Friday, February 26, 2016

Επιταχύνεται αδίστακτα η εφαρμογή του “Σχεδίου Kalergi” στην Ευρώπη, που προβλέπει την εξαφάνιση της λευκής φυλής και του χριστιανισμού.


Επιταχύνεται αδίστακτα η εφαρμογή του “Σχεδίου Kalergi” στην Ευρώπη, που προβλέπει την εξαφάνιση της λευκής φυλής και του χριστιανισμού.
«Ο άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μιγάς. Οι φυλές και οι τάξεις του σήμερα θα εξαφανισθούν σταδιακά λόγω της εξάλειψης του χώρου, του χρόνου, και της προκατάληψης (ενν. αντιλήψεις που θα διαμορφωθούν εκ των προτέρων).

Η Ευρασιατική-νεγριδής (Eurasian-negroid) φυλή του μέλλοντος, παρόμοια σε εμφάνιση με τους αρχαίους αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών και την διαφορετικότητα των ατόμων. Αντί της καταστροφής του Ευρωπαϊκού Ιουδαϊσμού, η Ευρώπη, παρά τη θέλησή της, ο εκλεπτυσμένος και εκπαιδευμένος αυτός λαός, θα την οδηγήσει στο μελλοντικό καθεστώς, ως ηγετικό έθνος μέσω αυτής της τεχνητής εξελικτικής διαδικασίας.
Δεν είναι έκπληξη το ότι οι άνθρωποι αυτοί που δραπέτευσαν από το γκέτο-φυλακή, έγιναν η πνευματική αριστοκρατία της Ευρώπης. Έτσι, η παρηγορητική φροντίδα που τους δόθηκε από την Ευρώπη, δημιούργησε μια νέα φυλή αριστοκρατών. Αυτό συνέβη όταν η Ευρωπαϊκή φεουδαρχική αριστοκρατία συνετρίβη λόγω της χειραφέτησης των Εβραίων (εξαιτίας των ενεργειών που ξεκίνησαν από τη Γαλλική Επανάσταση)».
Αυτά έγραφε το 1923 για το μέλλον της Ευρώπης ο Richard Nikolaus von Coudenhove-Kalergi (Ριχάρδος Νικόλαος φον Χοντενχόβε-Καλέργη), ο επί 49 έτη πρόεδρος της Πανευρωπαϊκής Ενώσεως που πέθανε το 1972. Οι ρίζες του Ριχάρδου Νικόλαου φον Χοντενχόβε-Καλέργη εντοπίζονται στην ενετική αριστοκρατία και συνδέεται με την αυτοκρατορκή δυναστεία Φωκά. Το 1300 ο πρόγονός του Αλέξιος Φωκά-Καλέργη είχε υπογράψει την συνθήκη με την οποία η Κρήτη παραδόθηκε στην κυριαρχία της Βενετίας.
Ο αφανής αυστριακογιαπωνέζος ευγενής αποκαλείται ο «εκτελεστής της διαθήκης του Ματσίνι» και «πατέρας» της πολυπολιτισμικότητας. Ο Ματσίνι ήταν ο αρχηγός των ιλλουνινάτι στην Ευρώπη και ο παραλήπτης της περίφημης επιστολής του Πάικ για τους τρεις παγκοσμίους πολέμους. Οι αναφορές τόσο του Πάικ όσο και του Καλέργη έχουν το κοινό χαρακτηριστικό που είναι η επικράτηση της Εβραϊκής φυλής ως ηγέτιδα κάστα στην Ευρώπη, μέσω πολέμου.
Γράφει ο Πάικ: Εν συνεχεία παντού οι πολίτες θα είναι υποχρεωμένοι να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους από την εναντίον τους παγκόσμια μειονότητα των επαναστατών που θα τους επιτίθενται. Προσέξτε! Δεν γράφει «εμφύλιος πόλεμος», που σημαίνει ότι οι επιτιθέμενοι είναι «παγκόσμιοι», άρα αλλόφυλοι. Γράφει ο Καλέργη:
Η Ευρασιατική-νεγριδής φυλή του μέλλοντος, παρόμοια σε εμφάνιση με τους Αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών… Επειδή αυτή η διαδικασία θα απαιτούσε αιώνες για να υλοποιηθεί φυσιολογικά, και οι κοσμοκράτορες βιάζονται για την εγκαθίδρυση της Νέα Τάξης. Η αλλαγή θα γίνει δια του δόγματος του σοκ! Είναι ολοφάνερο πλέον αυτό άλλωστε.
Μελετώντας το κείμενο του Καλέργη δεν είναι δύσκολο να καταλάβει ο καθένας ότι στην Ευρώπη εφαρμόζονται τώρα τα σχέδιά του. Η εξάλειψη του χώρου είναι πλέον εμφανής, αρκεί να παρατηρήσει ο κάθε πολίτης το πόσο κοντά βρίσκονται άνθρωποι ανά πάσα στιγμή, αλλά και πόσο περιορίστηκε ο χώρος δράσης του είτε για εργασία είτε για αναψυχή είτε για οτιδήποτε άλλο.
Και ο ζωτικός του χώρος διαρκώς μειώνεται. Ο χρόνος των πολιτών πλέον δεν επαρκεί για να ικανοποιήσει τα «θέλω» και τα «πρέπει» με αποτέλεσμα τον διαρκή αγώνα, το διαρκές τρέξιμο χωρίς τερματισμό. Τις δε αντιλήψεις περί της κοινωνίας τις διαμορφώνουν η τηλεόραση, ο συρμός (μόδα), οι διάσημοι και η ώθηση όλων προς μιμητισμό.
Αυτό που φαντάζει περίεργο είναι η αναφορά του Καλέργη περί της επικρατήσεως στην Ευρώπη της ευρασιατικής-νεγριδούς (Eurasian-negroid) φυλής, η οποία θα είναι παρόμοια σε εμφάνιση με τους αρχαίους αιγυπτίους.
Εδώ θα παρεμβάλω μία πληροφορία πολύ σημαντική, που δείχνει και την αξία της ελληνικής γλώσσας. Στην σύγχρονη ανθρωπολογία χρησιμοποιείται η κατάληξη «-ιδης» για την ταξινόμηση και ονομασία των φυλών. Αυτή ήταν η αρχαιοτάτη δωρική κατάληξη και τότε το η μετατρεπόταν σε α, προερχόταν από την λέξη «ιδέα» που σήμαινε «μορφή». Λεωνίδας σήμαινε τον έχοντα την μορφή, έμοιαζε, με λέοντα. Πελοπίδας σήμαινε τον ομοιάζοντα στον Πέλοπα, κλπ. Η κατάληξη -ιδας είναι το –ιδης που χρησιμοποιούν μέχρι σήμερα οι έλληνες του Πόντου στα επώνυμα, διότι ο γιός μοιάζει τον πατέρα.
Επανέρχομαι στο θέμα της νέα φυλής που θέλουν να δημιουργήσουν για την Ευρώπη. Ήδη η Ευρώπη πλημμυρίζει με ασιάτες και αφρικανούς, οπότε δεν είναι και πολύ δύσκολο να φανταστεί κανείς το πώς θα γίνει αυτό, απ’ ότι φαίνεται, εντελώς αναπάντεχα. Γιατί όμως ο Καλέργη αναφέρει ότι θα έχουν την εμφάνιση αρχαίων αιγυπτίων; Επιταχύνεται αδίστακτα η εφαρμογή του “Σχεδίου Kalergi” στην Ευρώπη, που προβλέπει την εξαφάνιση της λευκής φυλής και του χριστιανισμού.
Διότι η Νέα Τάξη είναι μια αρχαιότατη τάξη και μας την παρουσιάζουν ως νέα. Η παμπάλαια αυτή τάξη ήκμαζε στην Αίγυπτο. Στην εποχή των φαραώ υπήρχαν βασιλείς και δούλοι. Οι βασιλείς ήδη υπάρχουν, τώρα προχωρούν στην δημιουργία δούλων. Δύο στοιχεία θα αναφέρω που εκδηλώνονται σήμερα, μπροστά στα μάτια μας, και συνδέουν το αιγυπτιακό παρελθόν με το σήμερα. Ο Πάπας προέρχεται από το τάγμα των Ιησουϊτών και στο σήμα των Ιησουϊτών υπάρχουν τα γράμματα IHS. Αυτά τα τρία γράμματα εκ πρώτης όψεως παραπέμπουν στο όνομα του Ιησού, αλλά δεν υπάρχει γλώσσα σύμφωνα με την οποία στην λέξη «Ιησούς» να υπάρχουν αυτά τα τρία γράμματα μαζί.
Εάν η λέξη «Ιησούς» αρχίζει από Ι τελειώνει σε Σ και όχι σε S, αν πάλι τελειώνει σε S τότε αρχίζει από J και όχι από Ι. Το δε Η υπάρχει μόνο στα ελληνικά. Τα γράμματα των Ιησουϊτών IHS είναι αρχικά και σημαίνουν I = Isis (Ίσις), H = Horus (Ώρος), S = Set (Σέτ ή Σέθ), που είναι η αιγυπτιακή «αγία» τριάδα. Επιπλέον, για αυτόν τον λόγο η φιγούρα που υπάρχει στον σταυρό που φοράει ο Πάπας έχει τα χέρια σταυρωμένα όπως ο Ακενατών. Δεν είπε τυχαία ο Άγιος Κοσμάς: τον Πάπα να καταράσθε διότι αυτός είναι η αιτία του κακού. Ένα άλλο στοιχείο που ενώνει το παρόν με την αρχαία Αίγυπτο είναι το εξής.
Δίπλα στις πυραμίδες της Αιγύπτου υπάρχουν κάποιοι παραλληλόγραμμοι τάφοι τοποθετημένοι σε σταθερά διαστήματα κατά μήκος και πλάτος. Στο Βερολίνο, το μνημείο που βρίσκεται δίπλα ακριβώς στην αμερικανική πρεσβεία και κατασκευάσθηκε προς τιμήν των νεκρών εβραίων της Ευρώπης αποτελείται από πολλές παραλληλόγραμμες στήλες τοποθετημένες κατά τον ίδιο ακριβώς τρόπο, όπως οι τάφοι δίπλα στις πυραμίδες.
Επιταχύνεται αδίστακτα η εφαρμογή του “Σχεδίου Kalergi” στην Ευρώπη, που προβλέπει την εξαφάνιση της λευκής φυλής και του χριστιανισμού. –
Η Νέα Τάξη είναι μια πανάρχαια τάξη η οποία δεν διδάσκεται στα σχολεία. Είναι η παμπάλαια τάξη των κρονίων. Είναι η τάξη χωρίς έλληνες, οπότε καταλαβαίνετε το τι μας περιμένει.
Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι η βαθειά γνώση που είχε ο Καλέργη για τις φυλές, εν αντιθέσει με τον Μαρξ ο οποίος είχε σχεδόν άγνοια περί των φυλών και ο οποίος έχει εκφραστεί πολύ ρατσιστικά για κάποια φυλή, αλλά ο Μαρξ ήταν υπεύθυνος για την καταστροφή του χριστιανισμού οπότε δεν ήταν σημαντική αυτή η γνώση γι αυτόν, ενώ ο Καλέργη ήταν υπεύθυνος για την καταστροφή της λευκής φυλής στην Ευρώπη.
Ο Καλέργη πρέπει να είχε πληροφόρηση για τα χαρακτηριστικά των φυλών, διότι στις αρχές του 20ου αιώνα η επιστήμη της ανθρωπολογίας γνώρισε πρωτοφανή ανάπτυξη. Το 1908 ο γάλλος καθηγητής της ψυχολογίας Μπινέ έρχισε να ψάχνει να βρει τρόπο μέτρησης της ευφυΐας. Η μέθοδός του συμπληρώθηκε από τους Στέρν, Τέρμαν κ.α. και έτσι καθορίστηκε ο συντελεστής νοημοσύνης, ο γνωστός μας, IQ (Intelligence Quotient). Το 1909 καθιερώθηκαν οι όροι Φαινότυπος και Γονότυπος και γενικά τότε άρχισε η επιστήμη της ανθρωπολογίας να ασχολείται με τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά.
Το πρώτο τεστ ευφυΐας μεταξύ Ευρωπιδών (λευκών) και Νεγριδών έγινε στις ΗΠΑ το 1914 από τον ψυχολόγο Γκ. Φέργκιουσον. Τα αποτελέσματα δεν θα τα αναφέρω, αλλά το 1918 έγινε πάλι στις ΗΠΑ το γνωστό μεγάλο τεστ ευφυΐας των αμερικανών στρατιωτών στο οποίο εξετάσθηκαν 1.700.000 στρατιώτες και τα αποτελέσματα ήταν παρόμοια. Επίσης ο Μακ Γκάρκ συνέκρινε τα αποτελέσματα δύο παρόμοιων στρατιωτικών τεστ. Εκείνου του 1918 και του νεώτερου του 1951, με τα αποτελέσματα να παραμένουν αναλλοίωτα. Επομένως ο Καλέργη ήξερε προς τα πού βάδιζε και γιατί.
Όλα αυτά μπορεί να φαντάζουν παράξενα, αλλά όπως έλεγε και ο Καλέργη «Η ουτοπία του χθες είναι η πραγματικότητα του αύριο».

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails