Thursday, February 11, 2016

Έτσι μας καταντήσανε: Αλλοδαπός από το Μπαγκλαντές επιτέθηκε σε 17χρονη και προσπάθησε να τη... φιλήσει!!! (Βίντεο)

Έτσι μας καταντήσανε: Αλλοδαπός από το Μπαγκλαντές επιτέθηκε σε 17χρονη και προσπάθησε να τη... φιλήσει!!! (Βίντεο)
Όσοι νομίζουν οτι οι λαθρο ειναι άγιοι στην Ελλάδα! ας έχουν κατά νου οτι: ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥΣ οπως έλεγε η Γαιτάνη (ΣΥΡΙΖΑ),Δεν ειναι λίγες οι φόρες μου μας επιτέθηκαν μεσώ facebook για ειδήσεις που αφορούν λαθρο, με δεδομένο οτι οι πιο πολλές διάσημες ιστοσελίδες ανήκουν σε κομμουνιστές, γίνεται κατανοητό οτι θα έχουν αποκρύψει εγκλήματα στην Ελλάδα,όσο άφορα τα ΜΜΕ;ούτε λόγος! το θέμα κομμουνιστές που υπερασπίζονται με τέτοια λυσσά τους λαθρο ανεξάρτητα χωράς που ειναι ,δεν ειναι τοσο απλο, όσο νομίζουν κάποιοι!

ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΚΥΡΊΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΚΩΣ ΚΑΙ Η ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ: Δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν μέρα μεσημέρι περίοικοι και διερχόμενοι οδηγοί στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς ένας αλλοδαπός επιτέθηκε σε ανήλικη στη μέση του δρόμου.
Η 17χρονη κοπέλα, περπατούσε με μια φίλη της σε σημείο της οδού Παπαναστασίου, όταν ο 48χρονος άνδρας από το Μπαγκλαντές, τις πλησίασε, την άρπαξε από το χέρι και την έριξε στο πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να ματώσουν τα χείλη της.
Στη συνέχεια, την άρπαξε με το ζόρι να τη φιλήσει. Για καλή τύχη της ανήλικης, από το σημείο περνούσε κόσμος που επενέβη και με ένα μεγάλο ξύλινο κοντάρι ακινητοποίησε τον 48χρονο. Στη συνέχεια, τον έδεσαν χειροπόδαρα για να μην ξεφύγει και κάλεσαν τις Αρχές
Οι αστυνομικοί της ομάδας Ζήτα που πήγαν στο σημείο τον συνέλαβαν, ενώ ο 48χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι στα μάτια της ανήλικης είδε τα μάτια της συζύγου του.Σύμφωνα με πληροφορίες είχε περιοριστικούς όρους για παρόμοια περίπτωση σε βάρος δύο νεαρών γυναικών.

ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails