτο πέρα απο καθημερινή πλύση εγκεφάλου, χειραγωγούν την μάζα! ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΊΣΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΚΑΣΜΑΤΑ, ΤΡΟΦΙΜΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΕ ΑΛΟΥΜΊΝΙΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΗΛΊΘΙΟ! ποιοι κανουν κουμάντο στον κόσμο τελικά!οι ναζι πους τους εκαναν αληθινό ολοκαύτωμα η Εβραίοι?
Επομένως αφήστε τους «ευπαθείς» να παίξουν…©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails