Monday, February 29, 2016

Ο αν. υπουργός Εξωτερικών Ν.Ξυδάκης προτείνει να ζευγαρώνουν οι Ελληνες και οι Ελληνίδες με πρόσφυγες & λάθρο για να λυθεί το... δημογραφικό!

«Το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος είναι τεράστιο, μεσομακροπρόθεσμα μπορεί να ωφεληθεί η Ελλάδα από την ενσωμάτωση ανθρώπων που θέλουν να μπουν στην κοινωνία να εργαστούν να ενσωματωθούν» δήλωσε το πρωί της Δευτέρας ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Ν.Ξυδάκης για τους δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες που εγκλωβίζονται μέρα με την μέρα στην χώρα μας!
 
Ο υπουργός, που είδε λύση του δημογραφικού προβλήματος μέσα στην χαοτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, δεν παρέλειψε να συγκρίνει την Ελλάδα των τριών μνημονίων του 2015 με την Αυστρία, διερωτώμενος: «Η Αυστρία των 9 εκατομμυρίων έχει πάρει 95 χιλιάδες, θα φτάσει τους 130, η Ελλάδα δεν μπορεί να απορροφήσει 20 και 30 χιλιάδες ανθρώπους»; Ο κύριος Ξυδάκης, αντλώντας αισιοδοξία για την αντιμετώπιση της κατάστασης από άλλες παρόμοιες τραγωδίες που έζησε ο κόσμος και η περιοχή ιστορικά, δεν δίστασε μάλιστα, στην συνέντευξή του στα Παραπολιτικά fm, να συμπληρώσει:
«Τέτοιο καταφύγιο  έχει δώσει η κατεστραμμένη Κύπρος μετά το ’74 στους πρόσφυγες του Λιβάνου και οι πρόσφυγες του Λιβάνου συνέβαλαν στο κυπριακό θαύμα μετά την καταστροφή του ’74. Τέτοιο καταφύγιο έχει προσφέρει  πολλές φορές η Ελλάδα, οι εκατοντάδες χιλιάδες Αλβανοί που έμειναν στην Ελλάδα και τα παιδιά τους μιλούν μόνο ελληνικά δεν προσέφεραν στην Ελλάδα»; 
«Νομίζω ότι το πράγμα δεν πάει καλά ήδη, οπότε πόσο χειρότερα να πάει; Αυτή η κατάσταση την οποία φοβόμαστε είναι αυτό, κάποιοι να προκαλέσουν ένα ντόμινο. Ήταν διατυπωμένη ρητώς η επιθυμία της Αυστριακής υπουργού ότι είναι επιθυμητό το ντόμινο effect.  Άρα χειρότερο δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει εύκολα, το χειρότερο έχει συμβεί εδώ και αρκετές εβδομάδες όταν περίπου 12-13 αποφάσεις των ευρωπαϊκών συμβουλίων δεν εφαρμόστηκαν» είπε ακόμα ο κύριος Ξυδάκης και επανέλαβε ότι «η Ελλάδα έχει μια εμπειρία από μεταναστευτικές ροές, ας θυμηθούμε τι υποδέχτηκε από το ’90 που έπεσαν τα σύνορα, τέλειωσε ο ψυχρός πόλεμος και το Σιδηρούν παραπέτασμα τι υποδέχτηκε. Φτάσαμε να ξεπερνάμε το 1 εκατομμύριο σε βάθος εικοσαετίας…  έχει κάποιες αντοχές η Ελλάδα, δεν είναι ένα κράτος των 600 χιλιάδων ώστε να λυγίσει με τους 20 χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες ωστόσο πρέπει να τους δοθεί μια βοήθεια άμεση».

1 comment:

Anonymous said...

και τοτε γιατι ρε εδιωξες και αυτοκτονησες τους ελληνες, για να τους αντικαταστησης με............ αι στο διαλο ολοι.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails