Wednesday, November 16, 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!!! ΣΤΟ ΦΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ – ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ! ΕΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ Ο «ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ» ΚΑΙ «ΕΙΡΗΝΟΠΟΙΟΣ» ΟΜΠΑΜΑ; (ΦΩΤΟ)


kolafos

Φωτογραφίες από διάταγμα των ηγετών του Daesh που δίνουν εντολή στους μαχητές τους να μην επιτεθούν σε αεροσκάφη των ΗΠΑ και των συμμάχων τους που κινούνται πάνω από τη Μοσούλη και τη γύρω περιοχή, ήρθε πριν λίγη ώρα στη δημοσιότητα.

Τα έγγραφα κατέφθασαν στα γραφεία του ρωσικού Μέσου Sputnik, ανακαλύφθηκαν στην πρόσφατα απελευθερωμένη ιρακινή πόλη Bakhdida, περίπου 32 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του φρουρίου του Daesh στη Μοσούλη, και αναφέρεται ρητά ότι οι τζιχαντιστές δεν πρέπει επιτεθούν σε οποιοδήποτε αεροσκάφος της αμερικανικής συμμαχίας τόσο στη Μοσούλη όσο και στα προάστιά της.
1047505411
Σύμφωνα με το Sputnik, το διάταγμα ανακαλύφθηκε από ασσυριακή χριστιανική πολιτοφυλακή σε ένα ενημερωτικό σταντ στην κεντρική Bakhdida, στο αποκαλούμενο «κέντρο συγκέντρωσης» του Daesh. Τέτοια κέντρα ιδρύθηκαν από την τρομοκρατική οργάνωση, για την κινητοποίηση του τοπικού πληθυσμού και την εκπαίδευση των «νεοφερμένων».
Το κείμενο του διατάγματος αναφέρει τα εξής: «Απαγορεύεται αυστηρά να καταρριφθεί, με τη χρήση οποιουδήποτε όπλου κάθε αεροσκάφος που είναι στον αέρα. Δεν έχει σημασία σε τι ύψος πετάει, απαγορεύεται ακόμη και αν το αεροσκάφος προσγειωθεί στην ταράτσα σπιτιών.»
Το έγγραφο υπογράφεται από τον τοπικό ηγέτη του Daesh Abu Muawia.
eggrafo1eggrafo2
Οι ειρηνοποιοί και κήρυκες της Δημοκρατίας που επισκέφθηκαν τη χώρας μας έχουν άραγε απάντηση;

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails