Thursday, February 18, 2016

ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ..

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική  ...Για αυτό το λόγο και η κυβέρνηση της αριστερής χούντας του Σύριζα θέλει να βάλει χέρι στο διαδίκτυο ώστε  να κλείσει κάθε   ελεύθερη, πατριωτική  και ανεξάρτητη φωνή που αφυπνίζει τους Έλληνες πολίτες .Είναι γεγονός οτί η τηλεόραση με την είσοδο του ίντερντετ σε κάθε ελληνικό σχεδόν σπίτι έχει χάσει την δύναμη της, ο πολίτης επιλέγει να έχει αυτός το πάνω χέρι της ενημέρωσης μέσα  από ένα μεγάλο εύρος ιστοσελίδων,παρά από συγκεκριμένους τηλεοπτικούς σταθμούς που μισθώνουν  δημοσιογράφους ,παπαγαλάκια  εξυπηρετώντας  οι ίδιοι ,έναντι  παχιάς αμοιβής τα εβραικά κεφάλαια, και το σιωνιστικό σχέδιο κατοχής όλης της ανθρωπότητας. 



Οι ίδιοι αυτοί δημοσιογράφοι μαριονέτες των εβραίων τραπεζιτών και υπάλληλοι των πολυεθνικών , αντιλαμβάνονται πλέον την αναγκαιότητα να επηρεάζουν και μέσω ιντερντετ
για αυτό παράλληλα με τις δραστηριότητες τους στην τηλεόραση και τις μέγάλες εφημερίδες
έχουν ο καθένας και από ενα σίτε στο διαδίκτυο. Επειδή υπάρχει η οικονομική δυνατότητα αυτά τα συστημικά σίτε έχουν προωθηθεί με αποτέλεσμα να έχουν μεγάλες επισκεψιμότητες σε αντίθεση με μικρά σίτε που κάνουν αξιόλογη δημοσιογραφική έρευνα και δημοσιεύουν την αλήθεια.

Ας πάρουμε για παράδειγμα τα εγκλήματα των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα και στην Ευρώπη κάθε μέρα συμβαίνουν περιστατικά δολοφονιών , βιασμών, ληστείες και άλλα κακουργήματα από τους λαθρομετανάστες κανένα όμως από τα μεγάλα σίτε των δημοσιογράφων δεν τα προβάλει, αυτό γίνεται σκόπιμα για να μην στραφεί η κοινή γνώμη ενάντια στην λαθρομετανάστευση, επίσης δεν προβάλλουν ειδήσεις σχετικά με τους αεροψεκασμούς,με την αφαίρεση της ελληνικής ιστορίας από τα σχολικά βιβλία κτλ..Κάνουν δηλαδή μια επιλεκτική διαλογή ειδήσεων με στόχο την  σιωνιστική παγκοσμιοποίηση και τον αφελληνισμό.


Αυτή η ειδησεογραφική μαφία της νέας τάξης έχει συμπαραστάτες τα αριστερά μπλογκς, που θα παρατηρήσει κάποιος με ευκολία οτι δεν δημοσιεύουν τίποτα που να αφορά την διάλυση της χώρας απο τους παραπάνω παράγοντες που αναφέραμε.Για παράδειγμα το περιστατικό που συνέβη την πρωτοχρονιά στην κολώνια με τους λάθρο να αναβιώνουν το βάρβαρο ισλαμικό έθιμο του κυκλικού  βιασμού . Αυτή η  φοβερή είδηση  'οπως και τόσες άλλες αντίστοιχες  ειδήσεις υποβαθμίζονται  από τα  αριστερά σίτε, αντίθετα αν  ανοίξει μία μύτη λαθρομετανάστη, αν ακόμα  προσβάλει κάποιος  γηγενής Ευρωπαίος λεκτικά και μόνο  έναν λαθρομετανάστη  αυτά τα σίτε δεν σταματάνε να δημοσιευουν το περιστατικό με βαρύγδουπους τίτλους που περιέχουν λέξεις όπως ρατσισμός, φασισμός , ξενοφοβία κ.α ώστε να δημιουργήσουν στο κοινό ενοχικά συναισθήματα απέναντι στην εισβολή των λαθρομεταναστών.Βλέπε το πρόσφατο περιστατικό στον ΗΣΑΠ πού έγινε η αιτία να χάσει ένας έλληνας μεροκαματιάρης   σεκιουριτάς την δουλεία του.


Οι πολίτες πρέπει πρίν ενημερωθούν να συνδυάζουν την πηγή της ενημέρωσης,να απορρίπτουν μεγάλα σίτε που κρύβονται πίσω μεγαλοδημοσιόγραφοι της αριστεράς κυρίως, γιατι όπως παραπλανούσαν τόσα χρόνια απο τις τηλεοράσεις κάνουν το ίδιο και με το ίντερντετ. Να απορρίπτουν επίσης θολωκουλτουρίαρικες σελίδες στο διαδίκτυο που αναπαράγουν τις ειδήσεις των τηλεοράσεων και κάνουν αριστερή προπαγάνδα στοχοποιόντας παράλληλα και τα πατριωτικά σίτε. Υποβαθμίζοντας την συστημική ενημέρωση και τα πλοκάμια της πετυχαίνουμε την αφύπνιση που είναι βασικό εφόδιο της ελευθερίας ενός λαού....Η Αντιπληροφόρηση και άλλα πατριωτικά ανεξάρτητα σίτε αγωνίζονται ανιδιοτελώς για αυτό το σκοπό , επιλέγοντας προσεχτικά ειδήσεις που τσακίζουν  το πάζλ της  ενημερωτικής  σκλαβιάς. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι να αφυπνιστεί και ο τελευταίος έλληνας....Επανάσταση χωρίς αφύπνιση είναι καταδικασμένη υπόθεση.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails