Saturday, November 26, 2016

Σιωνιστής Εβραίος και ο Φιντέλ Κάστρο


Ωστόσο, ουδέποτε μέχρι σήμερα ο 84χρονος Ηγέτης της Κουβανικής Επαναστάσεως δεν έχει παραδεχθεί ανοιχτά πως είναι απόγονος του Αβραάμ. Ο πατέρας του, Άγγελος Κάστρο, είχε έλθει στην Κούβα ως μετανάστης από την βορειοδυτική Ισπανία και σύντομα πλούτισε από τα ζαχαροκάλαμα. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο πατέρας του Φιντέλ ήταν Μαρράνος, δηλαδή Ιουδαίος της Ισπανίας που εκχριστιανίστηκε για να γλυτώσει από την Ιερά Εξέτασι. Αυτό το λένε οι ίδιοι οι έγκυροι Εβραίοι. Για παράδειγμα, ο κορυφαίος Γαλλοεβραίος συγγραφέας Εντγκάρ Μορέν, στο βιβλίο του «Ο νεωτερικός κόσμος και το εβραϊκό ζήτημα», εκδόσεις του «Εικοστού Πρώτου», που έχει μεταφράσει στα ελληνικά ο διαβόητος Εβραίος ηγέτης του Ελληνικού Τροτσκισμού Σάββας Μιχαήλ, αναφέρει επί λέξει στην σελίδα 128:

«Δεν απομένει τίποτα από τον λατινοαμερικανικό Μαρρανισμό έξω από μερικά ονόματα που προδίδουν την καταγωγή, όπως Καρντόσο ή Κάστρο»!..

Πώς μού ήλθε σήμερα να ασχοληθώ με την φυλετική καταγωγή του Φιντέλ Κάστρο; Απλούστατα, σε προ ημερών συνέντευξή του σε 9 ξένους δημοσιογράφους, ο Ηγέτης της Κουβανικής Επαναστάσεως τάχθηκε υπέρ του Ισραήλ στην διαμάχη του με το Ιράν. Είπε επί λέξει ο Κάστρο: «Για το Ισραήλ είναι φριχτό να βρίσκεται το Ιράν τόσο κοντά στην απόκτηση πυρηνικού όπλου, αδιάφορο το πότε θα γίνει αυτό. Ακόμη και αν χρειαστούν τρία χρόνια. Είναι ανυπόφορο για τους Ισραηλινούς και αποτελεί λόγο να επιτεθούν εάν δεν επιτεθούν οι Αμερικανοί»!!!
Την είδατε πουθενά αυτή την δήλωσι στα αριστεροκρατούμενα ελληνικά ΜΜΕ; Όχι, βέβαια, διότι ο Φιντέλ είναι η ιερή αγελάδα του Παγκόσμιου Σοσιαλισμού και επί μισό αιώνα αποτελεί την σεξουαλική ονείρωξι όλων των Ελλήνων Αριστερών. 


Θυμίζω απλώς ότι και ο Ιδρυτής του ΚΚΕ, Εβραίος δημοδιδάσκαλος Αβραάμ Μπεναρόγια, πέθανε 92 ετών το 1979 στο Ισραήλ σαν φανατικός Σιωνιστής, ενώ σε όλη την ζωή του ήταν Διεθνιστής. Μακάρι να δούμε κάτι τέτοιο και με τον Φιντέλ Κάστρο, μπάς και ξεφτιλιστεί οριστικά ο εβραιοκινούμενος Σοσιαλκομμουνισμός…

Πηγη: Εφημερίδα "Στόχος" στήλη "Κοινός Νούς"

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails