Monday, February 29, 2016

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ACRITAS ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΩΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;;;…





Ας δούμε πρώτα την επίσημη ανακοίνωση i-Cluster που αποτελεί ένα cluster (δηλ., συγκρότημα διαστημικών τεχνολογιών και εφαρμογών) της εταιρείας Corallia που βρίσκεται στη Κηφισία της Αθήνας:

~

si-Cluster και ΥΠΕΘΑ ολοκληρώνουν επιτυχώς το έργο ACRITAS 
για την παρακολούθηση των συνόρων

Αθήνα, 25 Φεβρουαρίου 2016: Σε μια καίρια συγκυρία για τη χώρα, όπου η επιτήρηση των συνόρων αποτελεί μείζον εθνικό θέμα, η συνεργασία του si-Cluster με το ΥΠΕΘΑ, στο πλαίσιο του έργου ACRITAS, για την παρακολούθηση θαλάσσιων και χερσαίων περιοχών και συνόρων με αξιοποίηση διαστημικών τεχνολογιών, ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα.

Screen Shot 2016-02-25 at 9.28.14 AM.png

Η τελική δοκιμή της πλατφόρμας ACRITAS πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σε παρατηρητήριο του Στρατού Ξηράς στη Χίο, όπου εγκαταστάθηκε ο εξοπλισμός και οι εφαρμογές του συστήματος για την παρακολούθηση θαλάσσιων περιοχών. Η αξιολόγηση έγινε από εμπειρογνώμονες των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του ΥΠΕΘΑ παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΥΠΕΘΑ, κου. Γιάννη Ταφύλλη, ο οποίος σχολίασε θετικά τα αποτελέσματα. Στη συνάντηση αποφασίστηκε η περαιτέρω αξιοποίηση του συστήματος ACRITAS και η ενσωμάτωση των ραντάρ των Ενόπλων Δυνάμεων και η επανάληψη των δοκιμών.
Παράλληλα, εγκαταστάθηκε στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας η εφαρμογή επιτήρησης χερσαίων συνόρων, χρησιμοποιώντας δορυφορικές τεχνολογίες γεωπαρατήρησης, ανίχνευσης και πλοήγησης. Η αξιολόγηση πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο εμπειρογνωμόνων του ΥΠΕΘΑ, επιδεικνύοντας τα οφέλη από την προστιθέμενη αξία της εφαρμογής σε τακτικό και επιχειρησιακό επίπεδο.
Η πλατφόρμα ΑCRITAS αξιοποιεί συστήματα σύνθεσης δεδομένων από επίγειους και δορυφορικούς αισθητήρες (radar, οπτικούς, υπέρυθρους, AIS), αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης των συνόρων, μπορεί να αναπτυχθεί ταχύτατα σε δύσβατες και απομακρυσμένες περιοχές παρέχοντας πολύ-λειτουργικές δυνατότητες εποπτείας, χρήσιμες επεξεργασμένες πληροφορίες και καινοτόμες υπηρεσίες σε περιφερειακές και εθνικές αρχές, αντικαθιστώντας τις παραδοσιακές υποδομές φύλαξης των συνόρων.

Screen Shot 2016-02-27 at 3.33.30 PM.png

Το πλατφόρμα ACRITAS αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος της ΓΓΕΤ «Δημιουργία και Λειτουργία Δομής Διαχείρισης και Ανάπτυξης Συνεργατικού Σχηματισμού Διαστημικών Τεχνολογιών και Εφαρμογών» και η ανάπτυξη του λειτουργικού συστήματος έγινε εφικτή με τη συνεργασία του si-Cluster και του ΥΠΕΘΑ που συμμετείχε στο έργο για την επεξεργασία απαιτήσεων, τη δοκιμή της λειτουργικότητας των παραγόμενων τεχνολογιών και εφαρμογών και τη συνολική αξιολόγησή τους σε πραγματικές συνθήκες. Συντονιστής του έργου είναι η Space Hellas και συμμετέχοντες, τα μέλη του si-Cluster: Terra Spatium, Epos, Geosystems Hellas, InAccess, Irida Labs, Neuropublic, Planetek Hellas και οι υπεργολάβοι τους ISΙ, Miltech Hellas, ATESE, ISI/RIC Athena, MRCL Lab, VLSI Lab, iBEC.
Τα επιτυχημένα αποτελέσματα της συνεργασίας αποτελούν απόδειξη ότι οι συντονισμένες προσπάθειες μεταξύ δημόσιου τομέα, ελληνικής βιομηχανίας και ακαδημαϊκής και ερευνητικής κοινότητας μπορούν να συμβάλουν στην ανάπτυξη τεχνολογικά άρτιων και διεθνώς ανταγωνιστικών τεχνολογιών αιχμής.
Ο Σμχος (Ι) κος. Δημήτριος Παντελάτος, Υπεύθυνος Έργου στο ΥΠΕΘΑ ανέφερε «Μέσα από τέτοιες συνεργασίες, δίνεται η δυνατότητα στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, αξιοποιώντας την πολύτιμη εμπειρία και τεχνογνωσία που αυτές διαθέτουν, να συνδράμουν με αποδοτικό τρόπο, στην ανάδειξη των εγχώριων δυνατοτήτων στους πλέον απαιτητικούς και ανταγωνιστικούς τομείς της τεχνολογίας. Η συνεισφορά τους αυτή δεν περιορίζεται μόνο στο αντικείμενο της άμυνας, που αποτελεί τον φυσικό χώρο δραστηριότητάς τους, αλλά και σε μη στρατιωτικούς τομείς, ικανοποιώντας απαιτήσεις ασφάλειας, αλλά και απαιτήσεις διττού (πολιτικού – στρατιωτικού) χαρακτήρα, όπως αυτές της πιστοποίησης και τυποποίησης».

Screen Shot 2016-02-27 at 3.43.37 PM.png

Ο Δρ. Jorge Sanchez, CSFO του Corallia και μέλος του ΔΣ του si-Cluster, τόνισε:
«Το έργο ACRITAS, μια συντονισμένη προσπάθεια της ελληνικής βιομηχανίας, της ακαδημαϊκής-ερευνητικής κοινότητας και του δημόσιου τομέα, αποτελεί ακόμα ένα επίτευγμα που θα συμβάλλει στην ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας και στην ανταγωνιστικότητα της χώρας, σε μια ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά, όπως αυτή του τομέα των διαστημικών τεχνολογιών και εφαρμογών. Το si-Cluster μέσω της συστηματικής του ανάπτυξης τα τελευταία χρόνια, του προγράμματος εξωστρέφειας που υλοποιεί και της συμβολής του στη διαμόρφωση εθνικής στρατηγικής σε καίριους τομείς θα συνεχίζει να απορροφά, να διατηρεί και να ενισχύει το πνευματικό κεφάλαιο που αναπτύσσεται στην τοπική διαστημική βιομηχανία, παράγοντας καινοτόμα, ανταγωνιστικά προϊόντα για την εγχώρια και τη διεθνή αγορά».
Ο Δρ. Αθανάσιος Πότσης, Πρόεδρος της ΕΒΙΔΙΤΕ και μέλος του ΔΣ του si-Cluster, ανέφερε: «Η επιτυχής ολοκλήρωση της αξιολόγησης του έργου ACRITAS από το ΥΠΕΘΑ, ένα από τα πέντε συνεργατικά έργα αιχμής που υλοποιεί το si-Cluster, αποτελεί απόδειξη των τεχνολογικών δυνατοτήτων τόσο της εγχώριας βιομηχανίας όσο και της επιστημονικής κατάρτισης των Επιτελών του ΥΠΕΘΑ. Πάνω από όλα αποδεικνύει περίτρανα ότι η συνεργασία μεταξύ διαφορετικών φορέων στην Ελλάδα (Βιομηχανία – Πανεπιστήμια και Ένοπλες Δυνάμεις) είναι όχι μόνο εφικτή αλλά οδηγεί στην ανάπτυξη πρωτοποριακών προϊόντων με βάση τη διαστημική τεχνολογία».
Ο κ. Σωκράτης Κωστίκογλου, Διευθυντής Ε&Α της Space Hellas, Συντονιστής του έργου ACRITAS, και μέλος του ΔΣ του si-Cluster είπε:
«Η ολοκλήρωση της αξιολόγησης του έργου ACRITAS από το ΥΠΕΘΑ αποτελεί επιστέγασμα μιας γόνιμης συνεργασίας, μοναδικής στο είδος της, η οποία δημιουργεί τις βάσεις για την επέκτασή της στο μέλλον με πολλαπλασιαστικά μόνο οφέλη για τις εταιρείες του si-Cluster στην επίτευξη του στόχου που είναι η ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών με βάση τις τεχνολογίες του διαστήματος».
Ο κ. Ευάγγελος Βερονικιάτης, Δ/νων Σύμβουλος της Terra Spatium και Τεχνικός Συντονιστής του έργου ACRITAS και μέλος του ΔΣ της ΕΒΙΔΙΤΕ ανέφερε: «Το έργο ACRITAS αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη μιας επιτυχημένης συνεργασίας μεταξύ του ΥΠΕΘΑ, της εγχώριας βιομηχανίας και της επιστημονικής κοινότητας, ανταποκρινόμενο στις επιχειρησιακές ανάγκες και τις σύγχρονες απαιτήσεις. Η δράση αυτή ευελπιστούμε να αποτελέσει πρόκριμα μελλοντικών συνεργιών με σκοπό την ανταγωνιστική παρουσία των ελληνικών εταιρειών στο χώρο του διαστήματος».
Σχετικά με το si-Cluster
Screen Shot 2016-02-27 at 3.33.49 PM.png
To si-Cluster είναι το πρώτο και μοναδικό οικοσύστημα καινοτομίας που δραστηριοποιείται στον τομέα των αεροδιαστημικών τεχνολογιών και εφαρμογών στην Ελλάδα, με την υποστήριξη του Corallia ως φορέα αρωγού και της Ένωσης Ελληνικών Βιομηχανιών Διαστημικής Τεχνολογίας & Εφαρμογών (ΕΒΙΔΙΤΕ). Μέσα από τις δραστηριότητες του, οι οποίες φέρνουν κοντά επιχειρήσεις, ακαδημαϊκά και ερευνητικά κέντρα και άλλους φορείς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, επιδιώκει να τοποθετήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη μιας ιδιαίτερα αναπτυσσόμενης και ανταγωνιστικής αγοράς, αξιοποιώντας το πλούσιο επιστημονικό δυναμικό της χώρας. Παρέχοντας ένα αποδοτικό πλαίσιο λειτουργιών, υποδομών και διαχείρισης, αναπτύσσει σημαντικές διεθνείς συνεργασίες, προωθεί συνέργειες και ενισχύει τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των μελών του και εξυπηρετεί άλλους σημαντικούς κλάδους της Ευρωπαϊκής οικονομίας, όπως η Γεωργία, οι Μεταφορές, το Περιβάλλον, η Ασφάλεια, κλπ. Τα μέλη του si-Cluster έχουν αναγνωριστεί διεθνώς για τις καινοτόμες τεχνολογίες και λύσεις που αναπτύσσουν και διαθέτουν. Απευθύνονται στις διεθνείς αγορές και ήδη έχουν σημειώσει σημαντικές επιτυχίες, «ανοίγοντας» έναν ακόμη κλάδο δραστηριοποίησης για την Ελλάδα. Η δυναμική του κλάδου στην Ελλάδα δημιουργεί σημαντικές προοπτικές για την αξιοποίηση προσωπικού υψηλής εξειδίκευσης στη χώρα. Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.si-cluster.gr.
Τέλος του άρθρου…

~

Τώρα ας διαβάσουμε ένα απόσπασμα ενός άρθρου [1] αναρτημένου τον περασμένο Δεκ. του 2014 στον επίσημο ιστότοπο (corallia.org) της μητρικής εταιρείας Corallia όπου αναφέρεται μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα επίσκεψις μιας πολιτικής αξιοματούχου του…ΙΣΡΑΗΛ στο επιτελείο της Corallia:
«H νέα Πρέσβειρα του Ισραήλ στην Ελλάδα, κα Irit Ben-Abba, επισκέφθηκε χθες την Corallia. Η εκτελεστική ομάδα της Corallia καλωσόρισε την Ισραηλινή Πρέσβεια, κα Irit Ben-Abba, η οποία συνοδευόταν από την κα Νέλλη Leon, την Οικονομική Συντονίστρια της Πρεσβείας του Ισραήλ.
«Η αντιπροσωπεία ήταν ιδιαίτερα ενημερωμένη για τους τρέχοντες τομείς δραστηριότητας από τον καθηγητή Βασίλειο Μακιό, τον Γενικό Διευθυντή της Corallia, και συζητήθηκαν εκεί τα προγράμματα συνεργασίας που αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο των τριών εξαιρετικά εξειδικευμένων ομάδων που έχνουν συντονιστεί από την Corallia, δηλαδή, το gi-Cluster (Καινοτόμες Τεχνολογίες Gaming και Δημιουργικό Περιεχόμενο), το mi-Cluster (Συστήματα με βάση τα Νάνο / Μικροηλεκτρονικά και Εφαρμογές) και το το si-cluster (Διαστημικές Τεχνολογίες και Εφαρμογές).»
Στο ίδιο άρθρο του σάιτ corallia.org διαβάζουμε επίσης μια αποκαλυπτιτκή —ιδιαίτερα εν όψει αυτής της νέας συμφωνίας που μόλις έγινε μεταξύ si-Cluster και ΥΠΕΘΑ— δήλωσιν που έκανε τότε η κα Irit Ben-Abba για την επίσκεψίν της στην Corallia:
Screen Shot 2016-02-27 at 3.35.05 PM.png
«Η επίσκεψή μου στην Corallia χθες ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στην προσπάθεια μου να κατανοήσω καλύτερα τη σκηνή της καινοτομίας στην Ελλάδα και τους πιθανούς τομείς συνεργασίας με το Ισραήλ.
«Πέρασα δύο πολύ συναρπαστικές ώρες στο Corallia που ενημερώθηκε από τον καθηγητή Βασίλειο Μακιό για τον τρόπο λειτουργίας του συμπλέγματος (του gi-Cluster, mi-Cluster και του si-Cluster). Το βρήκα να είναι μια κορυφαία της πρωτοβουλίας τέχνης και να λειτουργιέται πολύ επαγγελματικά με μεγάλες τεχνολογικές ιδέες που αναπτύσσονται μαζι με ένα πολύ παρόμοιο λειτουργικό μοντέλο για ό, τι ξέρω για το τι υπάρχει στη δική μου πατρίδα (τον Ισραήλ).»
Και τώρα ερχόμαστε στο σημείο του παρόντος άρθρου να ρωτήσουμε την Ελληνική κυβέρνηση, την ΥΠΕΘΑ και την Corallia τα εξής ερωτήματα:
—ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ σας παρακαλώ ΓΙΑΤΙ επετράπη σε μια ΞΕΝΗ πολιτική αξιοματούχο (που έτυχε να είναι απο το ΙΣΡΑΗΛ), η οποία συνοδευόταν απο την Οικονομική Συντονίστρια της Πρεσβείας του Ισραήλ, να έλθει στην Ελλάδα για να «ρίξει μια ματιά» σε αυτά συστήματα αυτού του συγκροτήματος (cluster) της εταιρείας Corallia που έχει συνάψει μεγάλη συμφωνία πλέον με την ΥΠΕΘΑ;;; Δεν φαίνεται εκ των υστέρων λίγο…ΎΠΟΠΤΗ η επίσκεψις αυτή, ιδιαίτερα εν όψει της εν λόγῳ συμφωνίας που…ΆΠΤΕΤΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ;;;
—ΠΡΟΤΟΥ να επισκεφθεί την Corallia η κυρία αυτή απο τον Ισραήλ, έγινε καθόλου συζήτηση στην Ελληνική Βουλή καθώς και η ΑΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΓΚΡΙΣΗ απο την τότε κυβέρνση του Αντώνη Σαμαρά για να γίνει τέτοιο πράγμα;;; Ή απλά αφήνουμε στον όποιδήποτε να έθρει στην Ελλάδα και να δεί όσα…«ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ» θέλει;;;
Αλλά δεν σταματάμε εδώ, γιατί πέρσι είχε πάει στον Ισραήλ μια αντιπροσωπεία της Corallia σε μια μεγάλη εκδήλωση που λέγεται TAU Innovation Week. [2] Η Corallia μαζί με 4 από τις πιο καινοτόμες ελληνικές επιχειρήσεις παρευρέθηκε εκεί στο Τελ Αβίβ. Πήγαν εκεί οι εταιρείες αυτές για να επιδείξουν τα «πραμάτειά» τους σε κάποιους Εβραίους…ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ που έτυχε να είναι εκεί κι αυτοί. Χμμμ…μάλιστα.
Μιλάμε για το ΙΔΙΟ Ισραήλ που σε μια αποκαλυπτικότατη σειρά εκδόσεων του περιοδικού CRASH (του Γιώρου Τράγκα) απο τις αρχές του 2014 μέχρι το 2015 διαβάζουμε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ για το γεγονός ότι ένα παρα πολύ εξελιγμένο «ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ & ΑΓΑΘΩΝ» (GIS) προς όφελος της Ελλάδος ήταν ήδη έτοιμο προς εφαρμογή στην Ελλάδα σχεδιαζόμενο, επι κυβέρνησης Κ. Καραμανλή, απο κορυφαία υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΥΠ (όπως οι κ.κ. Ι. Κοραντής, Σ. Τσιτσιμπής, Π. Αλυφαντής, Κώστας Αγγελάκης [πατήστε εδώ για περισσότερα], Α. Χαικάλης και αρκετοί άλλοι που, παρεμπιπτόντως, πλήρωσαν μεγάλο τίμημα για αυτό) το οποίο σύστημα λειτουργούσε με…ΡΩΣΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ. Αλλά ΓΙΑΤΙ δεν εφαρμόστηκε ποτέ;;; Γιατί ήταν ο κ. ΑΛΕΞ ΡΟΝΤΟΣ, Ο ΕΜΠΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, που συναντήθηκε με τους Ισραηλινούς το 2009 και…ΤΟΥ ΕΊΠΑΝ για το συστημα GIS της ΕΥΠ και μετά, είπε στον Γιώργου Παπανδρέου, τον Μιχάλη Χρυσοχοίδη και την παρέα τους στην ΕΥΠ να το…ΑΠΕΝΤΑΞΕΙ––παρακαλώ!. Και σύμφωμα με ειδικούς ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΟΜΩΝΕΣ οι οποίοι με εντολή του Δικαστικού Συμβουλίου Εφετών εξέτασαν και εδοκίμασαν αυτό το σύστημα επι πολλούς μήνες. Το σύστημα αυτό ήταν εξαιρετικό και θα μπορούσε να οφελήσει κατα πολύ την χώρα μας στον συγκεκριμένο τομέα.

Screen Shot 2016-02-27 at 3.48.42 PM.png

Ο Γ.Α.Π. ΕΛΑΜΒΑΝΕ ΤΟΤΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ. ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΚΑΙ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΡΩΝ;;;
ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΈΡΓΟΥ ACRITAS;;; ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΑΠΗ ΠΡΙΝ ΤΟΥΑΧΙΣΤΟΝ ΈΝΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Corallia!!! ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ i-Cluster;;; ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ Η Corallia ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΙ, ΑΝ ΝΑΙ, ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;;;
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΘΑ ΓΙΑ ΌΛ’ ΑΥΤΑ!!! ΚΑΙ ΑΝ…ΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ;;; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΈΚΑΝΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΜΕΑ ΧΑΡΙΝ ΣΤΟΝ ΟΛΕΤΗΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΤΖΈΦΡΥ ΜΙΝΈΙΚΟ;;;…
ΚΑΙ Ο ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Γ.Α.Π. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ GIS ΤΗΣ ΕΥΠ;;;
ΕΠΙΣΗΣ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕΙ ΠΕΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΈΝΑΣ ΆΛΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΟΝΟΜΑΤΙ… Κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ ΠΕΡΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΔΕΚ. ΤΟΥ 2013 ΟΠΌΤΕ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ:
«… Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η περίπτωση του Κώστα Καραμανλή και για τη χώρα μας και για το τι συμβαίνει σε ανθρώπους που ακολουθούν διαφορετική πολιτική από εκείνη που θέλουν οι Η.Π.Α. και η Ευρώπη.»
Δείτε το σχετικό βίντεο στο YouTube πατώντας στην κάτω εικόνα:
Screen Shot 2016-02-27 at 3.56.40 PM.png
Απ᾽ό,τι φαίνεται, έχει κάνει μια ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΡΟΦΗ 180 ΜΟΙΡΩΝ ο…ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΔΟΙΚΙΤΗΣ της ΕΥΠ, κ. Ρουμπάτης, διότι…ΣΗΜΕΡΑ….ΤΩΡΑ…ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΥΘΙΑ-1 ΚΑΙ Vodafone και για το σύστημα…GIS!!!  ΓΙΑΤΙ ΆΡΑΓΕ;;;  Ίσως Ο ΙΔΙΟΣ μπορεί να μας πει…
-Κουντούρης Ιωάννης, Δημοσιογράφος/Συγγραφεῦς
––––––––––––
1 — «The new Ambassador of Israel to Greece visits Corolla», Μαρούσι, 10.23.2014 | Λίνκ:http://www.corallia.org/en/news/events/2267-israel-ambassador-visits-corallia.html
2 — «Accolades for the Greek delegation in Israel: Corallia together with 4 of the most innovative Greek enterprises at the TAU Innovation Week» | Λίνκ: http://www.corallia.org/en/news/press-releases/2711-tau-post-event-en.html | Tel Aviv, 12.05.2015
3 — «Αποκαλυπτικότατος ο Γιάννης Ρουμπάτης της ΕΥΠ, για Καραμανλή… και όχι μόνο (βιντεο) | ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ» | Λίνκ: https://greeknewsondemand.com/2016/02/24/αποκαλυπτικότατος-ο-γιάννης-ρουμπάτ/

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails