Thursday, February 11, 2016

Πολυπολιτισμός στην Γερμανία: Λαθρομετανάστης από την Αλγερία βίασε φοιτήτρια φωνάζοντας "αν θέλει ο Αλλάχ"!

Σόκαρε το δικαστήριο η κατάθεση 25χρονης Γερμανίδας φοιτήτριας, που έπεσε θύμα βιασμού από Αλγερινό λαθρομετανάστη στο Αννόβερο.
Η 25χρονη, που έχει γίνει γνωστή μόνο με το μικρό της όνομα, Λάρα, κατέθεσε ότι γύριζε σπίτι της μετά από διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο ξημερώματα, όταν αντιλήφθηκε ότι κάποιος την ακολουθούσε. Κοντά σε μια ερημική αλέα την πλησίασε ο 37χρονος Αλγερινός μετανάστης, που ζει στο Αννόβερο και έχει καταθέσει αίτηση χορήγησης ασύλου.

Ο 37χρονος άντρας ρώτησε την νεαρή Γερμανίδα «τι ώρα είναι» και, πριν εκείνη προλάβει να απαντήσει, σύμφωνα με την κατάθεσή της στο δικαστήριο, ο άντρας την άρπαξε από τον βραχίονα και την έριξε στο έδαφος φωνάζοντας: «έχω ανάγκη να κάνω σεξ». Όταν εκείνη προσπάθησε να φωνάξει της έκλεισε το στόμα με την παλάμη του και της ζήτησε να βγάλει το παντελόνι της.
Η νεαρή φοιτήτρια κατέθεσε πως είχε μαζί της σπρέι πιπεριού, αλλά όταν το έβγαλε για να τον ψεκάσει, εκείνος το άρπαξε, την ψέκασε στο πρόσωπο και χτύπησε το κεφάλι της με δύναμη στο έδαφος πολλές φορές. Η άτυχη 25χρονη δήλωσε στο δικαστήριο ότι παρακάλεσε τον μετανάστη να την αφήσει να ζήσει και εκείνη θα κάνει ό,τι θέλει αυτός.
Ο 37χρονος βίασε την κοπέλα και μετά φώναξε δυνατά «Inshallah» (αν θέλει ο Αλλάχ), ενώ, όταν τελείωσε την αποτρόπαια πράξη του την ρώτησε αν ήταν καλό το σεξ και αν εκείνη «διασκέδασε».
Ο βιαστής αρνήθηκε την πράξη του στο δικαστήριο, αλλά οι εξετάσεις DNA δεν άφησαν κανένα περιθώριο για αμφιβολίες στους δικαστές. Ο άντρας δικάστηκε για βιασμό ενώ το θύμα δήλωσε ότι εκείνη την νύχτα έζησε την χειρότερη στιγμή της ζωής της.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails