Saturday, November 19, 2016

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!...ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΦΡΙΖΗΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΠΛΕΥΡΗ, ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ!..

Ένα κατάπτυστο βίντεο 13,5 λεπτών ανέβασε προχθές Πέμπτη 17 Νοέμβρη 2016 ο πρώην Αρχιραββίνος Θεσσαλονίκης, Μορντοχάϊ Φριζής, στο κανάλι του στο YouTube. Απευθύνεται στον δοκιμαζόμενο «Πατριάρχη του Ελληνικού Εθνικισμού» Κωνσταντίνο Πλεύρη, με αφορμή την περιπέτεια της υγείας του μοναχογιού του Θανάση, ο οποίος δίνει τον υπέρτατο αγώνα στην εντατική του νοσοκομείου «Υγεία» και το φέρνει στην επιφάνεια ο "Στόχος"...



Στο βίντεο, ο ζών μόνιμα τα τελευταία χρόνια στο Ισραήλ, Ραββίνος Φριζής (εγγονός του Εβραίου αντισυνταγματάρχη Μαρδοχαίου Φριζή που έπεσε τον Δεκέμβριο του 1940 στην Πρεμετή, πολεμώντας τους Ιταλούς εισβολείς) απευθύνεται αρχικά στον ίδιο τον Θάνο Πλεύρη και τον κατηγορεί (2:40 του βίντεο) ότι ταυτίζεται απόλυτα με τον αντισημιτισμό του πατέρα του, γιατί το 2007 - 2009 είχε αναλάβει δικηγόρος υπερασπίσεώς του στην περίφημη δίκη του Κώστα Πλεύρη με τους Εβραίους της Ελλάδος, για το βιβλίο «Εβραίοι όλη η Αλήθεια» και συνέβαλε στην αθώωσή του!.. ΚΙ ότι η πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του Θάνου Πλεύρη οφείλεται στην επέμβαση του Θεού του Ισραήλ για να δοκιμάσει τον αντισημίτη πατέρα του!!..





Ακολούθως (5:00 του βίντεο και εξής) ο Ραββίνος Φριζής λοιδορεί τον Κώστα Πλεύρη, γιατί τώρα που χαροπαλεύει ο γιός του αποφάσισε να προσευχηθεί στον Θεό του Χριστιανισμού, που είναι ο ίδιος με τον Θεό του Ισραήλ και των Εβραίων!.. Στο 7:47 του βίντεο, ο Ραββίνος Φριζής δηλώνει ότι η Τορά απαγορεύει στους Εβραίους να συγχωρούν τους Εχθρούς του Ισραήλ όπως ο Κώστας Πλεύρης, και αμέσως μετά επιτίθεται κατά της υποκρισίας του Χριστιανισμού που μιλάει για Αγάπη, ενώ επί 20 αιώνες έχει εξαπολύσει πογκρόμ κατά των Εβραίων!..

Από το 8:45 μέχρι τό τέλος του βίντεο, ο Ραββίνος Φριζής διαβάζει την Ανοικτή Επιστολή που έστειλε στον Κωνσταντίνο Πλεύρη, με την οποία τον καλεί να μετανοήσει, να ζητήσει συγγνώμη από όλους τους Εβραίους για τον Αντισημιτισμό του, για το απύθμενο μίσος του εναντίον τους και για όσα τους έχει κάνει τόσα χρόνια και ας είναι βέβαιος πως ο Θεός του Ισραήλ θα τον λυπηθεί και θα τον συγχωρήσει !..

Στο 11:20 βρίσκεται «το κλού» του βίντεο: Ο δεδηλωμένος Σιωνιστής Ραββίνος Φριζής δηλώνει με κάθε σοβαρότητα πως αν μετανοήσει ο Κωνσταντίνος Πλεύρης για τον Αντισημιτισμό του και ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους Εβραίους, θα προσευχηθεί ο ίδιος για την αποκατάσταση της υγείας του Θάνου Πλεύρη και ο Θεός του Ισραήλ πιθανόν να τον κάνει καλά!..

ΡΩΤΑΜΕ: Αν κάποιος Ορθόδοξος Ιεράρχης έβγαινε και έλεγε τα ίδια κατάπτυστα με τον Ραββίνο Φριζή για κάποιον διάσημο Εβραίο που βρίσκεται στην εντατική και χαροπαλεύει, δεν θα γινόταν Πρώτη Είδηση στα ΜΜΕ; Τώρα που τα λέει ο πρώην Αρχιραββίνος της Θεσσαλονίκη για τον «Πατριάρχη του Ελληνικού Εθνικισμού», γιατί οι πάντες έχουν θάψει το θέμα και μόνο ο «Στόχος» το αναδεικνύει;

5 comments:

Anonymous said...

Κράτος εν κράτει οι Εβραίοι, παιδιά, ό,τι θέλουν κάνουν και δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Να δούμε πώς θα αντιδράσει ο Κώστας Πλεύρης στην πρόκληση του Αρχιραββίνου Φριζή. Κι άμα πεθάνει ο Θανάσης, θα βγαίνει ο Φριζής και θα λέει ότι πέθανε ο γιός γιατί δεν μετανόησε ο αντισημίτης πατέρας Πλεύρης.

manigr.blogspot.com said...

Αυτό συμβαίνει επί αιώνες ενώ κινούν τα πάντα παριστάνουν τους άσχετους,ο ρατσισμός κι ο φυλετισμός πηγάζει από το κράτος του Ισραήλ και διαχέεται μέσω του Βερολίνου σ'όλο τον κόσμο υπό την εποπτεία των ΗΠΑ.

Anonymous said...

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΕΥΡΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗ ΦΡΙΖΗ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΦΥΠΝΙΣΤΗ ΠΛΕΥΡΗ...

Anonymous said...

Γαμημένο ανθρωπινό σκουπίδι ψόφα.
Γαμώ το ανύπαρκτο ισδραήλ...ζήτω η Παλαιστίνη

Anonymous said...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗ-ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;;;
ΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...
ΦΡΙΖΗ, ΚΑΤΣΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΒΓΙΕ ΣΑΣ...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails