Thursday, February 25, 2016

ΠΩΣ Ο ΠΟΛΥ_ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΙΑΣΠΑΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ...


Oταν ήρθε ο Ιωάννης Καποδίστριας στην Έλλαδα για να κυβερνήσει τον Ιανουάριο του 1828 ως γνωστόν διέλυσε την Βουλή για ευνόητους λόγους. . Η Ελλάδα στην νεότερη ιστορία της κατέκτησε πολλές δόξες κύριως με στρατιωτικά κινήματα όπως του του Στρατιωτικού Συνδέσμου στο Γουδί,με αποτέλεσμα την έλευση του Βενιζέλου. Το Κίνημα της 11ης Σεπτεμβρίου 1922 από τους Νικόλαο Πλαστήρα, Το Κίνημα Πάγκαλου 25ης Ιουνίου 1925, λίγο αργότερα ο Μεταξάς με την 4η Αυγούστου κτλ. Όλα αυτά τα κινήματα μαζί με τούς ηγέτες τους είχαν φυσικά πατριωτικό χαρακτήρα για αυτό και έβγαλαν την χώρα απο δύσκολές καταστάσεις και παράλληλα έμειναν και στην ιστορία.

Η δημοκρατία είναι ένα πολίτευμα γεμάτο παγίδες, αυτό το γνωρίζουν καλά οι στρατιωτικοί και γι αυτό την διαλύουν. Μία απο αυτές τις παγίδες είναι οτί αφήνει την υποψία στους πολίτες οτί μπορεί εύκολα να κυβερνήσουν σε περίπτωση που τους ψηφίσει ο όχλος. Στην πραγματικότητα όμως κυβερνάει το σχήμα που έχει διοριστεί απο αυτούς που χρηματοδοτούν την δημοκρατία, εν ολίγοις απο τους εβραίους ολιγάρχες.
Στις μέρες μας, στίς δύσκολές αυτές μέρες που περνάει ο τόπος με πιο δύσκολες συνθήκες απο 'οτι παλιά λόγο της λαθρομετανάστευσης , ο μέσος έλληνας που αγαπάει την χώρα του αναζητεί μια λύση εναποθέτωντας τις ελπίδες του που αλλού; Στον πατριωτικό χώρο φυσικά!...Και ο πατριωτικός χώρος τι κάνει; ακριβώς το αντίθετο απο αυτο που έκαναν αυτοί που αναφέραμε πιο πάνω, αντί δηλαδη να ενωθεί και να συγκεντρώσει την εξουσία κάτω απο έναν ηγέτη _ώστε να πάρουμε το τιμόνι της χώρας.._..Σχηματίζει κάθε βδομάδα και απο έναν καινούργιο πυρήνα που αργά η γρήγορα τον μετατρέπει σε πολιτικό κόμμα που υπόσχεται ανεξαρτησία και λευτεριά συνοδευόμενο απο συνθήματα, λογότυπα και γαλανόλευκες . Στήν πραγματικότητα όμως αυτό που γίνεται ειναι να διασπάται συστηματικά ο πυρήνας που έχει μεγαλύτερη άνοδο ώστε να μήν μπορεί να ανταγωνιστεί αποτελεσματικά την ενωμένη Αριστερά. Γίνεται δηλαδή αυτό ακριβώς που θέλει ο εχθρός χωρίς να ανοίξει μια μύτη.
Η Χρυσή Αυγή με αυτήν την ηγεσία μέσα απο την αποτυχία του Γιώργου Καρατζαφέρη και παράλληλα μέσα απο το ακτιβιστικό της έργο με καθαρά πατριωτικά κίνητρα , κατάφερε να κερδίσει τον μέσο Έλληνα ψηφοφόρο του πατριωτικού χώρου και όχι μόνο, στις τάξεις της προσελκύει και φτωχούς Ελληνες εργάτες αγανακτισμένους νέους κτλ. Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν κάνει λάθη, η οτι δεν θα κάνει στο μέλλον , κανένας όμως δεν μπορεί να μας αποδείξει οτι είναι προδότες στοιχεία δεν υπάρχουν, πέρα απο αυτα που λένε τα κανάλια και οι εχθροί της.
Οι εχθροί της Χρυσής Αυγής είναι κυρίως το σύστημα, το εβραικό κατεστημένο που διορίζει πολιτικούς και δημοσιογράφους που πείθουν τους δύστυχους πολίτες. Πέρα απο αυτούς όμως έχει και τον εσωτερικό εχθρό τους Ελλήνες "Πατριώτες" που ηγούνται αυτών των μικρών πυρήνων _ κομμάτων που προκείμενου να κερδίσουν ψηφοφόρους για να μπούν στο κοινοβούλιο συκοφαντούν την πρώτη δύναμη δηλαδή την Χρυσή Αυγή ο λόγος που το κάνουν είναι προφανές και έχει καθαρά ψηφοθηρικά κίνητρα.
Τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν για να αποδυναμώσουν την ΧΑ είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο και φυσικά είναι για γέλια. Αδυνατούν να καταλάβουν είτε απο έλλειψη λογικής είτε απο υπερβολική φιλοδοξία, οτι δεν γίνεται να κυβερνήσεις μια χώρα αν επηρεάζεις μερικές εκατοντάδες άτομα. Τα αποτελέσματα είναι ολοφάνερα, η Αριστερά ισοπεδώνει την χώρα ανενόχλητη αφού βρίσκει τρόπους να συσπειρώνεται μέσω του Σύριζα και Εμείς που πονάμε για την πατρίδα πρέπει να έχουμε διακόσια δάχτυλα για να ψηφίζουμε τους _επίδοξους πατριώτες "ηγέτες"_ τον καθένα ξεχωριστά.
Αυτό το άρθρο δεν έχει στόχο ούτε να διχάσει, ούτε να προβάλλει την Χρυσή Αυγή είναι καθαρά η άποψη μας, με σεβασμό στον πατριωτικό αγώνα του καθενός ξεχωριστά αλλά και σε συλλογικό επίπεδο. Ξεκάθαρα όμως θέλει να προβληματίσει τους Ελλήνες πατριώτες προς μια και μόνον κατεύθυνση αυτή της ενότητας κάτω απο τον πιό ισχυρό κίνημα.
Παράκληση, ο καθένας απο εμάς που αγαπάει πραγματικά την Ελλάδα να αφήσει τις προσωπικές φιλοδοξίες στην άκρη, και ας παλέψει ταπεινά και με ανιδιοτέλεια όπως έκαναν και οι πρόγονοι μας, που σε καμία περίπτωση δεν είμαστε άξιοι να τους επικαλούμαστε αν δεν παραδειγματιζόμαστε απο τα έργα τους. Σήμειωση ... Οι φωτογραφίες του άρθρου αποτελούν τυχαία επιλογή απο το διαδίκτυο" υπάρχουν κι άλλα πατριωτικά κινήματα "λόγου του αληθές" αλλά δεν υπάρχει χώρος

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails