Thursday, February 25, 2016

ΤΩΡΑ ! ! Βουλευτής Σύριζα: Φασίστες όσοι Έλληνες αντιδρούν στην εισβολή λαθρομεταναστών...














Ένα πολύ ενδιαφέρον σχόλιο ως προς ...
την λογική των συριζαίων βουλευτών και τις διαθέσεις της Ελληνικής κοινωνίας δημοσιεύει η εφημερίδα «Δημοκρατία», στο οποίο αναγράφονται τα εξής: «Θλίψη και κατήφεια στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ειδικά στους βουλευτές του Αιγαίου, οι οποίοι καθυστερημένα παραδέχονται ότι η πολιτική ανοιχτών συνόρων της Τασίας Χριστοδουλοπούλου έβλαψε τη χώρα. “Αντιμετωπίζουμε ως κοινωνία τις μεγαλύτερες προκλήσεις από την εποχή της Μεταπολίτευσης. Οι πολίτες αντιδρούν έντονα στην προοπτική της συνύπαρξης με τους πρόσφυγες και ο τόνος τους υπερβαίνει κατά πολύ τη 3Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ. Έχει πρωτογενή φασιστικά χαρακτηριστικά” σχολίαζε χθες ένας από τους πλέον σοβαρούς, το όνομα του οποίου κωλύομαι να σας αποκαλύψω, καθώς – ως γνωστόν - σέβομαι το off the record».

Όπως γράφει το δημοσίευμα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι ο Ελληνικός Λαός αντιδρά σε τόσο έντονο βαθμό στην προοπτική της «συνύπαρξης με τους πρόσφυγες», ώστε ο τόνος των αντιδράσεών τους να «υπερβαίνει κατά πολύ την 3Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ», λέγοντας μάλιστα ότι η στάση τους αυτή «Έχει πρωτογενή φασιστικά χαρακτηριστικά».


Αν και δεν χρειάζεται επί της ουσίας να πούμε κάτι, καθώς το δημοσίευμα «τα λέει όλα», το μόνο που θα μπορούσαμε επιπλέον να προσθέσουμε είναι ότι εκτός από το γεγονός ότι η 3Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ έχει πιάσει τον σφυγμό των Ελλήνων, ως ένα Γνήσιο Λαϊκό Πολιτικό Κίνημα, ο Ελληνικός Λαός εμφανίζεται με ακόμη πιο έντονη αρνητική διάθεση απέναντι στην λαθρομετανάστευση και την υποχρεωτική συνύπαρξη με τους παράνομα εισερχόμενους στην Χώρα.

Αλήθεια, τι σκέπτονται τώρα στις διάφορες εκφάνσεις και εκφράσεις του συστήματος; Μήπως εκτός από την έντιμη και νόμιμη πολιτική δράση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος να ποινικοποιήσουν συλλήβδην και τον ολοένα και περισσότερο αυξανόμενο αριθμό Ελλήνων που αντιδρά στην μετατροπή της Χώρας σε μια απέραντη αποθήκη ψυχών και την μεταμόρφωση του ομοιογενούς Λαού της Ελλάδος σε ετερογενή πληθυσμό;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails