Sunday, November 13, 2016

«Καθαρίζει» τις ΗΠΑ ο Ν.Τραμπ: «Θα απελαθούν άμεσα 2-3 εκατ. λαθρομετανάστες με ποινικό μητρώο»!

"Θα απελάσει 2-3 εκατομμύρια λαθρομετανάστες που έχουν ποινικό μητρώο άμεσα" , δήλωσε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ αμέσως μόλις αναλάβει τα καθήκοντά του.
 
"Θα αρχίσω αμέσως τις απελάσεις των λαθρομεταναστών κακοποιών από αυτή τη χώρα, κυρίως των εκατοντάδων χιλιάδων που απελευθερώθηκαν από τις φυλακές επί των ημερών της κυβέρνησης Ομπάμα - Κλίντον", δήλωσε ο δισεκατομμυριούχος νέος πρόεδρος.
 
Συγκεκριμένα, ο Ντόναλντ Τραμπ παραχωρώντας συνέντευξη στην εκπομπή «60 Minutes», την πρώτη του μετά τη νίκη του στις προεδρικές εκλογές, επβεβαίωσε την προεκλογική του υπόσχεση σχετικά με την μεταναστευτική πολιτική και πρόσθεσε πως "Δεν κάνει πίσω στην πρότασή του για το χτίσιμο τείχους ανάσχεσης λαρθομεταναστών μεταξύ των ΗΠΑ και του Μεξικού".
 
"Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να πάρουμε τους ανθρώπους που είναι εγκληματίες και έχουν ποινικά μητρώα, τα μέλη συμμοριών, τους εμπόρους ναρκωτικών, οι οποίοι πιθανότατα ανέρχονται σε δύο εκατομμύρια - θα μπορούσαν να είναι ακόμη και τρία εκατομμύρια – να τους βγάλουμε έξω από το χώρα ή να τους φυλακίσουμε" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντόναλντ Τραμπ στην εκπομπή.
 
Εξήγησε μάλιστα ότι "μόλις τα σύνορα είναι ασφαλή, τότε η Αρχή Μετανάστευσης και Τελωνειακών Υπηρεσιών θα αξιολογήσει την κατάσταση για τους υπόλοιπους παράνομους μετανάστες της χώρας. Αν είναι "καθαροί" και πληρούν τι προϋποθέσεις και πληρώσουν τους φόρους τους θα τους χορηγηθεί άδεια παραμονής". .

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails