Thursday, November 24, 2016

Κίσσινγκερ προς Τραμπ: Ξέχνα τι είπες προεκλογικά και συμμορφώσου!...των «ομάδων» που ήδη κυβερνούν τις ΗΠΑ και τον υπόλοιπο πλανήτη.

Είναι γνωστές οι θέσεις του Χένρι Κίσσινγκερ υπέρ της Παγκοσμιοποίησης, ο οποίος και έσπευσε να συναντήσει τον Ντόναλντ Τραμπ λίγο μετά την εκλογή του.
Σε συνέντευξη του αργότερα ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Χένρι Κίσσινγκερ, μιλάει για την συνάντηση αυτή και τις εντυπώσεις που αποκόμισε.

Ο κόσμος δεν πρέπει να επιμείνει να «καρφώσει» τον εκλεγέντα Πρόεδρο Donald Trump για τις θέσεις που είχε λάβει κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, δήλωσε υπογραμμίζοντας ότι ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας δεν έχει «καμία απολύτως αποσκευή» του παρελθόντος.
Οι θέσεις του δεν έχουν εφαρμογή σε κάποια συγκεκριμένη ομάδα, επειδή έγινε πρόεδρος με βάση τη δική του στρατηγική και το πρόγραμμα που έθεσε μπροστά στο αμερικανικό κοινό.
Εν ολίγοις, ζήτησε να μη βιαστεί ο κόσμος να τον κρίνει ή απορρίψει προτού δει τι απ’όλα θα κρατήσει και τι νέο θα εφαρμόσει.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ
Ωστόσο κάποιοι Αμερικάνοι ενοχλήθηκαν τόσο με τη βιασύνη να συναντήσει τον Τραμπ όσο και με τις δηλώσεις του, τις οποίες θεώρησαν ως «απειλητικές»: Ξέχνα τι είπες προεκλογικά και συμμορφώσου προς τας υποδείξεις των «ομάδων» που ήδη κυβερνούν τις ΗΠΑ και τον υπόλοιπο πλανήτη.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails