Tuesday, February 23, 2016

Ανακοίνωση-προειδοποίηση,πριν λίγο,από τα γεράκια του Κουρδιστάν..''στόχος βομβιστικής επίθεσης, όσοι ξένοι έλθουν στην Τουρκία, ως τουρίστες. Θα τους αντιμετωπίσουμε ως συνεργάτες του καθεστώτος Ερντογάν''!

Και τους..."έλληνες" μεγαλοδημοσιογράφους, που έρχονται να ανοίξουν τηλεοπτικά κανάλια στην Τουρκιά, πως θα τους αντιμετωπίσετε;;;

Καλλιόπη Σουφλή




Δεν θα υπάρξει φέτος,τουριστική περίοδος στην Τουρκία.

Αυτό τουλάχιστον βγαίνει ως συμπέρασμα,από την ανακοίνωση της κουρδικής οργάνωσης,''γεράκια του Κουρδιστάν''.
 
Με το αίμα των Κούρδων στην ανατολική Τουρκία να τρέχει ποτάμι,οι Κούρδοι ξεκαθαρίζουν,πως κάθε παρουσία ξένου τουρίστα,ο οποίος με τα χρήματα του,ενισχύει την αιματοβαμμένη διακυβέρνηση Ερντογάν,θα θεωρείται εχθρική και θα αποτελεί στόχο για τις κουρδικές δυνάμεις αυτοάμυνας και τα εκρηκτικά τους.

Η εξέλιξη αυτή προαναγγέλλει και την αντίστοιχη τουρκική προσπάθεια,να μετακυλήσουν από χαιρεκακία,την δική τους καταστροφή,σε γειτονικές χώρες,με πρώτο στόχο την Ελλάδα,όπως άλλωστε συνέβη και στο παρελθόν.
 
Ευχόμαστε,οι μηχανισμοί ασφαλείας της χώρας,να συνέλθουν,να καταλάβουν ποια είναι η αποστολή τους και να δράσουν αναλόγως.
 
Οι κουρδικές προειδοποιήσεις,δεν θα μείνουν στα λόγια και οι τουρκικές αντιδράσεις,γνωρίζουμε ποιον δρόμο θα ακολουθήσουν...

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails