Tuesday, November 29, 2016

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ: ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΘΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ HOTSPOTS ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ – ΘΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»!

Απάντηση στην απόφαση του δήμου Χίου, που δεν αποδέχεται τις προτεινόμενες από την συγκυβέρνηση «λύσεις», έδωσε με συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Λαθρομετανάστευσης Μουζάλας.
Ξεκίνησε με μια… έκκληση  προς τους νησιώτες («να πάψουν να ακούνε λαϊκίστικες λύσεις και να υποστηρίξουν τη δημιουργία καλύτερων συνθηκών διαβίωσης των προσφύγων») και τελείωσε με μια… απειλή:

«Επιβολή λύσεων σημαίνει ότι η κυβέρνηση έχει ένα πρόγραμμα, το πρόγραμμα αυτό πρέπει να εφαρμοστεί, άρα θα πρέπει να δημιουργηθούν στα νησιά καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, που στη Χίο για παράδειγμα σημαίνει καινούριο camp και χώρος κράτησης- και αν συνεχίσει η Εκκλησία να μη δίνει το Μερσινίδι θα πρέπει να γίνει ένας άλλος, δεν θα αναζητήσουμε κατ’ ανάγκη τη συμφωνία του Δήμου. Πιστεύουμε ότι οι νησιώτες θα καταλάβουν.»
Τέλος, διαπίστωσε «την ανάγκη αλλαγής του νομοθετικού πλαισίου για την απόδοση ιθαγένειας, ώστε να είναι περισσότερο αντικειμενική, στα πρότυπα των συστημάτων της Γαλλίας και της Γερμανίας». Το οποίον σημαίνει σε απλά ελληνικά, να δίνεται σωρηδόν και με συνοπτικές διαδικασίες η ελληνική ιθαγένεια στα «προσφυγάκια» – εκτός των άλλων και για να ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ!
Αλήθεια, περιμένατε τίποτα διαφορετικό από τα κομμούνια και τους ψεκασμένους συνοδοιπόρους τους; Ή μήπως περιμένετε τίποτα διαφορετικό από τους επίδοξους διαδόχους τους, Κούληδες και κλεφτοπασοκαρία;

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails