Sunday, February 14, 2016

To περίφημο BBC εβραϊκών συμφερόντων κάνει εκπομπή προπαγάνδας υπέρ των λαθρομετανάστων


Δείτε που φτάσαμε. To περίφημο BBC κάνει εκπομπή προπαγάνδας υπέρ των λαθρομετανάστων στο Calais της Γαλλίας. Εκεί δυο 2 μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες ξυλοκοπήθηκαν ελαφρώς από Γάλλους πολίτες που είναι πλέον αγανακτισμένοι από την κατάσταση στην περιοχή τους.
Η ζωή τους κυριολεκτικά κινδυνεύει καθημερινά από εξαγριωμένους μετανάστες που περιφέρονται στους δρόμους σαν αρπακτικά έτοιμα για όλα, γιατί δεν έχουν και τίποτα να χάσουν.

Κλοπές σε σουπερμάρκετ, σ@ξουαλικές παρενοχλήσεις, ζημιές και βρωμιά σε δημόσιους χώρους, αυτή είναι η καθημερινή κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στην περιοχή του Calais και όχι μόνο.
Οδηγός φορτηγού παραπονιέται στο βίντεο ότι τον επιτέθηκαν ήδη 3 φορές στο παρελθόν με μαχαίρια στην εθνική οδό.
Αλλά το περίφημο ειδησεογραφικό κανάλι BBC κάνει προπαγάνδα δείχνοντας μόνο τους καημένους πρόσφυγες που φάγανε ξύλο από τους κατοίκους. Οι δολοφονίες και οι βιασμοί , οι κλοπές , οι ζημιές με αυτές φυσικά δεν θα ασχοληθούν, θα τονίσουν το γεγονός μόνο το πόσο κακό έκαναν οι εντόπιοι που ξυλοκόπησαν τους μουσουλμάνους.
Το πρόβλημα με όλη αυτήν την ιστορία δυστυχώς είναι ότι άρχισαν οι αντεπιθέσεις τον μουσουλμάνων και γίνεται το σώσε με στους δρόμους. Αλλά σε αυτά δεν θέλουν πολύ να εστιάσουν εκεί, είπαμε είναι καημένοι μουσουλμάνοι πρόσφυγες και πρέπει όλοι να τους λυπόμαστε άσχετα αν αυτοί αύριο μας… σφάξουν μέσα στην μέση του δρόμου για πέντε ευρώ, γιατί προς τα εκεί πάμε. Έτσι κατάντησαν την Ευρώπη και τώρα που ένα εξαγριωμένο πλήθος θα εγκλωβιστεί στην χώρα μας…

ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails