Sunday, February 14, 2016

Η ΜΟΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΑΧ, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ!ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Ένα σχολείο στην περιοχή της πολιτείας Μέρυλαντ των ΗΠΑ, πρόσφατα τιμώρησε μια μαθήτρια επειδή αρνήθηκε να… ομολογήσει πίστη στο Ισλάμ! Της έδωσαν χαμηλό βαθμολόγιο επειδή δεν υπέκυψε σε μια σειρά από πράξεις οι οποίες ήταν ενάντια στις χριστιανικές της πεποιθήσεις ενώ απείλησαν τον πατέρα της με σύλληψη αν δεν σταματήσει να παραπονείται δημόσια.

Οι γονείς είναι ο βετερανός πολεμιστής στον πόλεμο του Ιράκ, John Kevin Wood και η γυναίκα του Melissa, οι οποίοι αρνήθηκαν να επιτρέψουν στην κόρη τους να υποβάλλεται σε ισλαμική κατήχηση και προπαγάνδα στο μάθημα Παγκόσμιας Ιστορίας της τάξης της στο γυμνάσιο. (Τα μαθήματα αυτά έρχονται και στην Ελλάδα με απαρχή την Θεολογική, βλέπε «Θολογική» Σχόλη Θεσσαλονίκης).
goneis
Στην πολιτεία Tennessee της Αμερικής με ένα νομοσχέδιο που έχει εισαχθεί σε όλες τις τάξεις των δημόσιων σχολείων υποχρεούνται οι μαθητές να συμμετάσχουν σε μαθήματα κατήχησης του Ισλάμ. Αυτά τα «σύγχρονα» προγράμματα ονομάστηκαν προγράμματα «Κοινού Κορμού», «Common Core’ programs»
prog
Τα προγράμματα αυτά χρηματοδοτούνται από το πλούσιο σε πετρέλαιο αραβικό κράτος του Κατάρ και δίνουν μεγάλη έμφαση στη διδασκαλία του Ισλάμ, αγνοώντας σκανδαλωδώς όλες τις άλλες θρησκείες. Μάλιστα προβλέπουν σταδιακά να θέσουν εκτός νόμου τις διδασκαλίες άλλων θρησκειών.
islam
Όπως ανάφερει το «US World Report», έχουν υποχρεώσει στο λεγόμενο Παγκόσμιο Σχολείο με διάφορες πρακτικές που έχουν ως στόχο να διδάξουν μη μουσουλμανικά παιδιά, να ασκούν τη μουσουλμανική λατρεία. Έτσι τα παιδιά αναγκάζονται να απαγγέλνουν τους πέντε πυλώνες του Ισλάμ. Τους αναγκάζουν να συμμετάσχουν σε παιχνίδια ρόλων που συμπεριλαμβάνουν κορίτσια με burkas, (ενδυμασίες που πρέπει οι μουσουλμάνες γυναίκες να φορούν αλλιώς θα αντιμετωπίσει ποινή θανάτου ή λιθοβολισμού). Με αυτόν τον τρόπο τα παιδιά προσελκύονται στις μουσουλμανικές προσευχές. Τα παιδιά μαθαίνουν ότι πρέπει να σέβονται την σημασία του ισλαμικού κράτους και της Αλ Κάιντα.
islam
Προφανώς οι διευθυντές και οι δάσκαλοι αυτών των σχολείων όπου ρέουν άφθονα τα πετρέλαιοδόλαρα, έχουν ξεχάσει την Ιδρυτική Διακήρυξη του Σύνταγματος των Ηνωμένων Πολιτειών που απαγορεύει σε ομοσπονδιακό ή πολιτειακό παράγοντα οποιαδήποτε πράξη η οποία εγκρίνει ή υποστηρίζει προσηλυτισμό κάποιας θρησκείας Η Διακήρυξη προβλέπει ότι ακαδημαϊκά μαθήματα στην Ιστορία, Γεωγραφία και Κοινωνικών Σπουδών θα συνεχιστούν χωρίς αλλαγή και απαγορεύει κάθε πρακτική η οποία κατευθύνεται στην μεταστροφή κάποιου σε μια συγκεκριμένη θρησκεία.
california
Συγκεκριμένα προβλέπεται ότι οι μουσουλμάνοι δεν θα είναι σε θέση να χρησιμοποιούν για τους σκοπούς τους εκπαιδευτικούς σε τοπικό σχολείο και χρηματοδότηση για προσηλυτιστικούς σκοπούς.
Όμως είναι θλιβερό ότι σε πολλές περιπτώσεις κυβερνητικοί αξιωματούχοι, (σε αυτή την περίπτωση οι εκπαιδευτικοί και διευθυντές σχολείων), είναι τόσο ανίδεοι για την Πρώτη Τροπολογία του Συντάγματος, ώστε ο νομοθέτης θα πρέπει εκ νέου να τους… «εκπαιδεύσει».
is
Ένα από τα θεμέλια αυτής της μεγάλης χώρας είναι ότι το κράτος πρέπει να αποφύγει εντελώς τη θέσπιση κρατικής θρησκείας. Το σκεπτικό είναι ότι δεδομένου ότι το κράτος έχει πάντα τη δυνατότητα να εξαναγκάσει σε υπακοή στα διατάγματα του με δύναμη, μια κρατική θρησκεία θα οδηγούσε στην καταστροφή των συνειδήσεων και το ηθικό του λαού, ιδιαίτερα με μια θρησκεία όπως το Ισλάμ, που υποστηρίζει τη βία απέναντι σε όλους τους μη πιστούς.
back
Στα σχολικά βιβλία της Roane County, που χρησιμοποιούνται στην έβδομη τάξη για κοινωνικές μελέτες ένα από τα πρώτα στοιχεία του προγράμματος σπουδών είναι ότι οι μαθητές θα πρέπει να είναι σε θέση να συγκρίνουν και να αντιπαραβάλλουν τα δόγματα των πέντε μεγάλων θρησκειών: Χριστιανισμό, Βουδισμό, Ισλάμ, Ινδουισμό και Ιουδαϊσμό. Σήμερα όμως στην Αμερική έχει αρχίσει με προκαλυμμένη μορφή μια δυναμική ισλαμική κατήχηση με τη χρήση ειδικών βιβλίων που χορηγούνται μέσα στις τάξεις τα οποία επίτηδες οι μαθητές δεν επιτρέπεται να φέρουν στο σπίτι, ή με τη χρήση προγραμμάτων στο διαδίκτυο σε απευθείας σύνδεση.
pillars
diethni
Με αυτόν τον πονηρό τρόπο προωθείται η ισλαμική παιδεία και κατήχηση που αμείβεται πλουσιοπάροχα σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.
the-parti
Στο πανεπιστήμιο της Αϊόβα, University of Iowa, προχώρησαν ακόμα στην διαμόρφωση ειδικών χώρων για να χρησιμεύσουν ως χώροι με πλήρες ωράριο προσευχής για τους μουσουλμάνους, ένα για τους άνδρες και ένα για τις γυναίκες, που θα εξυπηρετούν όλους τους φοιτητές και τους καθηγητές του πανεπιστημίου. Οι Μουσουλμάνοι ισχυρίζονται ότι είναι υποχρεωμένοι να προσεύχονται 5 φορές την ημέρα σε συγκεκριμένες ώρες. Αυτό όμως που δεν θα σας πουν σκόπιμα, είναι ότι το Ισλάμ τους επιτρέπει να αναπληρώσουν τις αναπάντητες προσευχές σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
men
Η απόφαση αυτή πάρθηκε στα τέλη του περασμένου έτους σαν ικανοποίηση σε ένα μακροχρόνιο αίτημα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας που συνδέεται με την Μουσουλμανική Ένωση Φοιτητών του πανεπιστημίου, να προσφέρει μια κεντρική αίθουσα στην οποία ο αυξανόμενος αριθμός των μουσουλμάνων στην πανεπιστημιούπολη μπορεί να ολοκληρώνει καθημερινές θρησκευτικές τους υποχρεώσεις.
people
Τόσο μεγάλη αίθουσα για μόνο 10 μουσουλμάνους.?????
Κάθε ένα από τα δωμάτια παρέχει χώρο για την κοινή προσευχή σε 15 και 20 άτομα όπως δήλωσε ο Μοχάμεντ Ισμαήλ, συντονιστής για το UI της Μουσουλμανικής Ένωσης Φοιτητών. Παράλληλα θα υπάρχουν και ειδικά μουσουλμανικά… ποδόλουτρα όπου θα μπουν να πλένουν τα πόδια τους πριν από την προσευχή όπως και ειδικοί…νεροχύτες!
nero
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μας παραχωρήσατε αυτούς τους χώρους», δήλωσε ο Ισμαήλ. «Είναι μια μεγάλη αίθουσα προς το παρόν, αλλά για το μέλλον θα έχουμε την ανάγκη για ένα μεγαλύτερο χώρο». Σε λίγο θα απαιτούν όλο το πανεπιστήμιο δικό τους .
Ένας επίσκοπος, ο Jean-Clement Jeanbart, κατηγόρησε με καυστικά λόγια αυτή την εξέλιξη λέγοντας, «Η ευθύνη ενός επισκόπου είναι να διδάξει και να χρησιμοποιήσει την επιρροή του για να μεταδώσει την αλήθεια. Γιατί οι επίσκοποι σας φοβούνται να μιλήσουν για όλα αυτά τα απαράδεκτα ; (φωτεινό παράδειγμα για τους δικούς μας Ελληνορθόδοξους επισκόπους). Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι η σιωπή συχνά σημαίνει συναίνεση».
episkopos
Όλα υτά να τα βλέπουν και εδώ στην Ελλάδα που προσπαθούν να προωθήσουν την ισλαμική παιδεία με το μεγάλο σκάνδαλο του τμήματος Ισλαμικών Σπουδών στην Θεολογική Σχολή Θεσσαλονίκης.
Το γνωρίζετε ότι είχαν αφήσει κάτι που το γνωρίζουν ελάχιστοι, να υπαρχει εδώ και χρόνια αίθουσα προσευχής για μουσουλμάνους μέσα σε αυτή την Θεολογική, βλέπε Θολογική Σχολή ? Ετοιμαστείτε τώρα να κατασκευάσουν και… ειδικά ποδόλουτρα και εδικούς νεροχύτες για τους μουσουλμάνους σπουδαστές, όπως στην… «προοδευτική» Αμερική.
Ούτε θα καταλάβουμε το ποσό γρήγορα θα μας ισλαμοποιήσουν καθώς εδώ δεν είναι Αμερική και ένας τεράστιος όγκος μουσουλμάνων έρχεται καθημερινά ανεξέλεγκτα στην χώρα μας. Πολλοί από αυτούς θα είναι πρόθυμοι, πιστοί στο Κοράνι τους που σκανδαλωδώς μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα, το ΒΗΜΑ, το μοιράζει δωρεάν στους αναγνώστες της, να κάνουν τα πάντα για την πιστή τους, ακόμα και να μας…καρατομήσουν για να κερδίσουν τον παράδεισο.

ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

1 comment:

Anonymous said...

Θέλω να γίνω αριστερός.
Να γδέρνω, να μαδάω.
Να τρέφομαι απ’ το καθεστώς,
αυτό που … πολεμάω!

Θέλω να γίνω αριστερός.
Να παίρνω χορηγίες,
επιδοτήσεις, αρπαχτές,
κονδύλια, αργομισθίες.

Θέλω να γίνω αριστερός
και στη δεξιά μου τσέπη,
να βάζω όσα ο λαός
σε μια ζωή δεν βλέπει.

Θέλω να γίνω αριστερός,
χρυσά να ‘χω κουτάλια
κι όταν μαζί μου διαφωνούν
να σπάω και κεφάλια.

Θέλω να γίνω αριστερός.
Να έχω ασυλία.
Θολές παρόλες να πετώ,
να γράφω και βιβλία.

Θέλω να γίνω αριστερός.
Ένα με τους παρίες,
κοστούμι Αρμάνι να φορώ
δίπλα τους στις πορείες.

Θέλω να γίνω αριστερός,
ξερόλας τελοσπάντων,
κήνσωρ, Ιεροεξεταστής
και τιμητής των πάντων.

Θέλω να γίνω αριστερός.
Μονά-ζυγά δικά μου.
Ο πιο στυγνός δικτάτορας
να ωχριά μπροστά μου.

Θέλω να γίνω αριστερός.
Να μένω στην Εκάλη.
Φασίστες, ρατσιστόμουτρα
να είναι όλοι οι άλλοι.

Θέλω να γίνω αριστερός.
Να εισβάλω στη Βουλή.
Να καταλάβω … έδρανο,
να κοιμηθώ πολύ.

Θέλω να γίνω αριστερός,
την ανεργία να σκίσω.
Δούλους πολλούς, εισαγωγής,
τον τόπο να γεμίσω.

Θέλω να γίνω αριστερός,
να σπάσω τα ταμπού.
Κόκα, παρτούζα κι αστακοί
να γίνουν του συρμού.

Θέλω να γίνω αριστερός
για να υμνώ τη φύση.
Ν’ αφήνω οικολογικές πορδές,
να καλλιεργώ χασίσι.

Θέλω να γίνω αριστερός
και να πουλώ κουλτούρα.
Να εξαίρω καλλιτεχνικά σκατά,
ξεράσματα και ούρα.

Θέλω να γίνω αριστερός.
Να βγάζω και φιρμάνια.
Να κάθονται όλοι προσοχή
στη γκέι περηφάνια.

Θέλω να γίνω αριστερός.
Να βρίζω τον Χριστό.
Αλλοδαποί θρησκόληπτοι
να μ’ έχουν για αρχηγό.

Θέλω να γίνω αριστερός,
τις εκκλησιές να κλείσω,
μπούργκες να βλέπω ολόγυρα,
πολλά τζαμιά να χτίσω.

Θέλω να γίνω αριστερός
και πολυπολιτισμικός.
Τις παραδόσεις τού Έλληνα
να θάψω δια παντός.

Θέλω να γίνω αριστερός.
Μοντέρνος, ριζοσπάστης.
Δανδής και ανανεωτής.
Φελλός κι απεργοσπάστης.

Θέλω να γίνω αριστερός.
Τον Μαρξ ν’ αποκηρύξω.
Τους συνεπείς αριστερούς
στα Τάρταρα να ρίξω.

Θέλω να γίνω αριστερός.
Να είμαι χιπ και τρέντι.
Άνεργοι, εργάτες και φτωχοί,
να μ’ έχουν για αφέντη.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails