Sunday, November 20, 2016

Γιατί ὁ Marx ΔΕΝ …«γνώριζε» τόν Rothschild;

Την εποχή που ο Μαρξ έγραφε το Κεφάλαιο οι Rothschild ήταν η …ΠΙΟ πλούσια οικογένεια της Ευρώπης!!!
Οι Rothschild ήταν χρηματοδότες πολέμων κι επαναστάσεων, αδίστακτοι κομπιναδόροι των Χρηματιστηρίων, που προκαλούσαν τεράστιες οικονομικές κρίσεις…
Δεν υπήρχε ηγέτης στον πλανήτη που να μην …έπεφτε στα πόδια τους για δανεικά, γιατί τους ήξεραν και τους έτρεμαν ακόμα και οι πέτρες…
Αν το κεφάλαιο έπρεπε να αποκτήσει επίθετο, αυτό θα έπρεπε να ήταν Rothschild.
Αλλά ο Μαρξ τους …αγνοούσε!!!

E,  στους ΤΡΕΙΣ  τόμους του Κεφαλαίου του Μάρξ δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ απολύτως αναφορά στο επίθετο των Rothschild.
Σημειώστε ότι ξεκίνησε να γράφει το Κεφάλαιο στο Σόχο του Λονδίνου, στην πόλη που η λέξη Rothschild ήταν …πιο γνωστή κι από το όνομα των μελών της Βασιλικής οικογενείας. Γιατί ὁ Marx ΔΕΝ ...«γνώριζε» τόν Rothschild;1
Υπάρχει μία μοναδική υποσημείωση στις τελευταίες σελίδες του τρίτου Τόμου, την οποία φυσικά …δεν έγραψε ο Μαρξ, αλλά τη συμπλήρωσε ο Ένγκελς (Vol III σελ 632 υποσημ.xii). Αφορά απλά σε έναν ανούσιο διάλογο ενός περιουσίου εμπόρου από το Liverpool, που ρευστοποίησε όλη του την περιουσία μετά από την οικονομική κατάρρευση που προκάλεσε η «Επανάσταση του Φεβρουαρίου», και πήγε τα λεφτά του σε έναν …Rothschild στην Γαλλία και η συνεργασία τους είχε μεγάλη επιτυχία.Γιατί ὁ Marx ΔΕΝ ...«γνώριζε» τόν Rothschild;2
Από την υποσημείωση αυτή φυσικά ένας κλασικός αριστερός πίθηκος δεν μπορεί να καταλάβει αν αυτός ο κάποιος κύριος Rothschild ήταν υδραυλικός, κηπουρός, κτηματομεσίτης, έμπορος όπλων ή ακροβάτης σε τσίρκο. Το να μάθει κάποιος απ’έξω κι ανακατωτά  το Κεφάλαιο του Μαρξ δεν θα τον κάνει πιο …σοφό, αλλά θα του ανοίξει τον δρόμο για να εισέλθει  σ’ έναν νέο, φανταστικό κόσμο, θρησκευτικού τύπου, όπου τα πάντα ερμηνεύονται με διαστροφικό, αφύσικο και ΜΗ εμπειρικό τρόπο. Κι όπως ακριβώς συμβαίνει με τα παμπάλαια θρησκευτικά κείμενα, που οι πιστοί τους συνεχίζουν να τα θεωρούν αξιόπιστα, έτσι και με το Κεφάλαιο του Μαρξ, που γράφτηκε πριν 150 χρόνια, οι μουτζαχεντίν του Μαρξισμού εξακολουθούν να το θεωρούν αξιόπιστο κι αλάθητο.

Στις εκατοντάδες χιλιάδες λέξεις που αφιέρωσε ο Μαρξ στο Κεφάλαιο, για να δημιουργήσει το Μαρξιστικό οικοσύστημα, που αποδέχονται ως αλάνθαστο μέχρι τις ημέρες μας οι λοβοτομημένοι της αριστεράς, δεν του πήγε ΠΟΤΕ το χέρι να σχηματίσει την λέξη Rothschild για κανέναν λόγο. Ο πυλώνας του καπιταλισμού της Ευρώπης δεν αναφέρεται πουθενά.
Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει σήμερα σε ολόκληρο τον τύπο της αριστεράς.

Ψάχνοντας να βρει κάποιος αναφορές στους Rothschild, στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, ομοίως βρίσκει ανούσιες αναφορές που δεν υποδηλώνουν το τι βρίσκεται πίσω από αυτό το όνομα  και ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ χαρακτηρισμός που βρέθηκε δίπλα σε εταιρεία των Rothschild, είναι η θετική λέξη …«σπουδαία» χωρίς όμως εισαγωγικά!!!  Δηλαδή το εννοούν και δεν το γράφουν ειρωνικά. Γιατί ὁ Marx ΔΕΝ ...«γνώριζε» τόν Rothschild;3
Έχοντας αφαιρέσει το επίθετο των Rothschild απ’ όλα τα βιβλία της Δημόσιας Παιδείας και των Οικονομικών Πανεπιστημίων, έχοντας αφαιρέσει όλα τα κείμενα που αναφέρονται στην δύναμη των Rothschild από παντού, κατάφεραν να βλέπουμε την επέλαση της Νέας Τάξεως ως …αλληλουχία τυχαίων γεγονότων που δεν έχουν σχέση με ανθρώπινο κεντρικό σχεδιασμό της ελίτ αυτού του πλανήτη.
Από την Δεξιά ως την Αριστερά ΟΛΟΙ τους γνωρίζουν το Κτήνος και το προσκυνούν, φροντίζοντας να μην το ονομάζουν ποτέ.
Αυτοί που τολμούν να ασχοληθούν με το Κτήνος θα βρουν μπροστά τους τις ύαινες της πληρωμένης δημοσιογραφίας, που θα φροντίσουν να απαξιώσουν και να φιμώσουν οποιαδήποτε μη βολική φωνή της αλήθειας.

Σίγμα
Υ.Γ.1. Υπήρχε συγγένεια μεταξύ Marx και Rothschild; Δεν βρήκα σοβαρή πηγή ακόμα για να το επαληθεύσω, αλλά είναι πάρα πολύ πιθανό. Τέτοια συγκάλυψη, ειδικά εκείνη την εποχή…!!! Η υπάλληλός τους ήταν ή συγγενής. Ακόμα και ο Bakunin τους ΤΑΥΤΙΣΕ! …Μάλλον όχι τυχαία!!!Γιατί ὁ Marx ΔΕΝ ...«γνώριζε» τόν Rothschild;6

Τί σχέσιν ἔχει ὁ Μπακούνιν μέ τούς Rothschilds;

Υ.Γ.2. Αυτοί ξέρουν … Εμείς είμαστε που δεν πρέπει να ξέρουμε…

Γιατί ὁ Marx ΔΕΝ ...«γνώριζε» τόν Rothschild;5
Υ.Γ.3.  Κάπως έτσι εξαφάνισαν άρθρο που απεκάλυπτε την σχέση Soros με τους Rothschild και αφορούσε στο ξεκίνημά του με δεκάδες εκατομμύρια δολάρια, τα οποία πήρε ως ενίσχυση.
Σήμερα υπάρχει μόνο σε ειδική ιστοελίδα αποθηκεύσεως ιστορικού άλλων σελίδων.

DE BORCHGRAVE: Geneva gnome’s global dread

Grotesque financial mismanagement could trigger unpredictable turmoilΓιατί ὁ Marx ΔΕΝ ...«γνώριζε» τόν Rothschild;

The Gnomes of Zurich were derogatory caricatures of secretive, greedy, stiff Swiss-German bankers, pince-nez aquiver, who ruled over the land of secret numbered accounts for tax dodgers the world over. With the world’s best financial intelligence service, they knew their stuff and seldom spoke, even in retirement.
Their Geneva counterparts in French-speaking Switzerland were more sophisticated, relaxed in the company of global wheeler-dealers, and weren’t afraid to speak their minds, albeit off the record. Such was George C. Karlweis, the brain behind Banque Privee, owned by the late Baron Edmond de Rothschild. His biggest claim to fame: George Soros and the launch of his Quantum Fund in 1969.
An original $100,000 stake in Mr. Soros‘ fund was worth $150 million by 1994. Between 1970 and 2000, the return was 3,365 percent. (For 10 consecutive years, it did 42.6 percent per year.) In 1992, Mr. Soros bet billions against the British pound – and broke the Bank of England (“Black Wednesday”).
So the man behind Mr. Soros‘ original success is worth listening to today – unafraid to speak his mind in retirement.
The financial crises that have been blowing up for years are speeding up, Mr. Karlweis says, because of expenditure exceeding income, “borrowing hand-over-fist, even for no good reason, on ever shakier fundamentals.”
“Everyone is realizing we have gone too far,” he wrote. “The coffers are depleted … the excessive spending of the past has created a huge overhang, and no one knows how new borrowing can be financed.”
People who live on their savings, Mr. Karlweis adds, “have been fleeced. Their investments yield nothing; chances are they have lost everything.”
“Times ahead do not look pretty,” he warns.
After turning their countries into Weimar Republics by printing more and more money, Mr. Karlweis says, “they will all need a currency commissioner like Hjalmar Schacht,” a German banker who headed Reichsbank and became an early Hitler supporter, “to save them from hyperinflation. Let’s just hope they don’t turn their regimes into Third Reichs in the meantime.
“No one wants to predict the reactions of voters who constantly clamor for more bread and games to forget the looming disappointments that could give rise to black swans,” adds the former giant gnome of Geneva.
web archive

1 comment:

Anonymous said...

Με βάση την ετεροχρονισμένη δομική αντιπαλότητα, η αέναη μορφή των κοινωνικών προτσές οφείλει να μετατρέψει την αυθόρμητη φευγαλέα σκέψη του λούμπεν προλεταριάτου σε συνειδητή μόνιμη πράξη της αναγκαίας ταξικής ανασυγκρότησης της εργατικής τάξης και του κομμουνιστικού κινήματος, πάνω σε νέες επεξεργασμένες πλατφόρμες κομματικής δημιουργίας. Στον αντίποδα του άκρατου ρεφορμισμού, της αστικής γνωσεολογίας, του οικονομικού ντετερμινισμού και του αρριβισμού της πιθανοκρατίας εμείς οι μαρξιστές-λενινιστές οφείλουμε να αντιτάξουμε τον σοσιαλιστικό ρεαλισμό του Homus sovieticus, την γραμμική αντανάκλαση που συνεπάγεται η τελειωτική σύλληψη της υλιστικής ενέργειας, την κολχοζνική διάσταση της απέραντης κολεκτιβοποίησης και την περαιτέρω όξυνση της ταξικής πάλης, εισερχόμενοι στην συνέπεια της ιστορικής ασυνέπειας. Ως νέοι επίδοξοι Σταχανοβιστές, αναιρούμε την οποιαδήποτε ύπουλη σπέκουλα που επιχειρείται από τους παραχαράκτες σοσιαλφασίστες και τους σύγχρονους κουλάκους σε σεχταριστικές ερμηνείες του μπολσεβικικού γίγνεσθαι. Αρνούμενοι τον σουρεαλισμό στην τέχνη της πολιτικής παλαίστρας, αντανακλούμε την αμείλικτη ποδηγέτηση της εργατικής τάξης από το αυθεντικό κόμμα της, διατρανώνοντας ότι η νόρμα παραγωγής του διαλεκτικού υλισμού θα οδηγήσει σε πλήρη απογύμνωση και αποσύνθεση τους σεναριολόγους φραξιονιστές της ακοινώνητης λεκτικής θεώρησης, που κατέστησαν το άλλοτε τιμημένο ΚΚΕ σε ευνουχισμένο και διχοτομημένο ρεβιζιονιστικό τερατούργημα των απανταχού μικροαστών.

ζητω η εαμοβουλγαρικη καροτικη κοπρολαγνικη αριστερα και υπερπροοδος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ζητω η τρελααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails