Tuesday, February 16, 2016

Πιστεύατε ότι ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ δεν θα ήταν εβραίος ή μασόνος;

Πιστεύατε ότι ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ δεν θα ήταν εβραίος ή μασόνος;
Ως συνήθως, ο Δον Drumpf με τα σκληρά του λόγια κάποιον μας θυμίζει από το μακρινό παρελθόν…η σκληρή και επιθετική ομιλία του δεν είναι τυχαία… μοιάζει στον διπλανό τυπάκο με τα μαυρα μαλλιά και το μουστακάκι… Τι νομίζατε ότι όλοι αυτοί ψηφίζονται δημοκρατικά και ότι δεν είναι μέλη της λέσχης…

Ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ ο Τράμπ είναι εβραίος και μασόνος…Μέμπερς Ονλυ… ο προπαππούς του Τραμπ ήταν ο Johannes Drumpf και η προγιαγιά του ηταν η Katharina Kober από την Γερμανία. Kober είναι ένα εβραϊκό όνομα.
Πιστεύατε ότι ο υποψήφιος των ΗΠΑ δεν θα ήταν εβραίος ή μασόνος; Το μεγάλο σχέδιό του είναι να νικήσει την IS και τους εχθρούς της Αμερικής….
Ο Drumpf πήρε συνολικά πέντε αναβολές για την στρατιωτική θητεία του… ο Δον Drumpf βρωμάει από πολύ μακριά σαν το ψόφιο ψάρι…
Ο Τράμπ είχε δηλώσει το εξής:
“The only [candidate] that’s going to give real support to Israel is me,” said Donald Drumpf. “The rest of them are all talk, no action. They’re politicians. I’ve been loyal to Israel from the day I was born. My father, Fred Trump, was loyal to Israel before me.
Εδώ βλέπουμε την Αγκελα Μέρκελ…με τους μασονικούς συμβολισμούς της και τον πρωθυπουργό της Ολλανδίας Μαρκ Ρουτε
Merkel1
loading...

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails