Friday, February 12, 2016

SOK!!!.... "ΤΟΥΡΚΙΚΗ" Η ΚΙΝΑΡΟΣ ΚΑΙ ΙΕΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΤΟΥ "ΙΣΛΑΜ"! Δεν έβγαλε τυχαία ΝΟΤΑΜ η Τουρκία!


Λοιπόν τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτόν τον κόσμο και πίσω από όλα υπάρχει τελικά η Πρόνοια του Θεού... Γιατί μετά τοσοκ της πτώσης του ελικοπτέρου ΠΝ 28 και του απρόσμενου θανάτου των τριών παλικαριών (11-2-2016), αποδεικνύεται ότι υπάρχει ολόκληρο σχέδιο αρπαγής της Νήσου Κινάρου από την Τουρκία και το παγκόσμιο Ισλαμικό Κράτος που πρακτορεύει, στα πλαίσια του Νεοθωμανισμού ή άλλως "ISISσμού" του Νταβούτουγλου!

   ΣΟΚ 1: ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ...
 Το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, που αποκάλυψε από το 2010 ακόμη, σε διεθνή αποκλειστικότητα  τα Σχέδια του Παγκόσμιου Τουρκο-Ισλαμικού Κράτους, που τώρα μόλις κάποιοι ανακαλύπτουν στη Συρία και την Ευρώπη (http://www.noiazomai.net/turkoislam.html), αποκαλύπτει σήμερα ότι όλως "τυχαίως" η Κίναρος περιέχεται στον παγκόσμιο ηλεκτρονικό Κατάλογο Ισλαμικών Τόπων,για τον οποίο δίνονται μάλιστα ηλεκτρονικά και λεπτομερείς οδηγίες προσευχής πάνω στο νησί μας!!!

  Και μάλιστα η ελληνική μας Κίναρος - παντελώς άγνωστη στα ΜΜΕ, τα σχολεία και την κοινή γνώμη, που τώρα ήρθε ξαφνικά στο φως από την τραγική πτώση του ελικοπτέρου μας και την θυσία στο καθήκον των παλικαριών - δεν ονομάζεται "Κίναρος" από τους Ισλαμιστές και τον κατάλογό τους, αλλά σκέτο "Ardiccik Ada"! (αυθεντικό ντοκουμέντα εικ. 3 και 4)

 ΣΟΚ 2: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ
  Εξόχως ανησυχητική είναι επίσης η διαπίστωση ότι Κίναρος ονομάζεται σαν "Ardiccik Ada" και στους απόρρητους χάρτες των Μυστικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ και φέρει τον Στρατιωτικό Κώδικα Συντεταγμένων "35SMA3661292891"!

   ΣΟΚ 3: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ GOOGLE
 Και όλως επίσης τυχαίως, η αφανής αυτή νήσος με την μία και μόνη Ελληνίδα κάτοικο, αναφέρεται με το ίδιο τουρκικό-ισλαμικό όνομα, σαν "Ardiccik Ada" και στον χάρτη της αμερικανικής Google,κάτι το οποίο δεν συμβαίνει για τα άλλα γειτονικά ελληνικά νησιά! 

 Αυτό σημαίνει όμως ότι η Κίναρος είναισημαδεμένη από πολύ μακριά χέρια και σχέδια... Και η "κυριαρχία" της δεν είναι καθαρή, αλλά "γκρίζα", διεκδικούμενη ολοφάνερα από την Τουρκία και το Ισλάμ μέσω της Google, η οποία και πρέπει να δώσει λόγο για αυτήν την ανεπίτρεπτη πλαστογραφία! (ντοκουμέντο εικ. 5)
   

  ΣΟΚ 4: Η ΚΙΝΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΤΟΥΡΚΙΚΗ"

   Αποκαλύπτουμε επίσης, ότι πριν ακριβώς τρία χρόνια, τον Φεβρουάριο του 2015, τουρκικό δημοσίευμα του "AKSIYON"(Δράση),διεκδικoόσε ευθέως 150 ελληνικές νησίδες, παραθέτοντας όλη την "νομική" επιχειρηματολογία Νταβούτογλου, που διατύπωσε όμως δημόσια, σαν ακαδημαϊκή μελέτη, ο Τούρκος Καθηγητής Dr. Sertac Hami Baseren, του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της Σχολής Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Άγκυρας.
  Ανάμεσα σε αυτές τις ελληνικές νησίδες, ήταν και μια ομάδα 16 νησίδων και 1 βραχονησίδαςπου η Άγκυρα θεωρεί αυθαίρετα και παράνομα σαν αυτόματα δήθεν "κληρονομημένες στην Τουρκία από την Οθωμανική Αυτοκρατορία", σαν δήθεν πραγματικό "τουρκικό έδαφος"! Μεταξύ τους  και μια νησίδα που κατονομάζαν τότε σαν "Ardıccık"! Και αυτή είναι η Κίναρος!

   ΣΟΚ 5: Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΑΥΔΟ

   Μάλιστα το "Τουρκικό Ινστιτούτο του 21ου Αιώνα" ανέλαβε να σχηματοποιήσει αυτές τις 16+1 ειδικές τουρκικές διεκδικήσεις, δείχνοντας έτσι την πλήρη εικόνα των άμεσων τουρκικών σχεδίων, τον χάρτη του νέου Αττίλα, που ετοιμάζεται πυρετωδώς διπλωματικά, πολιτικά, οικονομικά και στρατιωτικά για το Αιγαίο, με την Ελλάδα να κοιμάται κυριολεκτικά μακαρίως, εν μέσω Κρίσης, κυμάτων προσφύγων που στέλνει μεθοδικά η Τουρκία και ανεπίτρεπτων περικοπών στην Εθνική Άμυνα και την εθνική μας παιδεία-συνείδηση!
   Όπως είναι απόλυτα σαφές από τον τουρκικό χάρτη-εφιάλτη, ανάμεσα στις "κόκκινες νήσους" είναι - εκτός από την Καλόλιμνο  με τα γειτονικά Ίμια και τα Αγαθονήσι - Φαρμακονήσι - και η Κίναρος με την διπλανήΛέβιθα, που οι Τούρκοι ονομάζουν "Kocbabaκαι την θεωρούν επίσης θρησκευτικό ισλαμικό τόπο!


   Οι τουρκικές διεκδικήσεις ζώνουν όμως απειλητικά την ίδια την Κρήτη και φτάνουν ως την απόμακρηΓαύδομέσα στη χρυσοφόρα ελλαδική ΑΟΖ, των τεράστιων εκεί κοιτασμάτων υδρογονανθράκων!
   Και ο νοών νοείτω...
  
   ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΝΟΤΑΜ - ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ

   Δεν είναι λοιπόν καθόλου τυχαίο, ότι με αφορμή την πτώση του ελικοπτέρου μας στην Κίναρο, η Τουρκία έσπευσε με ΝΟΤΑΜ να αρπάξει το δικαίωμα έρευνας και διάσωσης από την Ελλάδα! Προσπαθώντας και από τους νεκρούς μας ήρωες να βγάλει κέρδος...
   Αλλά έκανε μεγάλο λάθος. Γιατί τα τρία παλικάρια, οι τρεις ήρωες, ο Κυβερνήτης Υποπλοίαρχος Αναστάσιος Τουλίτσης 37 ετών, ο Συγκυβερνήτης Υποπλοίαρχος Κωνσταντίνος Πανανάς 34 ετών,  και ο Ναυτίλος Ανθυπασπιστής Ελευθέριος Ευαγγέλου 36 ετών, με τον θάνατό τους εν ώρα καθήκοντος και στρατιωτικής άσκησης, κατοχύρωσαν και σφράγισαν την ελληνικότητα της Κινάρου, των βράχων και των νερών της δια παντός, ενώ το Μνημείο που λογικά θα κατασκευαστεί στη νησίδα προς τιμήν τους, θα αποτελεί αμετακίνητο εθνικό φάρο και θα προσδίδει μόνιμη (οικονομική) ζωή και παρουσία στο νησάκι, χτίζοντας έτσι ΑΟΖ (Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη)!

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails