Monday, February 15, 2016

ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ



Η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, τα Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία και η Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων καλούσε σήμερα σε εκδήλωση υπό τον τίτλο «Κίνδυνος ισλαμοποίησης της Ελλάδας - Μένουμε Έλληνες κι Ορθόδοξοι», στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.


Με «διαπιστώσεις και προβληματισμούς για την ορθόδοξη χριστιανική πίστη», οι διοργανωτές έβαλαν επί τάπητος τρεις θεματικές:

1. «Προϊούσα Ισλαμοποίηση της Ελλάδος και της Ευρώπης (προσφυγικό, μεταναστευτικό, δημογραφικό)»,
2. «Τμήμα Ισλαμικών Σπουδών στη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης»
3. «Μετάλλαξη του μαθήματος των Θρησκευτικών στα Σχολεία».




Την συζήτηση διέκοψαν μέλη αντιρατσιστικών οργανώσεων της θεσσαλονίκης, τα οποία και μοίρασαν φυλλάδια, όπου αναγραφόταν ένα κομμάτι του Ευαγγελίου που μιλά για την αξία της υποδοχής και της φιλοξενίας

Επίσης, μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ έστησαν έξω από το χώρο της εκδήλωσης πανό, όπου αναγραφόταν «Οι παππούδες μας πρόσφυγες, οι γονείς μας μετανάστες, εμείς ρατσιστές. Αγαπάτε αλλήλους». 

Κατά την παρέμβαση επικράτησε ένταση με τους διοργανωτές να προσπαθούν να διώξουν όπως - όπως τους διαδηλωτές.

1 comment:

Anonymous said...

τι θα πει προβοκατορες?
κατονομαζουμε τον εχθρο
ειναι οι νεοεαμοβουλγαροι μισελληνες οι σχιζοφρενεις αναρχοκομουνιστες φονιαδες εγκυων γυναικων της μαρφιν, που πρεπει αν ειμαστε αξιοι, αν θελουμε να επιβιωσουμε και αν εχουμε τα κοτσια εμεις οι ελληνες να τους κατακρεουργησουμε ολους.
3-4 εκατομμυρια να ειναι το πολυ, και αλλα τοσα οι λαθρομεταναστες τους,πρεπει να τα καταφερουμε!

αυτη τη φορα εμεις οι ελληνες πρεπει να κραταμε τα κονσερβοκουτια τα πριονια τα τσεκουρια και οχι οι εαμοβουλγαροι....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails