Tuesday, February 23, 2016

Η Λέσβος δέχεται επίθεση. Η Λέσβος ισλαμοποιείται. Η Λέσβος πεθαίνει...Απο στέλεχος της ΝΔ


0ed1eb326532392735add2ea1ae3f6e6_L
Ένα άρθρο- φωτιά για την ισλαμοποίηση της Λέσβου, έγραψε και δημοσίευσε στο προσωπικό της ιστολόγιο η κ. Μόλλη Μαχαίρα, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λήμνου της ΝΔ στο παρελθόν, καθώς  και υποψήφια βουλευτής του κόμματος σε προηγούμενες εκλογές, δείχνοντας ότι στο κόμμα της ψευτοδεξιάς είναι –δυστυχώς!- παγιδευμένοι πολλοί αγνοί Έλληνες πατριώτες.

Πάντως, το συγκεκριμένο στέλεχος φαίνεται πως δε θα είναι για πολύ ακόμα στην ΝΔ, καθώς στο άρθρο της αντέδρασε ο τ. βουλευτής Λέσβου Βογιατζής (γνωστός θιασώτης της ελληνο-τουρκικής «φιλίας»…), ο οποίος ζήτησε επιτακτικά την διαγραφή της: «Δεν μπορώ να συνυπάρχω στο κόμμα με άτομα που εκφράζουν τέτοιες διχαστικές απόψεις. Ή εγώ ή αυτή είμαστε σε λάθος κόμμα».
Σας παραθέτουμε αυτούσιο  το άρθρο της κ. Μαχαίρα για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας:
Η Λέσβος δέχεται επίθεση. Η Λέσβος ισλαμοποιείται. Η Λέσβος πεθαίνει
Το 2016 είναι μια χρονιά σταθμός για όλη τη περιοχή μας αλλά ιδιαίτερα για την Τουρκία. Πρώτη φορά μετά τη πτώση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, η Τουρκία επιδεικνύει τόσο μεγάλη επεκτατική διάθεση προς τα Βαλκάνια, τον Καύκασο, την Κεντρική Ασία και τη Μέση Ανατολή. Ο Ερντογάν, αποδυνάμωσε τον ρόλο των στρατιωτικών και έχει προσδώσει στη χώρα μία νέο-οθωμανική εικόνα, προσπαθώντας να την καθιερώσει ως περιφερειακή δύναμη με την ‘διπλωματία των κανονιοφόρων’ και τον «αήττητο στρατό του».
Σε εμάς στη Λέσβο, δεν στέλνει τα καράβια του και το στρατό του. Εφαρμόζει άλλη τακτική. Έχει ενεργοποιήσει τη σχέση μεγίστου οφέλους. Αρχικά με το σχέδιο ‘Yeni Lirasi’, τη δημιουργία Ελληνοτουρκικής φιλίας με τις ευλογίες των προεστών του νησιού, που κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, η Άγκυρα έχει προχωρήσει σταθερά και με μεθοδικότητα στη δημιουργία φιλοτουρκικής κάστας στο νησί, με σταδιακή τουρκοποίηση της τοπικής αγοράς με την επιδίωξη ένταξη της, στη δυναμική που δημιουργεί η Τουρκική οικονομία.
Η Λέσβος έχει ήδη αποκτήσει άμεση οικονομική εξάρτηση από τη γείτονα χώρα, η οποία με αιχμή του δόρατος το λιμάνι της Σμύρνης και τα τουριστικά θέρετρα της Αλικαρνασσού και Μαρμαρά θα “συντηρεί” κατ’ ουσίαν τους εναπομείναντες κατοίκους της Λέσβου, Χίου, Σάμου και Δωδεκανήσων. Ήδη οι τοπικές κοινωνίες στα νησιά του Αν. Αιγαίου στρέφουν τις ελπίδες τους στη Μικρασιατική Ακτή. Τούρκοι επιχειρηματίες έχουν εξαγοράσει προβληματικές επιχειρήσεις δημιουργώντας σταδιακά ένα ενιαίο οικονομικό χώρο γύρω από το Αιγαίο με κέντρο αποφάσεων την Κωνσταντινούπολη. Αυτή τη φορά δε οι “Νέοι Φαναριώτες” θα είναι η μεσαία συντηρητική μουσουλμανική τάξη της Τουρκία. Η γνώση της τουρκικής γλώσσας θα θεωρείται σε λίγα χρόνια απαραίτητο προσόν για επαγγελματική σταδιοδρομία στα νησιά μας. Αυτό είναι και το σχέδιο Γιενί Λίρα για τη Μυτιλήνη. Για όσους αμφισβητούν αυτά που γράφω μακάρι να έχω άδικο .
‘Πατήσαμε τη μπανανόφλουδα’’ κατά το κοινώς λεγόμενο, για κάποιες εκατοντάδες τουρίστες στο Βόρειο Αιγαίο που στην ουσία χρηματοδοτούν λίγες οικογένειες με συγκεκριμένα συμφέροντα. Στο κόλπο ‘groso’, κάποια ΜΜΕ με τουρκικά σήριαλ και κλισέ δημοσιογράφων στη Τουρκική γλώσσα. Η τοπική αυτοδιοίκηση της Λέσβου και η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου είναι ασφαλείς παρατηρητές και ενισχύουν εν αγνοία τους με τη παθητική στάση τους, φιλοτουρκικά συμφέροντα χωρίς ενόραση και εθνική σκέψη. Αν αυτό δεν είναι παρτίδα τάβλι με το διάβολο τότε τι είναι;
Η Τουρκία ήδη κατηγορεί την Ελλάδα ότι δεν μπορεί να εξασφαλίσει την ειρηνική συμβίωση στα νησιά υποστηρίζοντας ότι αδυνατεί να σταματήσει λαθρέμπορους όπλων, ναρκωτικών και λαθρομεταναστών στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο. Όταν θα τοποθετηθούν βόμβες στη Σμύρνη στη Ίμβρο στα πλοιάρια που μεταφέρουν τουρίστες στην Ελλάδα, ποιός θα κατηγορηθεί; (Αυτό δεν περιλάμβανε το σχέδιο Βαικόζ;)
Όταν θα δούμε ξανά, απειλητικά συνθήματα γραμμένα στους τοίχους δήθεν από παιδιά, μειονότητα στη Λήμνο και στη Λέσβο, τζαμιά να ξεφυτρώνουν στο βωμό της πολυπολιτισμικότητας και καλής γειτονίας, τότε θα είναι αργά. Θα δούμε να προτείνεται μία ειδική οικονομική ζώνη στα νησιά μας και πολύ σύντομα οι Τούρκοι θα κτίσουν μία κρεμαστή γέφυρα να συνδέει τo Μόλυβο με τα μικρασιατικά παράλια. Αυτός είναι η τελικός του στόχος πριν την προσάρτηση του νησιού στη Τουρκία.
Και τώρα το σχέδιο στην παρούσα του φάση έχει μετανάστες. Κατευθυνόμενη ροή από τους τρομοκράτες Τούρκους. Στη Μυτιλήνη μόνο, 135 χιλιάδες τον Οκτώβριο και 103 χιλιάδες τον Νοέμβριο. Πλήρης ισλαμοποίηση. Επίθεση στο νησί και αλλοίωση του πληθυσμού. Κατ΄άλλα κάποιοι είναι ευχαριστημένοι που νοικιάζουν τα σπίτια τους σε υπαλλήλους των ΜΚΟ με τρελά ενοίκια.
Ξεχάσαμε εμείς οι πολίτες του Βορείου Αιγαίου αυτά που μας θύμισε κάποτε ο Πάγκαλος, δηλαδή ότι υπάρχει σχέδιο χειρισμού του τοπικού πληθυσμού της Μυτιλήνης για να στραφεί υπέρ των συμφερόντων της Τουρκίας. Το Τουρκικό σχέδιο ‘Γάντι ‘. Το ξεχάσαμε;
Αλλά τι περιμένεις, πολιτικά ανίκανοι άνθρωποι, προσπαθούν με τη συσσωρευμένη εμπειρία κακής γειτονίας να αντιμετωπίσουν τη κατάσταση. Δυστυχώς οι ενέργειές τους είναι παρωχημένες, όλο λόγια, “ψευτο-τσαμπουκάδες” και ουσία μηδέν. Παρακολουθούν τις εξελίξεις και χαράζουν πολιτική στο γόνατο ακολουθώντας τις μεθόδους του Κολοκοτρώνη στη μάχη εναντίον του Δράμαλη, συνδυάζοντας ανεφάρμοστες φιλοσοφίες φιλικά προσκείμενων διεθνολόγων που μόνο αγωνιούν για τη πρωτοκαθεδρία στα δημόσια fora και τους τίτλους τους.
Δεν υπάρχουν λιγότερο ή περισσότερο Έλληνες. Υπάρχουν αφελείς, ευκολόπιστοι και αγνώμονες στους νεκρούς ήρωες τους, Έλληνες. Ανιστόρητοι και κοντόφθαλμοι που είναι χαρακτηριστικό δείγμα ότι ο πολιτισμός μας παρήκμασε..
Η Λέσβος ισλαμοποιείται! Η Λέσβος πεθαίνει!
Προσεχώς θα δούμε ποια είναι τα τεράστια λάθη που απαξίωσαν ένα τόσο σημαντικό από οικονομικής και εθνικής πλευράς νησί.

1 comment:

Anonymous said...

ακομη στην ΝΔ ειναι?????????????

ΜΟΝΟ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ειναι ελληνικο κομμα

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails