Saturday, February 13, 2016

«Μυστική» επιστράτευση πραγματοποιεί η Τουρκία πιθανόν για εισβολή στην Συρία !!

Πληροφορίες από  τουρκικά κοινωνικά δίκτυα , αποκαλύπτουν ότι ίσως να είμαστε κοντά σε ραγδαίες εξελίξεις και γεγονότα τα οποία θα προκαλέσουν «τσουνάμι» σε ολόκληρη την Ανατολική Μεσόγειο, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος.
Τούρκοι πολίτες στα κοινωνικά δίκτυα αποκαλύπτουν αυτά που κάποτε ήταν πολύ δύσκολο να δουν το φως της δημοσιότητας επιβεβαιώνοντας  το άρθρο από την ιστοσελίδα pentapostagma.gr,με τίτλο («Όταν ξεκινήσει ο μεγάλος πόλεμος θα ξεχάσουν τελείως την Ελλάδα» (ΒΙΝΤΕΟ).

Με τον  τίτλο  «Οι Γενίτσαροι  θα επιτεθούν στην  Ρωσία»,  Τούρκοι πολίτες  στα κοινωνικά δίκτυα ανακοίνωσαν ότι δέχθηκαν Φ.Α.Π ( Φύλλα ατομικής προσκλήσεως) με τα οποία καλούνται να παρουσιαστούν στις μονάδες τους, σύμφωνα με δημοσίευμα .
Οι πληροφορίες οι οποίες ακόμη είναι ασαφείς,  προφανώς αφορούν  «μυστική»  γενική επιστράτευση του  τουρκικού στρατού σε κρίσιμες ειδικότητες και θέσεις,  με σκοπό την επάνδρωση τους με το  απαιτούμενο  εξειδικευμένο προσωπικό .
Στην  ιστοσελίδα  κοινωνικής δικτύωσης Facebook  ένας εξ αυτών με το όνομα Rashad Mamanov ,  ο οποίος κατάγεται από το  Αζερμπαϊτζάν, αλλά ζει στην Τουρκία εδώ και πολλά χρόνια και έχει λάβει τουρκική υπηκοότητα είναι   έφεδρος υπολοχαγός. Ο ίδιος   ανέφερε ότι έχει λάβει  κλήση που τον  υποχρεώνει να μεταβεί επειγόντως να αναλάβει  στρατιωτικά καθήκοντα.
Ο ίδιος προφανώς, «ενθουσιασμένος»  από   πατριωτική έξαρση πραγματοποίησε μια  συναισθηματική ομιλία στο Facebook  η οποία ήταν  στα πρόθυρα της υστερίας:
« Φίλοι, σήμερα ανακοινώθηκε  στρατιωτική κινητοποίηση. Σήμερα έλαβα μια κλήση από την αρμόδια  στρατιωτική αρχή της πόλης της Τραπεζούντας. Είμαι ένας έφεδρος αξιωματικός και κλήθηκα εκτάκτως για «στρατιωτική εκπαίδευση». Από ότι  φαίνεται ότι ο πόλεμος αρχίζει. Γαμώτο εσείς, κύριε Πούτιν, @#$…..και όλοι οι  Ρώσοι που υποστήριξαν τον πόλεμο», έγραψε ο ίδιος.
«Χαίρε, Τουρκία, ζήτω η δόξα των Τούρκων. Θα παλέψουμε για την ιστορία της. Εμείς καταστρέψαμε την Δεύτερη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, γονατίζοντας το Βυζάντιο , τώρα θα καταστρέψουμε και την τρίτη,  την Ρωσία . Δόξα στους Τούρκους»,  έτσι τελειώνει την   ομιλία του ο Τούρκος Έφεδρος  .
Μάλιστα ο ίδιος εξήγησε ότι  σύμφωνα με το  σχέδιο θα πρέπει να ευρίσκεται στην προκαθορισμένη μονάδα  μέχρι τις 10 το πρωί, με είδη επιβίωσης  (κάλτσες και μια οδοντόβουρτσα)!!!!.
Λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση του συγκεκριμένου Έφεδρου Τούρκου Υπολοχαγού το προφίλ του  διαγράφηκε και  είναι κλειστό σε  μη εξουσιοδοτημένους χρήστες. Ωστόσο,  ανταποκριτής ρωσικής ιστοσελίδας αμυντικού χαρακτήρα είδε  προσωπικά το αρχικό μήνυμα.
Πριν πριν από λίγες ώρες, υπήρξαν πληροφορίες σχετικά με τη συγκέντρωση μονάδων των τουρκικών στρατευμάτων στα σύνορα με τη Συρία, προφανώς, για εισβολή στο έδαφος της συριακής  Αραβικής Δημοκρατίας.
Οποιαδήποτε απονενοημένη κίνηση των τουρκικών  ενόπλων δυνάμεων στο συριακό έδαφος θα επιφέρει «απάντηση» από την Κασπία θάλασσα , είτε από την Μαύρη θάλασσα στην οποία έχουν συγκεντρωθεί και  επανδρωθεί ρωσικές μονάδες επιφανείας και υποβρύχια με βαλλιστικούς πυραύλους.
Επίσης,  επίλεκτες μονάδες Ρώσων αλεξιπτωτιστών είναι έτοιμες να «πετάξουν» οπουδήποτε απαιτηθεί. Άλλωστε μόνο τυχαίο δεν είναι η χρονική στιγμή που διάλεξε ο Β.Πούτιν να διατάξει πολεμική ετοιμότητα σε  δύο στρατιωτικές περιφέρειες, την κεντρική και την νότια, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά . Καιρός γαρ εγγύς.


πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2016/02/%ce%bc%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%cf%81%ce%ac%cf%84%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b7-%cf%80%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%b5.html#ixzz404f5BIqU

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails