Sunday, February 14, 2016

ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΑΛΛΑ... ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ...



Συνελήφθησαν τα ξημερώματα από αστυνομικούς, τα μέλη συμμορίας, που αποτελείτο από δύο 24χρονους έναν Έλληνα κι έναν Αλβανό, καθώς κι έναν ανήλικο Αλβανό...
γιατί αποπειράθηκαν να ληστέψουν σε χωριό του Ναυπλίου μία 53χρονη και έναν 56χρονο. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα της Ασφάλειας Ναυπλίου, τα μέλη της συμμορίας, χθες βράδυ, σε χωριό του Ναυπλίου, με την απειλή κυνηγετικού όπλου, απαίτησαν από την 53χρονη και τον 56χρονο να τους παραδώσουν χρήματα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία κι ακολούθησε επιχείρηση της Ασφάλειας, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν τα μέλη της συμμορίας τα ξημερώματα, σε διπλανό χωριό και να συλληφθούν. Σε έρευνες που έγιναν, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ένα κυνηγετικό όπλο, ένα πιστόλι (REPLICA), πέντε φυσίγγια, καθώς και άλλα είδη, όπως κουκούλες και γάντια.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της περαιτέρω διερεύνησης της υπόθεσης, συνελήφθη ακόμη ένας 43χρονος Αλβανός, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ενώ για τον ίδιο λόγο κατηγορείται και μία 41χρονη η οποία αναζητείται. Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίστηκε σε βάρος τους, για απόπειρα ληστείας, σύσταση συμμορίας και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, θα οδηγηθούν αργότερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.
loading...

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails