Friday, November 4, 2016

Τέσσερα τζαμιά έκλεισαν στην Γαλλία λόγω προώθησης μίσους και βίας - Στην Ελλάδα ετοιμάζονται για το μεγάλο ισλαμικό τέμενος!

Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016 - 12:27    48
Τέσσερα τζαμιά έκλεισαν στην Γαλλία λόγω προώθησης μίσους και βίας - Στην Ελλάδα ετοιμάζονται για το μεγάλο ισλαμικό τέμενος!
Η είδηση έρχεται από την Γαλλία και σίγουρα πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις. Οι γαλλικές αρχές προχώρησαν στην απαγόρευση λειτουργίας τεσσάρων τζαμιών στο Παρίσι, εξαιτίας της προώθησης ακραίας ισλαμικής ιδεολογίας. Η Γαλλία, άλλωστε, εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών, Bernard Cazeneuve ενέκρινε την άρση της άδειας λειτουργίας των τζαμιών, ενώ με επίσημη ανακοίνωση τόνισε πως: «Τα τζαμιά έκλεισαν εξαιτίας της προώθησης μίσους και βίας. Κάτω από την κάλυψη εκδηλώσεων και τελετών σε αυτά τα μέρη πραγματοποιούνταν συγκεντρώσεις που είχαν ως στόχο τη διάδοση ακραίων ιδεολογιών, οι οποίες είναι αντίθετες στις αξίες της γαλλικής πολιτείας και θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια του κοινού».
Την ίδια ώρα στην Ελλάδα οι διάφοροι ψευτοανθρωπιστές, «προοδευτικοί», «αντιρατσιστές» και οπαδοί της «πολιτικής ορθότητας» κάνουν ό,τι μπορούν για να γεμίσει η Χώρα μας με τζαμιά.
Αρχικά με ένα κεντρικό στον Βοτανικό, για «συμβολικό λόγο» όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι οι διαμένοντες (οι περισσότεροι παράνομα) στην Ελλάδα μουσουλμάνοι και μετέπειτα με αρκετά σ΄όλη την υπόλοιπη Ελλάδα. Μόνο που αν φτάσουμε στο σημείο να γίνονται τότε δηλώσεις ανάλογες μ΄αυτές του υπουργού Εσωτερικών της Γαλλίας, τότε θα είναι πλέον πολύ αργά…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails